İstanbul Esenler'de Serdar S., boşanma aşamasında olduğu eşi Canan S. ile tartıştıktan sonra onu silahla vurarak öldürdü. Canan S., hastanede hayatını kaybetti ve cenazesi ailesi tarafından teslim alındı. Serdar S., polis tarafından yakalandı ve tutuklanarak Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi. Canan S.'nin ablası, Serdar S.'nin şiddet eğilimli olduğunu ve daha önce uzaklaştırma kararı bulunduğunu belirtti.
30 Ocak 2023

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 18 yaşındaki Nergiz İlgün adlı genç kadın şüpheli bir şekilde öldü. İlgün'ün intihar ettiği iddia edilse de olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve İlgün'ün telefon kayıtları incelenmeye alındı. İlgün'ün cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Ayrıca, İlgün'ün daha önce intihar ettiği iddia edilen ve ateşli silahla vurularak ölen Nurşin Turan'ın halasının kızı olduğu belirtildi.
7 Ocak 2023

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, asansör tamiri ve gürültü nedeniyle çıkan tartışma sonucu 59 yaşındaki Hüseyin A. isimli şahıs, komşusu 49 yaşındaki Uğur Şahan ve 15 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Şahan'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Saldırıda Uğur Şahan'ın eşi ve apartman yöneticisi de yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Hüseyin A. olay sonrasında polis tarafından yakalandı.
25 Kasım 2023

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Muhammet Ali Binen isimli genç, aralarında husumet olduğu iddia edilen arkadaşları Tugay Kopal ve Mahir Palamut'u pompalı tüfekle vurdu. Saldırı sonrası Binen, olay yerinde kendisine de ateş ederek yaşamına son verdi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kopal ve Binen'in olay yerinde hayatını kaybettiği, ağır yaralanan Palamut'un ise hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.
25 Temmuz 2023

Kilis'te, Suriyeli D.H.M., boşanmak isteyen eski eşi N.Ş.'yi silahla vurarak öldürdü. Olay, Şehit Sakıp Mahallesi'nde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı ancak yapılan müdahalelere rağmen N.Ş. hayatını kaybetti. Şüpheli D.H.M. polis tarafından gözaltına alındı.
4 Ocak 2023

Adana'nın Sarıçam ilçesinde U.C. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Burcu C. ile kayınbiraderleri S.Ş., H.Ş. ve halası M.Ç.'yi silahla yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan Burcu C., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Zanlı U.C. gözaltına alındı ve kullandığı silaha el konuldu. Burcu C.'nin ölmeden önce çocukları için yakınlarına emanet sözleri verdiği belirtildi.
16 Mayıs 2023

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırının ardından zanlılardan Murat Özer gözaltına alındı, diğer üç şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede yapılan aramada ise bir pompalı tüfek, iki tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi.
30 Temmuz 2023

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 47 yaşındaki Veysel Mızrak, 'gönül ilişkisi' yaşadığı Meliha Uludağ ve Uludağ'ın kızı Cansu Dönmez'i tabancayla öldürdü ve ardından aynı silahla intihar etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Mızrak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Hastaneye kaldırılan anne ve kızı ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
2 Eylül 2023

Afyonkarahisar'ın Çayırbağ beldesinde Mert Muharrem T. isimli şahıs, av tüfeğiyle eski eşi Havva Ş.T. ve onun ailesinden üç kişiyi daha öldürdü. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri dört kişinin cesetleriyle karşılaştı. Zanlı, olaydan sonra kaçtı ancak kısa süre sonra yakalandı ve gözaltına alındı. Çiftin daha önce bir televizyon programında velayet meselesi yüzünden karşı karşıya geldiği bilgisi paylaşıldı.
20 Aralık 2023

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından adliye binası önünde bıçaklanan iki çocuk annesi N.K. (23) hayatını kaybetti. Saldırgan A.K. (27) polis tarafından gözaltına alındı. N.K., saldırı sonrası önce Necat Hepkon Devlet Hastanesi'ne, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
2 Kasım 2023

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yaşayan inşaat işçisi Ali İ. ve eşi U.İ. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Ali İ., eşini av tüfeğiyle öldürdü ve aynı silahla intihar etti. Olayın ardından çiftin cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
29 Ağustos 2023

Eskişehir'de 12 yıl önce kaybolan Sibel Yenigün'ün tarım ilacıyla zehirlenerek öldürüldüğü ve cesedinin uçurumdan atıldığı belirlendi. Yenigün'ün ailesi tarafından yedi ay önce yapılan kayıp başvurusunun ardından başlatılan araştırmalar sonucunda, kadının 12 yıl önce arkadaşlık yaptığı Murat Ş. gözaltına alındı. Murat Ş., ifadesinde cinayeti itiraf etti. Aynı zamanda Murat Ş.'ye yardım ettiği iddia edilen akrabası Fevzi Ş. de gözaltına alındı ve her iki zanlı da tutuklandı.
26 Eylül 2023

İstanbul'un Kartal ilçesinde, Mustafa P. isimli ev sahibinin gece evinde kalan Dilara Gültay ve Cansu Demirel isimli iki kadını öldürdüğü şüphesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Kadınların yakınları tarafından kayıp başvurusu yapılmıştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, Mustafa P.'nin bilekleri kesilmiş halde bulunması ve iki kadını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunduğu düşünülüyor.
9 Ocak 2023

Ankara'da müzisyen Onur Şener'in 'istek parça' tartışması sonucu öldürülmesine ilişkin yargılanan beş sanığın duruşması gerçekleşti. Sanıklar, olay günü yaşananları anlatarak Şener'in psikolojisinin bozuk olduğunu iddia etti. Tutuklu sanıklar İlker Karakaş, Ali Gündüz ve Semih Soyalp'ın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi ve duruşma 8 Mart'a ertelendi. Maktulün yakınları ve tanıkların ifadeleri alındı, sanıkların cinayetle ilgileri olmadığını savunmalarına rağmen, maktulün ailesi sanıkları suçladı.
25 Ocak 2023

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir kişi, N.A, tabancayla bacağından vuruldu ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıyla yapılan görüşmede, olayın yağma suçundan aranan M.A. tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Polis, M.A'ya ulaştığında, zanlı polisin 'dur' ihtarına uymayarak silahını başına doğrulttu ve evine gitti. Polisin ikna çabalarına rağmen M.A, evinde silahla intihar etti ve hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.
20 Eylül 2023

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 13 yaşındaki Ömer Bektaş, arkadaşıyla birlikte girdiği sulama göletinde boğuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve çevredekiler tarafından arama çalışması yapıldı. Kozan İlçe Jandarma Komutanlığından gelen dalgıçlar, Bektaş'ın cesedini bulup sudan çıkardı. Cenaze, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
16 Eylül 2023

İstanbul Bakırköy'de birlikte yaşayan Cavide Sevgi Arapoğlu ve Mustafa Kolay, başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Çiftin işe gitmemesi üzerine endişelenen arkadaşları, çilingir yardımıyla eve girdi ve çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede kapının zorlama izi olmadan içeriden kilitlendiğini belirledi. Çiftin cesetleri, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
20 Temmuz 2023

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, aralarında husumet bulunan Lütfü T. ve komşusu İbrahim Bartan arasında çıkan tartışma sonucu silahlı kavga çıktı. Lütfü T., İbrahim Bartan ve eşi Nazik Bartan'ı av tüfeğiyle vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, üç kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.
5 Eylül 2023

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 47 gündür haber alınamayan iki çocuk annesi Nevrigül Alan'ın cesedi bulundu. Ceset, bir çiftçi tarafından bir zeytinliğin ağacına asılı halde bulundu ve durum polise bildirildi. Nevrigül Alan'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Alan'ın yakınlarının kayıp ihbarında bulunmasının ardından polis, jandarma ve AFAD ekiplerince bölgede arama çalışması başlatılmıştı.
18 Ekim 2023

Isparta'da 22 yaşındaki Hasan Tanrıkulu, bir eğlence mekanında darp edildikten sonra evinde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve güvenlik kamerası görüntülerinden zanlıların kimliklerini tespit etti. Dört şüpheliden ikisi tutuklanırken, diğer ikisi savcılık tarafından serbest bırakıldı.
5 Ocak 2023
İşaretlediklerim