Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürerek bu hafta rekor serisine devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan beş hisse ALFAS, GARAN, AKBNK, OYAKC ve AEFES olarak sıralanıyor. Buna karşılık, en çok değer kaybeden hisseler ise CANTE, AKFGY, PENTA, ODAS ve KMPUR olarak belirtiliyor.
13 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLINMA, SNPAM, VRGYO, EUKYO, DGATE, RAYSG, KSTUR, POLTK ve INGRM oldu. En çok kaybettiren hisseler ise MRSHL, DOFER, BRKO, BASCM, TETMT, ISMEN, KENT, MIATK, CMBTN ve INTEM olarak belirlendi.
2 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler ZOREN, GLYHO, AKSA, KOZAA ve IPEKE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TSKB, BIOEN, KCAER, TTRAK ve ULKER olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
30 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisseler ISKUR, EMNIS, ORMA, QNBFL, BALAT, ISBTR, OTTO, YBTAS, ENSRI ve SNPAM olarak sıralanıyor. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MRSHL, KLNMA, ADEL, UFUK, KLRHO, VANGD, MARKA, TURGG, EKIZ ve EUKYO olarak belirtiliyor.
10 Kasım 2023

Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul'da seçimlerin ardından değer kazanan hisse senetleri yükselişini sürdürüyor. En çok değer kazanan hisseler arasında GWIND, ASTOR, PENTA, GESAN ve ALFAS yer alıyor. Ayrıca, işlem gören en aktif hisseler ise BRSAN, TOASO, YYLGD, QUAGR ve CANTE olarak sıralanıyor.
8 Temmuz 2023

Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bazı hisse senetleri değer kazanırken, bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan hisseler GESAN, TUKAS, OTKAR, GENIL ve BRYAT olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler ise OYAKC, FROTO, VESTL, ARCLK ve YKBNK oldu.
18 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, GESAN, IPEKE ve KONYA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GLYHO, AGHOL, AKFGY, TSKB ve SNGYO olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
13 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, CATES, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında CMENT, ISBTR, BASCM gibi şirketler bulunuyor.
13 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse AGHOL, BRSAN, IPEKE, ASUZU ve PENTA oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler EDIP, DOCO ve INGRM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
12 Ağustos 2023

Borsa İstanbul'da bu hafta 15 hisse üzerindeki tedbirler kaldırılıyor. Bu hisseler arasında MARKA, AYEN, PAPIL, CMENT, TETMT, GOKNR, MEGAP, SANKO, QNBFL, KENT, PKART, DAPGM, IHYAY, KAYSE ve METUR bulunuyor. Ayrıca, OSTIM ve TMSN hisseleri 18 Eylül-17 Ekim tarihleri arasında açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. ATSYH ve GRSEL üzerindeki açığa satışa ve kredili işlemle brüt takas tedbiri 17 Ekim’e kadar uzatıldı.
18 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izleyen BIST-100 endeksi içindeki hisse senetlerinin performansları açıklandı. En çok değer kazanan hisseler arasında ISKUR, BALAT, YBTAS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında EUKYO, CASA, CMENT gibi şirketler sıralandı. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
17 Kasım 2023

Türkiye'de seçimlerin ardından piyasaların odak noktası yeni ekonomi yönetimi ve politikalarına kaydı. Borsa analisti Tuncay Turşucu, çimento, otomotiv, havacılık ve perakende sektörlerinin hisselerinin öne çıkacağını belirtiyor. BIST-100 endeksi tarihi bir zirveye yaklaşırken, Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayazıcı ve Yatırım Finansman'dan Vahap Taştan da piyasaların yükseliş trendini sürdüreceği yönünde görüş bildiriyor.
7 Haziran 2023

Borsa İstanbul'da seçim sonrası yükseliş trendi devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse TTRAK, GSDHO, KCHOL, IPEKE ve AKBNK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise PENTA, SELEC, SMRTG, QUAGR ve ISGYO olarak belirtildi.
29 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, QNBFB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri ise KLNMA, SAMAT, SUMAS gibi şirketler oldu.
19 Aralık 2023

18-29 Eylül tarihleri arasında borsada işlem gören 13 şirket, hissedarlarına temettü dağıtacak. Bu şirketler arasında Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii, Bera Holding, Yataş, Berkosan, Duran Doğan, Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Arçelik, Bosch Fren Sistemleri Sanayii ve Ticaret, Adel Kalemcilik, Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm ve Eğitim Hizmetleri, Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri, Özsu Balık Üretim ve Tüpraş bulunuyor. Her bir şirketin hisse başına net temettü miktarı da belirtilmiştir.
8 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, KSTUR, INGRM, QNBFB, BALAT, MRSHL, AGHOL ve MAGEN oldu. En çok kaybettiren hisseler ise SUNTK, BRKO, ADEL, ATSYH, EUKYO, TURGG, DOFER, VRGYO, AVHOL ve TABGD olarak belirlendi.
3 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da seçim sonrası yükseliş trendi devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler DOAS, ISGYO, ISMEN, ODAS ve KONTR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler PSGYO, OTKAR, KRDMD ve PENTA olarak belirtildi.
20 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, BALAT, UFUK, AVTUR, MARKA, AYES, ISBIR ve ISBTR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise BRKO, UZERB, ADEL, MEKAG, CMBTN, DOFER, TUREX, FMIZP, ARENA ve GEDZA olarak belirlendi.
4 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 1,01'lik bir kazançla 7.993,85 puandan kapattı. Haftanın en çok kazandıran hissesi yüzde 11,05 ile Borusan Yatırım ve Pazarlama olurken, en çok kaybettiren hisse yüzde 16,13 ile Sasa Polyester oldu. Sektörel endekslerden Hizmetler Endeksi yüzde 1,77 kaybederken, Teknoloji Endeksi yüzde 1,62 ve Mali Endeksi yüzde 2,99 değer kazandı. En değerli şirketler sıralamasında Koç Holding, Türk Hava Yolları ve Tüpraş öne çıktı.
16 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izleyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, ESEN, MAGEN, BRMEN ve EUKYO gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise KSTUR, QNBFL, KENT, TBORG ve ISBIR olarak sıralandı. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve genel piyasa durumu hakkında bilgi verilmiyor.
29 Kasım 2023
İşaretlediklerim