Gladyatör 2 filminin setinden gelen ilk görüntüler büyük heyecan yarattı. Filmde Pedro Pascal, Paul Mescal, Denzel Washington ve Connie Nielsen gibi ünlü isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda yine Ridley Scott oturuyor. Film, 22 Kasım'da vizyona girecek ve Maximus'un hikayesinin devamını, özellikle Lucius Verus karakterine odaklanarak anlatacak.
3 Temmuz 2024

Gladyatör 2 filminin orijinal fragmanı yayınlandı. Filmde Pedro Pascal, Paul Mescal, Denzel Washington ve Connie Nielsen gibi ünlü isimler yer alıyor. Yönetmenliğini yine Ridley Scott'ın üstlendiği film, 22 Kasım'da vizyona girecek. Devam filminde, Paul Mescal, orijinal filmdeki Lucius Verus karakterinin yetişkin halini canlandırıyor.
9 Temmuz 2024

Renée Zellweger, Hugh Grant ve Colin Firth, Bridget Jones serisinin yeni bir filmi için tekrar bir araya geliyor. İlk filmi 2001'de vizyona giren ve büyük bir başarı elde eden serinin bu yeni filmi, 51 yaşındaki bekar anne Bridget Jones'un günümüz flört ortamında yaşadıklarına odaklanacak. Dördüncü filmin çekimlerinin muhtemelen mayısta başlaması bekleniyor ve film, Helen Fielding'in romanlarına dayanarak romantik olay örgüsünü sürdürecek.
27 Şubat 2024

Gişe rekorları kıran Barbie filmi, 1 Temmuz'da BluTV'de izleyicilerle buluşacak. Greta Gerwig'in yönettiği ve Margot Robbie ile Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı film, Barbie'nin fantastik dünyasından gerçek dünyaya yaptığı yolculuğu konu alıyor. Film, 2023'ün en çok gişe hasılatı elde eden yapımı olmuştu ve dünya genelinde büyük ilgi gördü.
25 Haziran 2024

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı, Todd Phillips'in yönettiği yeni Joker filmi 'Folie à Deux'nin ilk resmi posteri yayınlandı. Posterde, Phoenix ve Gaga'nın karakterleri dans ederken gösteriliyor ve filmin 4 Ekim'de vizyona gireceği belirtiliyor. Ayrıca, filmin müzikal bir yönü olacağına dair ipuçları veriliyor ve fragmanın 9 Nisan'da yayınlanacağı duyuruluyor. Filmde, Phoenix'in Joker karakterinin doktoru olan ve sonrasında ona aşık olan Gaga'nın canlandırdığı Harleen Quinzel'in hikayesi anlatılıyor.
3 Nisan 2024

31. İstanbul Caz Festivali kapsamında İngiliz sanatçı Arlo Parks, Sultan Park Swissotel The Bosphorus'ta sahne aldı. Türkiye'de ilk kez konser veren Parks, 2021'de yayımlanan ilk stüdyo albümü 'Collapsed in Sunbeams' ile eleştirmenlerin beğenisini kazanmış ve Grammy'ye aday gösterilmişti. Sanatçı, 2023'te yayımlanan son albümü 'My Soft Machine' ile alternatif pop türüne yöneldi.
10 Temmuz 2024

Akademi Ödüllü Oppenheimer filminin Japonya'daki galası, Hiroşima'da, tarihte ilk atom bombasının atıldığı yere yakın bir sinemada gerçekleştirildi. Film, Japonya'da tartışmalara neden oldu ve hem olumlu hem de olumsuz tepkiler aldı. Hiroşima'nın eski belediye başkanı ve 'Hibakusha' olarak bilinen atom bombası felaketinden kurtulanlar, filmin nükleer silahların yarattığı yıkımı yeterince vurgulamadığını eleştirdi. Buna rağmen, filmi izlemeye teşvik edenler ve Christopher Nolan'ın hayranlarından olumlu geri dönüşler de alındı.
30 Mart 2024

Warner Bros, ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinin yeni devam filmi ‘The Hunt for Gollum’un 2026 yılında gösterime gireceğini duyurdu. Film, Peter Jackson'ın yapımcılığında ve Andy Serkis'in yönetmenliğinde gerçekleştirilecek. Şu anda senaryo geliştirme aşamasında olan film, Jackson, Fran Walsh ve Philippa Boyens gibi serinin önceki üyeleri tarafından desteklenecek. Warner Bros, Tolkien’in telif haklarını elinde bulunduran İsveçli şirket Embracer Group ile anlaşarak birden fazla film için hakları güvence altına almış.
10 Mayıs 2024

Barbie filminin yıldızı Margot Robbie, eşi Tom Ackerley'den ilk çocuğunu bekliyor. Hamilelik haberi, Margot'nun tatilde çekilen bir fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasıyla ortaya çıktı ve People dergisine birden fazla kaynak tarafından doğrulandı. Çift, 2013 yılında Suite Française setinde tanışmış ve 2016 yılında evlenmişti. Margot ve Ackerley, LuckyChap adlı yapım şirketinde ortaklar ve birçok başarılı projeye imza attılar.
9 Temmuz 2024

New York menşeili NiK Bentel Studio, ünlü yönetmen Wes Anderson'ın filmlerinden ilham alarak 'The Bentel’s Box Bag' adında bir çanta tasarladı. 'The Grand Budapest Hotel' filminden esinlenilen pembe deri çanta, Anderson'ın ikonik estetiğini yansıtıyor ve sadece 300 adet üretilecek. Çantalar, stüdyonun web sitesinde 13 Mart'tan itibaren satışa sunulacak ve her biri özel bir metalik kimlik kartı ile gelecek.
13 Mart 2024

Timothée Chalamet’nin Bob Dylan’ı canlandırdığı biyografik müzikal 'A Complete Unknown' filminden ilk fragman yayınlandı. Fragmanda Chalamet, Dylan olarak New York sokaklarında yürürken ve bir konserde sahneye çıkarak 'A Hard Rain’s A-Gonna Fall' şarkısını seslendirirken görülüyor. Film, Dylan’ın genç yaşta müzik kariyerindeki yükselişini anlatıyor ve ABD’de aralık ayında, Britanya ve İrlanda’da ise ocak ayında vizyona girecek.
25 Temmuz 2024

Daniel Craig'in James Bond rolünden ayrılmasının ardından, yeni Bond'un kim olacağı merak konusu oldu. Britanyalı aktör Aaron Taylor-Johnson'a bu ikonik rol için resmi bir teklif yapıldı. Taylor-Johnson, teklifi henüz resmen kabul etmese de, bu fikri büyük bir iltifat olarak gördüğünü belirtti. Eğer kabul ederse, 1962'den bu yana James Bond karakterini canlandıran yedinci aktör olacak. Ayrıca, Idris Elba'nın halk tarafından favori olarak görülmesine rağmen Bond rolü için adaylıktan çekildiği belirtildi.
19 Mart 2024
İşaretlediklerim