Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek final maçları sona erdi ve yarı finale yükselen takımlar belirlendi. İspanya, Fransa, İngiltere ve Hollanda yarı final biletini alan takımlar oldu. Yarı final maçları 9 Temmuz Salı günü İspanya ile Fransa arasında Münih Arena'da ve 10 Temmuz Çarşamba günü Hollanda ile İngiltere arasında BVB Dortmund Stadyumu'nda oynanacak.
7 Temmuz 2024

UEFA Avrupa Ligi sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş sahaya çıkacak. Fenerbahçe, Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini konuk ederken, Beşiktaş Hollanda'nın Ajax takımına konuk olacak. Organizasyonda 36 takım mücadele edecek ve sekiz maç sonunda ilk sekize giren ekipler son 16 turuna yükselecek. Türkiye'yi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil edecek.
26 Eylül 2024

EURO 2024'te D grubu son maçında Fransa, Polonya ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Fransa, grup liderliğini Avusturya'ya kaptırdı. Maçın ardından Fransa'nın performansı eleştirilirken, Avusturya'nın gruptaki başarısı öne çıktı. Fransa'nın bir sonraki turdaki rakibi henüz belli değil.
25 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubunun ilk maçı olan Türkiye - Gürcistan karşılaşmasının ilk 11'leri açıklandı. Maç, Dortmund BVB Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Türkiye'nin ilk 11'inde Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Kenan Yıldız ve Barış Alper Yılmaz yer alıyor.
18 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün çeyrek finalde iki önemli maç oynanacak. İlk maçta ev sahibi Almanya, İspanya ile karşılaşacak ve bu mücadeleyi İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. İkinci maçta ise Portekiz, Fransa ile Hamburg'daki Volkspark Stadı'nda karşılaşacak ve bu maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Bu maçların galipleri yarı finalde birbirleriyle karşılaşacak.
5 Temmuz 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmek isteyen Türkiye, Avusturya ile karşılaşacak. Maçın ilk 11'leri açıklandı. Türkiye'nin kadrosunda Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Arda Güler, Kenan Yıldız ve Barış Alper Yılmaz yer alıyor. Avusturya'nın kadrosunda ise Pentz, Posch, Danso, Lienhart, Mwene, Seiwald, Sabitzer, Laimer, Baumgartner, Schmid ve Arnautovic bulunuyor.
2 Temmuz 2024

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C grubunda İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Turnuva 28 Temmuz ile 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Türkiye'nin maçları 29 Temmuz'da Hollanda, 1 Ağustos'ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos'ta İtalya ile oynanacak. Maçlar Türkiye saatiyle 10:00'da başlayacak.
26 Haziran 2024

Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Maçta yaptığı asistle dikkat çeken Arda Güler, 20 yaşına girmeden bir Avrupa Şampiyonası'nda hem gol hem asist yapan üçüncü futbolcu oldu. Güler, maç sonrası yaptığı açıklamada, rakibi analiz ederek belirledikleri stratejiyi sahada başarıyla uyguladıklarını belirtti. Türkiye'nin çeyrek finaldeki rakibi Hollanda olacak.
3 Temmuz 2024

EURO 2024 C Grubu’nun son iki maçı golsüz tamamlandı. Bu sonuçlarla İngiltere grup lideri, Danimarka ise ikinci olarak üst tura yükseldi. Maçlarda gol sesi çıkmaması, gruptaki sıralamayı değiştirmedi ve her iki takım da bir üst tura çıkmayı başardı.
26 Haziran 2024

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) İngiltere ve Danimarka arasında oynanan maç berabere sonuçlandı. İngiltere, bu maçta galip gelerek gruptan çıkmayı garantilemeyi hedefliyordu. Ancak, sahadan beraberlikle ayrıldılar ve gruptan çıkma durumları sonraki maçlara kaldı. Maç, turnuvanın genel gidişatını etkileyebilecek önemli bir karşılaşma olarak değerlendiriliyor.
20 Haziran 2024

EURO 2024 son 16 turu maçında Almanya, Danimarka'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maçta Almanya'nın üstün performansı dikkat çekti. Bu galibiyetle Almanya, turnuvada yoluna devam ediyor.
30 Haziran 2024

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında Galler ile 1-1 berabere kalarak grubu lider olarak tamamladı. Bu sonuçla Türkiye, büyük bir futbol turnuvasına tarihinde ilk kez grup lideri olarak katılma başarısını gösterdi. Galler karşısında Türkiye'nin golünü Yusuf Yazıcı penaltıdan atarken, Galler'in golü Nico Williams'tan geldi. Grubun diğer maçında Hırvatistan, Ermenistan'ı yenerek EURO 2024'e katılacak diğer takım oldu.
22 Kasım 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya ile karşılaşacak. 1996'dan beri Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, çeyrek final ve yarı final başarıları elde etti. Takım, bu yıl ilk kez yabancı bir teknik direktör, İtalyan Vincent Montella ile turnuvaya katılıyor. Geçmiş turnuvalarda yaşanan başarılar ve hayal kırıklıkları, takımın bugünkü performansına ışık tutuyor.
2 Temmuz 2024

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçında Hollanda'yı 3-2 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın setleri 19-25, 19-25, 25-22, 25-22 ve 15-13 olarak sonuçlandı. Takım, 1 Ağustos'ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos'ta İtalya ile karşılaşacak. Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki takımın kadrosunda Ebrar Karakurt, Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas gibi önemli oyuncular bulunuyor.
29 Temmuz 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) 50 maç geride kaldı ve toplamda 114 gol atıldı. En fazla gol 16 ile 30'uncu dakikalar arasında atıldı. İspanya, 13 golle en skorer takım olurken, Almanya 11 golle onu takip etti. Gol krallığında Harry Kane ve Dani Olmo üçer golle zirvede yer alıyor. Asist krallığında ise Lamine Yamal üç asistle önde. Gürcistan kalecisi Giorgi Mamardaşvili, 29 kurtarışla en fazla kurtarış yapan kaleci oldu.
11 Temmuz 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C grubu ikinci maçında İngiltere, Sırbistan'ı 1-0 yendi. Maçın tek golünü 13. dakikada Jude Bellingham attı. Harry Kane'in 77. dakikada şutu direkten döndü. İngiltere, gruptaki ikinci maçında Danimarka ile karşılaşacak, Sırbistan ise Slovenya ile mücadele edecek.
16 Haziran 2024

Türkiye ve Portekiz milli takımları, EURO 2024'te karşı karşıya geliyor. Maçın ilk 11'leri açıklandı. Türkiye'nin kadrosunda Altay Bayındır, Zeki Çelik, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Akgün, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz yer alıyor. Portekiz'in kadrosunda ise Diogo Costa, Cancelo, Ruben Dias, Pepe, Nuno Mendes, Palhinha, Vitinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Leao ve Ronaldo bulunuyor.
22 Haziran 2024

Fenerbahçe, 2024-25 sezonuna 22 Haziran 2024'te Jose Mourinho yönetiminde başlayacağı Avusturya kampında oynayacağı hazırlık maçlarının programını açıkladı. Kamp programı Match PR tarafından organize edildi ve Fenerbahçe, 6 Temmuz'da Admira Wacker, 10 Temmuz'da Hajduk Split ve 13 Temmuz'da Strasbourg ile karşılaşacak. Takım, son maçın ardından İstanbul'a dönecek.
14 Haziran 2024

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 F Grubu'nda 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile oynayacağı maçta Alman hakem Felix Zwayer görev yapacak. Bu maç, Türkiye'nin gruptaki önemli karşılaşmalarından biri olarak öne çıkıyor. Hakem ataması, maçın adil ve tarafsız bir şekilde yönetilmesi açısından büyük önem taşıyor.
20 Haziran 2024
İşaretlediklerim