UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun son hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda ederek UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı. Grubu lider tamamlayan Bayern Münih ve ikinci sırada yer alan Kopenhag son 16 turuna yükseldi. Manchester United ise grubu son sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına veda etti.
13 Aralık 2023

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi sonucunda Galatasaray, Çekya'nın Sparta Prag takımı ile eşleşti. İlk maçlar 15 Şubat 2024'te, rövanş maçları ise 22 Şubat 2024'te oynanacak. Diğer eşleşmeler arasında Shakhtar Donetsk-Olimpik Marsilya, Feyenoord-Roma, Benfica-Toulouse gibi önemli maçlar yer alıyor.
18 Aralık 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın sonucu, grup aşamasında Beşiktaş'ın konumunu belirleyecek önemli bir faktördür.
22 Eylül 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde üst tur kuraları İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde yarın çekilecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi play-off'larına katılmaya hak kazandı ancak seri başı olmayacak. Sarı-kırmızılı takımın muhtemel rakipleri arasında Freiburg, Olimpik Marsilya, Rennes, Toulouse, Karabağ, Roma, Sparta Prag ve Sporting Lizbon bulunuyor. Fenerbahçe ise Avrupa Konferans Ligi'nde doğrudan son 16 turuna kaldı ve rakibi daha sonra belirlenecek.
17 Aralık 2023

Şampiyonlar Ligi grup etabının 5. haftasında Barcelona, Borussia Dortmund, Atletico Madrid ve Lazio, son 16 turuna çıkmayı garantiledi. Manchester City, Leipzig karşısında geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak Erling Haaland'ın rekor kırdığı bir gece yaşadı. Borussia Dortmund, Milan'ı deplasmanda 3-1 yenerek gruptan çıkmayı başardı. PSG ise Newcastle United ile 1-1 berabere kaldı ve grupta ikinci sırada yer aldı.
29 Kasım 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü Eleme Turu’nda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile deplasmanda yaptığı ilk maçı 3-0 kazandı. Maç, Stozice Stadyumu’nda oynandı ve Andreas Ekberg hakemlik yaptı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu attı.
9 Ağustos 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Norveç temsilcisi Molde'yi 2-1 yendi ve grup aşamasına yükseldi. Maçta Galatasaray'ın gollerini Mauro Icardi ve Angelino attı. Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17. kez grup aşamasında mücadele etme hakkı kazandı ve en az 25 milyon avro gelir elde etti.
30 Ağustos 2023

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. eleme turu kura çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve 2. eleme turu müsabakalarında tur atlayan takımlar olmak üzere toplam 68 ekip mücadele edecek. Karşılaşmalar 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında oynanacak. Eşleşmeler arasında MKE Ankaragücü-Malatya Arguvanspor, Boluspor-Karaman FK, Gaziantep FK-Efeler 09 Spor ve İstanbulspor-Kepezspor gibi maçlar bulunuyor.
17 Ekim 2023

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nin ilk haftası yarın başlayacak ve toplamda 23 karşılaşma oynanacak. Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvanın finallerine katılacak takımlar bu eleme turu sonucunda belirlenecek. Türkiye, D Grubu'nda ilk maçını 25 Mart Cumartesi günü Ermenistan'a karşı oynayacak. İlk hafta maçları arasında İtalya ile İngiltere arasındaki mücadele de yer alıyor.
22 Mart 2023

UEFA, silahlı saldırı sonucu yarıda kalan Belçika-İsveç maçının sonucunu 1-1 olarak tescil etti ve iki takıma da birer puan verdi. Ayrıca, İsrail'deki güvenlik durumunun değerlendirilmesinin ardından, bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de UEFA maçlarının oynanmamasına karar verildi. İsrail Futbol Federasyonu ve Maccabi Haifa ile Maccabi Tel-Aviv'e, iç saha maçlarını oynayabilecekleri alternatif statlar önermeleri talep edildi.
19 Ekim 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda adını gruplara yazdırdı. İlk maçı kendi evinde 5-1 kazanan Fenerbahçe, ikinci maçı da 1-0 kazanarak gruplara kaldı.
31 Ağustos 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci eleme turu ilk maçında Moldova temsilcisi Zimbru'yu 5-0 mağlup etti. Maçın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda da üstün performansını sürdüren Fenerbahçe, maçı 5-0'lık skorla tamamladı.
26 Temmuz 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Bursa'da Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu. Maçta Hırvatistan'ın gollerini Kovacic attı. Bu sonuçla Türkiye, grupta üç puanla üçüncü sıraya gerilerken, Hırvatistan dört puanla liderliğe yükseldi. Elemelerin grup aşaması 16-21 Kasım 2023 tarihlerinde sona erecek ve her gruptan ilk iki sırayı alan takımlar EURO 2024'e katılacak.
29 Mart 2023

İngiltere'nin Manchester City takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İspanya'nın Real Madrid takımını 4-0 mağlup etti. Bu sonuçla Manchester City, İstanbul'da oynanacak finalde İtalya'nın Inter takımıyla karşılaşacak. İlk maçta 1-1 berabere kalan iki takım arasındaki bu maç, Manchester City'nin ev sahipliğinde Etihad Stadı'nda oynandı. Manchester City, 2021'den sonra turnuvada ikinci kez finale yükselmiş oldu.
18 Mayıs 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci eleme turu kura çekimini düzenledi. Kura çekimine, 4'üncü turu geçen 28 takım ve geçen sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan 4 Süper Lig takımı olmak üzere toplam 32 ekip katıldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası'nın formatıyla ilgili değişiklikler üzerinde çalıştıklarını ve yeni formatı yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. Beşinci tur maçları 9, 10 ve 11 Ocak 2024 tarihlerinde oynanacak.
8 Aralık 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ilk haftasında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk etti. Maç 2-2 berabere sonuçlandı.
20 Eylül 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı 1-0 yenerek play-off turuna yükseldi. Bu sonuçla Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bir adım daha ilerlemiş oldu.
15 Ağustos 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin son hafta maçında Spartak Trnava ile karşılaştı ve rakibini 4-0 gibi net bir skorla yendi. Ferdi Kadıoğlu, Takac'ın kendi kalesine attığı gol ve Edin Dzeko'nun iki golüyle galibiyeti elde eden Fenerbahçe, bu sonuçla grubunu 12 puanla lider tamamlayarak üst tura yükseldi.
14 Aralık 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor'u 3-1 yendi. Fenerbahçe'nin gollerini Becao, İrfan Can Kahveci ve Tadic attı. Maribor'un tek golünü ise Strajnar kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.
10 Ağustos 2023

UEFA, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kura çekimi sırasında canlı yayında duyulan 'seks sesleri' nedeniyle soruşturma açtı. Sesler, Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleşen çekiliş sırasında İsviçre'nin grubunun belirlendiği anlarda işitildi. YouTube fenomeni Daniel Jarvis, bu seslerin arkasında kendisinin olduğunu iddia etti. İngiltere milli takımının teknik direktörü Gareth Southgate, sesin salonda oturanlar tarafından zor duyulduğunu ve bir şaka olduğunu düşündüğünü belirtti.
3 Aralık 2023
İşaretlediklerim