Kolombiyalı şarkıcı Shakira, İspanya'da vergi kaçırma suçlamasıyla karşı karşıya kaldığı davada ceza ödemeyi kabul ettiğini, bunu korkudan ya da suçluluk duygusundan değil, çocuklarını korumak için yaptığını belirtti. El Mundo gazetesinde yayınlanan bir mektupta, Shakira, İspanya kamu kurumlarının kendisini kamuoyu önünde suçlu ilan etmeye çalıştığını ve cinsiyetçi önyargılarla mücadele etmek zorunda kaldığını ifade etti. Shakira, İspanya'ya ve İspanyol halkına büyük bir sevgi duyduğunu da vurguladı.
4 Eylül 2024

Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco, eşcinsel çiftlerin kutsanmasına ilişkin aldığı kararın ardından gelen tepkilere yanıt verdi. Papa, başkalarını sömüren iş insanlarını kutsamanın kimseyi şok etmediğini, ancak bir eşcinseli kutsadığında büyük tepkilerle karşılaştığını belirterek, bu durumu ikiyüzlülük olarak nitelendirdi. Afrika'daki piskoposlar ve İnanç Doktrini Departmanı'nın önceki başkanı Kardinal Gerhard Ludwig Müller gibi muhafazakar isimler, Papa'nın bu kararına karşı çıktı. Papa, eşcinsel evlilikleri değil, birbirini seven iki kişiyi kutsamaktan bahsettiğini vurguladı.
8 Şubat 2024

Twilight serisinin yıldızı Kristen Stewart, nişanlısı Dylan Meyer ile birlikte yumurtalarını dondurma kararı aldıklarını açıkladı. Stewart, bu kararın gelecekte çocuk sahibi olma seçeneğini açık tutmak için alındığını belirtti. Çift, 2021'de nişanlanmış olmalarına rağmen, düğün planları konusunda somut bir adım atmış değil. Stewart, düğün planlama sürecini sevmediklerini ve geniş bir planları olduğunu ifade etti. Ayrıca, Stewart'ın ilk uzun metrajlı film yönetmenliği projesinin tamamlanmasının ardından düğün planlarının somutlaşabileceği söylentileri var.
28 Mart 2024
İşaretlediklerim