Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir hava hakim olmaya devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisseler SUMAR, ISATR, PATEK, DIRIT, QNBFL, OTTO, KERVN, QNBFB, TETMT ve ISYAT olarak sıralandı. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise ISKUR, UMPAS, KTLEV, SODSN, CMENT, MPARK, LINK, IHYAY, ORMA ve SEKUR oldu. Borsa, 29 Şubat 2024 tarihinde günü yükselişle tamamladı.
1 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, MARKA, UFUK, MARBL ve MIATK gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SONME, MTRYO, BRMEN, CMENT ve ISBTR gibi şirketler sıralandı.
6 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergilemeye devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, 19 Mart 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler BRMEN, MMCAS, AKENR gibi şirketler olurken, en çok değer kaybeden hisseler ise MAVI, ATSYH, ARTMS gibi şirketler oldu. Borsa, günü genel olarak yükselişle tamamladı.
20 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürerek dün rekor bir kapanış gerçekleştirdi. En çok kazandıran hisseler arasında ISBTR, YONGA, ULUFA gibi şirketler yer alırken, en çok kaybettiren hisseler ise VBTYZ, MNDTR, TETMT olarak sıralandı. Bu durum, yatırımcılar için önemli kazanç ve kayıp fırsatlarını ortaya koydu.
16 Şubat 2024

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında YONGA, ISBIR, REEDR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında VRGYO, SEGYO, MMCAS gibi şirketler bulunuyor. Bu durum, yatırımcılar için önemli bir gösterge niteliğinde.
6 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler MIATK, CANTE, ISMEN, SASA ve OYAKC oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise ECZYT, BERA, ECILC, CIMSA ve TCELL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
31 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu bir görünüm sergilemesiyle, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında KENT, KSTUR, BRMEN gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise YAYLA, FONET, ISBIR gibi şirketler oldu. Bu değişimler, yatırımcılar ve piyasa takipçileri için önemli göstergeler arasında.
19 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KSTUR, KENT, ISBIR, SUMAS, EKIZ, KLINMA, ISBTR, TURGG ve YAPRK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, ATSYH, CASA, MRSHL, INGRM, ENSRI, MHRGY, AGYO ve AVTUR olarak belirlendi.
28 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler BRSAN, BUCIM, YEOTK, GESAN ve KONYA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise SKBNK, KCAER, KAYSE, MGROS ve MAVI olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
12 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KENT, KLNMA, MARKA, ORMA, ISGSY, SNPAM, SODSN, VANGD ve VBTYZ oldu. En çok kaybettiren hisseler ise QNBFL, KSTUR, BRKO, YBTAS, ATSYH, ISBTR, EKIZ, CMBTN, MRSHL ve SUMAS olarak belirlendi.
1 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu bir görünüm sergilemesiyle, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında CMENT, EMNIS, UFUK gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında AVTUR, KAPLM, AYCES gibi şirketler bulunuyor. Ayrıca, Borsa İstanbul'da dört hisse senedine tedbir uygulandığı belirtiliyor.
22 Şubat 2024

Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde 28 Mart 2024 tarihinde en çok değer kazanan hisseler arasında ODINE, EUKYO, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise KSTUR, KENT, BASCM gibi şirketler oldu. Borsa, günü genel olarak değer kazanarak tamamladı.
29 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler BRYAT, EGEEN, KONYA, ZOREN, BRSAN ve MIATK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise KONTR, SMRTG, AKSA, HEKTS, CIMSA ve YEOTK olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
3 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MEKAG, QNBFB, MIATK, MRSHL, ISATR, YBTAS, AVTUR ve VKING oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EMNIS, KUVVA, UZERB, AYCES, OSTIM, BIOEN, BMSCH, MTRKS, GLBMD ve TUCLK olarak belirlendi.
21 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, 6 Mart 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler arasında KERVN, MMCAS, UMPAS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise BRKVY, DIRIT, SODSN gibi şirketler oldu. Borsa günü genel olarak düşüşle tamamladı.
7 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, BALAT, UFUK, AVTUR, MARKA, AYES, ISBIR ve ISBTR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise BRKO, UZERB, ADEL, MEKAG, CMBTN, DOFER, TUREX, FMIZP, ARENA ve GEDZA olarak belirlendi.
4 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BUCIM, BRYAT, ECZYT ve GLYHO oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise AKFYE, CWENE, PSGYO, MIATK ve KAYSE olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
7 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı. Kazananlar arasında QNBFL, KERVN, EKIZ gibi hisseler yer alırken, kaybettirenler arasında ISBTR, POLTK, PLTUR gibi hisseler bulunuyor. Buna rağmen, Borsa İstanbul günü genel bir düşüşle tamamladı.
6 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KRONT, KSTUR, QNBFL, UZERB, BRKO, MIATK, SODSN, MAALT ve ISATR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise DITAS, EMNIS, TARKM, MMCAS, VANGD, UMPAS, ENSRI, QNBFB, SARKY ve YONGA olarak belirlendi.
19 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, ALFAS, ASTOR ve CWENE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise IPEKE, ODAS, TSKB, BIMAS ve DOHOL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
18 Ekim 2023
İşaretlediklerim