Cem Yılmaz, 2004 yapımı G.O.R.A.'nın devam filmi olan GORA 4 GORA'nın çekileceğini ve Netflix'te yayınlanacağını duyurdu. Yılmaz, daha önce G.O.R.A.'nın devamı niteliğinde olan A.R.O.G'u 2008'de ve Arif v 216'yı 2018'de çekmişti. X hesabından yaptığı paylaşımda, 20 yıl sonra gelen bu yeni film için heyecanını dile getirdi. Filmin yayın tarihi ise henüz belli değil.
21 Mayıs 2024

Warner Bros, ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinin yeni devam filmi ‘The Hunt for Gollum’un 2026 yılında gösterime gireceğini duyurdu. Film, Peter Jackson'ın yapımcılığında ve Andy Serkis'in yönetmenliğinde gerçekleştirilecek. Şu anda senaryo geliştirme aşamasında olan film, Jackson, Fran Walsh ve Philippa Boyens gibi serinin önceki üyeleri tarafından desteklenecek. Warner Bros, Tolkien’in telif haklarını elinde bulunduran İsveçli şirket Embracer Group ile anlaşarak birden fazla film için hakları güvence altına almış.
10 Mayıs 2024

Kült film yönetmeni Roger Corman, 98 yaşında Kaliforniya'daki evinde öldü. Corman, birçok ünlü aktörün kariyerine katkıda bulunmuş ve filmleri kült klasikler arasına girmiştir. Film endüstrisine olan ilgisi üniversite yıllarında başlamış ve kısa süre General Motors'ta çalıştıktan sonra 20th Century Fox'ta işe başlamıştır. Kendi şirketini kurarak bağımsız yapımcılığa adım atan Corman, 50'den fazla film çekmiş ve yeni yetenekler keşfetme konusunda ün kazanmıştır.
13 Mayıs 2024
İşaretlediklerim