Fenerbahçe, İstanbulspor'u 6-0 yenmesine rağmen şampiyon olamadı. Galatasaray, Konyaspor'u 3-1 yenerek 102 puanla şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe ise 99 puanla sezonu ikinci sırada tamamladı. Geçen hafta Galatasaray, Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek şampiyonluk kutlamalarını ertelemişti.
26 Mayıs 2024

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından olumlu bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da, en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı. Kazandıran hisseler arasında ERBOS, YKBNK, BRYAT, VAKBN ve AKBNK yer alırken, kaybettiren hisseler ise FENER, PSGYO, SELEC, KCAER ve EKGYO olarak sıralandı.
15 Haziran 2023

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle işlemlerin durdurulduğu Borsa İstanbul, düzenlemelerin ardından yeniden açıldı ve şirketler hisse geri alım programlarına yoğun ilgi gösterdi. Bireysel emeklilik sistemi portföyündeki değişiklik ve Merkez Bankası'nın tahvil alım kararı gibi faktörlerle borsada önemli bir yükseliş yaşandı. Saat 11:30 itibariyle endeks yüzde 10'a yakın bir artış gösterdi ve hisse geri alımı yapan şirketlerin hisseleri tavan fiyatlarına ulaştı.
15 Şubat 2023

Banka hisseleri son bir haftada yüzde 12,71 oranında yükselirken, BIST 100 Endeksi yüzde 6,47 artış gösterdi ve 10.700 puanın üzerine çıktı. Banka hisseleri, güçlü getirileri ve likit olmaları nedeniyle kurumsal ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Haftalık bazda en yüksek getiriyi yüzde 14,73 ile Akbank sağlarken, aylık bazda en yüksek performansı yüzde 37,58 ile Vakıflar Bankası gösterdi. Yılbaşından bu yana en fazla yükselen banka hissesi ise yüzde 83,91 ile Yapı ve Kredi Bankası oldu.
21 Mayıs 2024

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 3,68 değer kazandı. Dolar/TL yüzde 0,92, avro/TL yüzde 0,08 değer kazanırken, altının gram satış fiyatı yüzde 2,55 değer kaybetti. BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 3,68 değer kazanarak 8.334,94 puandan tamamladı. Yatırım fonları bu hafta yüzde 1,50, bireysel emeklilik fonları yüzde 1,53 değer kazandı.
30 Eylül 2023

Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bazı hisse senetleri değer kazanırken, bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan hisseler GESAN, TUKAS, OTKAR, GENIL ve BRYAT olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler ise OYAKC, FROTO, VESTL, ARCLK ve YKBNK oldu.
18 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BERA, PSGYO, SKBNK ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EGEEN, ALFAS, OTKAR, CIMSA ve BRYAT olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
19 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da dün rekor kıran hisse senetleri arasında bugün BRYAT ve TKNSA tavan yaptı. Mehmet Şimşek'in Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanmasının ardından borsadaki yükseliş devam ediyor. Bugün en çok kazandıran hisseler BRYAT, TKNSA, VESTL, ODAS ve KONYA oldu. En çok düşen hisseler ise GLYHO, HALKB, SAHOL, GARAN ve VAKBN oldu.
27 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse SKBNK, ISGYO, AKSA, BAGFS ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler TUKAS, BRYAT, BRSAN, ALFAS ve CIMSA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
9 Eylül 2023

Son beş yıl içinde, Borsa İstanbul'un Borsa 30 endeksindeki hisse senetleri, yatırımcılarına dolar bazında önemli kazançlar sağladı. Gübre ve Zirai Ürünler, Holdingler ve Otomotiv sektörleri öne çıkan performanslar sergiledi. Alarko Holding ve Koç Holding gibi büyük holdingler, yatırımcılar için güvenilir yatırım araçları oldu. Ancak, Turkcell dışında, endeksteki tüm hisseler dolar bazında değer kazandı. Bu durum, borsada sabrın ve doğru yatırım stratejilerinin önemini vurguluyor.
24 Şubat 2024

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 3,57 değer kaybederek 8.828,70 puandan tamamladı. Hafta boyunca en çok kazandıran hisse yüzde 21,76 artışla Akfen Yenilenebilir Enerji olurken, en çok kaybettiren hisse yüzde 12,46 düşüşle Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım oldu. Ayrıca, Borsa İstanbul'da işlem gören en değerli şirketler sırasıyla Koç Holding, Ford Otomotiv ve Türk Hava Yolları olarak belirlendi.
16 Mart 2024

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 4,39 kazançla 9.045,97 puandan tamamladı. Haftanın en çok kazandıran hissesi yüzde 22,46 ile Akfen Yenilenebilir Enerji oldu. En çok kaybettiren hisseler ise Kocaer Çelik, Turkcell ve Kayseri Şeker Fabrikası olarak sıralandı. Borsa İstanbul'da işlem gören en değerli şirketler sırasıyla Koç Holding, Türk Hava Yolları ve Ford Otomotiv oldu.
10 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 2,26'lık bir artışla 9.250,36 puandan haftayı tamamladı. Hafta boyunca en çok kazandıran hisse senedi yüzde 26,71 ile Gübre Fabrikaları olurken, en çok kaybettiren hisse senedi yüzde 6,45 ile Europower Enerji oldu. Ayrıca, Borsa İstanbul'da işlem gören en değerli şirketler sırasıyla Koç Holding, Türk Hava Yolları ve Ford Otomotiv olarak belirlendi.
17 Şubat 2024

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürerek bu hafta rekor serisine devam etti. En çok değer kazanan beş hisse arasında ALFAS tavan fiyatına ulaşırken, diğer dört hisse yüzde 5 ile yüzde 6 arasında artış gösterdi. Öte yandan, en çok değer kaybeden beş hisse ise CANTE, QUAGR, BIOEN, ODAS ve PENTA olarak sıralandı.
12 Temmuz 2023

Borsa İstanbul'da seçim sonrası yükseliş trendi devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler DOAS, ISGYO, ISMEN, ODAS ve KONTR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler PSGYO, OTKAR, KRDMD ve PENTA olarak belirtildi.
20 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler ZOREN, KONYA, GESAN, ALBRK ve ULKER oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GENIL, ISMEN, AKCNS, BIMAS ve AGHOL olarak belirlendi.
15 Ağustos 2023

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da hisse senetleri yükselişe geçti. BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, BRSAN, ALARK, BIOEN ve KOZAA oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler AKFGY, TUKAS, YYLGD, ULKER ve ASUZU olarak belirlendi.
15 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, ODAS, BRYAT, HALKB ve BERA oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler TAVHL, PGSUS, THYAO, ASUZU ve GUBRF olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
16 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu bir görünüm sergilemesiyle, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında KENT, KSTUR, BRMEN gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise YAYLA, FONET, ISBIR gibi şirketler oldu. Bu değişimler, yatırımcılar ve piyasa takipçileri için önemli göstergeler arasında.
19 Mart 2024
İşaretlediklerim