Daha önce bir avukatın ayağını kırmakla suçlanan ve idari soruşturma geçiren 'Maseratili polis' lakaplı Hüseyin Tayfun Üçgül, Muğla'nın Ortaca ilçesinde yol kenarında park halindeki aracında kafasından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Üçgül'ün bedeni otopsi için gönderildi. Aile avukatının intihar ihtimali üzerinde durduğu olaya gazeteci Fatih Altaylı ise şüpheli bir intihar olarak yaklaştığını belirtti.
11 Temmuz 2023

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları genel başkanı Sinan Ateş'in kardeşi Selma Ateş'in Bursa Ülkü Ocakları üyeleri tarafından takip edildiği tespit edildi. Selma Ateş, avukatıyla birlikte oturduğu kafede iki ayrı araçla takip edildiğini belirterek şikayetçi oldu. Takip edenlerin arasında Bursa Ülkü Ocakları başkan yardımcılarının da bulunduğu öğrenildi. Bu gelişme, Sinan Ateş cinayeti soruşturmasının seyrini değiştirebilecek nitelikte olup, Ateş ailesinin siyasi liderlerle görüşme trafiğini hızlandırdı.
12 Haziran 2024

Eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili sekiz kişi gözaltına alındı ve bunlar arasında iki özel harekat polisinin de olduğu iddia ediliyor. Cinayet şüphelilerinden birinin MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un evinde gözaltına alındığı ve daha sonra serbest bırakıldığı öne sürülüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakarak, soruşturmanın kamuoyu bilgilendirilerek ilerleyeceğini belirtti.
4 Ocak 2023

Sinan Ateş davasının dördüncü celsesinde, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, MHP milletvekilleri İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın'ı cinayeti azmettirmekle suçladı. Ayşe Ateş, eşinin kendisine bu iki ismin öldürülmesi için talimat verdiğini söylediğini belirtti. Duruşmada ayrıca, dönemin Ankara Emniyet Müdürlüğü asayiş şube müdür yardımcısı Kerem Gökay Öner, eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş'ın gözaltına alınmasıyla ilgili sahte polis tutanağına dair suç duyurusunda bulundu. Duruşma yarın devam edecek.
4 Temmuz 2024

Mersin'in Erdemli ve Mezitli ilçelerinde kaçak kazı yapan altı kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Erdemli'de iki ve Mezitli'de dört kişiyi kazı yaparken tespit etti. Olay yerinde jeneratör, kazma, kürek ve çekiç gibi kazı malzemeleri ele geçirildi. Şüpheliler yasal işlemler için jandarmaya götürüldü.
1 Temmuz 2024

Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzon'da trafikte yaşanan bir tartışma sırasında kamyonet sürücüsü S.K tarafından silahla tehdit edildi. S.K, Sürmeneli'ye yumruk attıktan sonra silahla tehdit ederek olay yerinden uzaklaştı. Sürmeneli'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan S.K'nın üzerinden ruhsatsız bir tabanca ve sekiz mermi ele geçirildi. S.K, 'kasten yaralama', 'silahla tehdit' ve 'ulaşım araçlarının alıkonulması' suçlarından tutuklandı.
5 Eylül 2024

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser G.K, tutuklandı. Soruşturma sürecinde, gizli tanık Serdar Sertçelik'in iddiaları üzerine Ankara Emniyeti'nde görevli üç üst düzey yetkili açığa alınmış ve sekiz kişi gözaltına alınmıştı. Bu gelişmelerin ardından, Ankara Organize Şube Müdürü Kerem Öner adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, yedi şüpheli tutuklanmıştı.
24 Mayıs 2024

MHP'ye bağlı Ülkü Ocakları'nın eski başkanı Sinan Ateş, Aralık ayında Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltılar devam ederken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bu konu hakkında soru soran gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu, Bahçeli tarafından terslenmiş ve itilerek uzaklaştırılmıştı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, gazeteciyi hedef alarak, kalemini silah gibi kullanıp tetikçilik yapanların gerçek niyetlerinin ve millete olan düşmanlıklarının açık olduğunu ifade etti.
25 Ocak 2023

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde park halinde bulunan bir otomobilde bir kadın ve bir erkek cesedi bulundu. Cesetlerin Ö.G. (34) ve S.K'ye (24) ait olduğu belirlendi. Olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yıldızeli Kaymakamı ve Belediye Başkanı da olay yerine gelerek bilgi aldı.
4 Ağustos 2023

İstanbul'da, Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe ve oğlu Hikmet Efe, komşularıyla çıkan bıçaklı sopalı kavgada gözaltına alındı. Kavga, bir binanın bahçesindeki budanmış ağaçların dallarını toplamaya giden komşularıyla yaş ağaçların kesildiği iddiası üzerine çıktı. Kavgada Nurullah Efe, oğlu Hikmet Efe ve komşularından Recep Aytekin yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra Nurullah Efe ve oğlu karakola götürüldü. Olayla ilgili cep telefonu görüntüleri de ortaya çıktı.
4 Eylül 2023

MHP'ye bağlı Ülkü Ocakları'nın eski başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık'ta Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili soruşturma kapsamında MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi ve iki özel harekat polisi dahil 18 kişi tutuklandı. Firari tetikçi Eray Özyağcı, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalandı ve 'tasarlayarak kasten öldürmek' suçlamasıyla tutuklandı.
8 Şubat 2023

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul etti. Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de Ankara'nın Çankaya ilçesinde motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucunda hayatını kaybetmişti. Cinayet soruşturması MHP'ye uzansa da iddianamede bu kısım yer almamıştı. Ayşe Ateş, dün CHP lideri Özgür Özel ile görüştükten sonra bugün de Erdoğan ile bir araya geldi.
11 Haziran 2024

MHP'ye bağlı Ülkü Ocakları'nın eski başkanı Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Soruşturma kapsamında aralarında MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Köktürk ve iki özel harekat polisinin de olduğu 10 kişi tutuklandı. Henüz yakalanmayan tetikçi Eray Özyağcı dışında, cinayeti azmettirdiği iddia edilen Doğukan Çep gözaltına alındı ve ifadesinde öldürme niyeti olmadığını, sadece korkutmak ve gözdağı vermek amacıyla plan yaptıklarını söyledi.
7 Ocak 2023

Bursa'nın İznik ilçesinde, Karadere mevkisindeki bir mağarada define aramak için giren Teyfik Ö., oğlu Okan Ö. ve İbrahim E. isimli üç kişi, mağarada gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Kayıpların yakınları durumu fark edip yetkililere haber verdikten sonra, AFAD, JAK, UMKE, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan yaklaşık 2 saatlik kurtarma operasyonu sonucunda üç kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Cesetler, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
18 Nisan 2024

Adana'da polis ekipleri, durumundan şüphelendiği bir otomobili durdurmak istedi ancak otomobildeki beş şüpheli kaçmaya başladı. 70 kilometre süren kovalamaca sonucunda şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin kaçışı sırasında polis aracına sert bir cisim attığı ve aracın camının hasar gördüğü belirtildi. Yakalanan şüphelilerden birinin ehliyetsiz olduğu tespit edildi.
15 Ağustos 2023

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 'Sazan Sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla bir suç örgütüne üye olmak suçundan gözaltına alındı. İstanbul başsavcılığına yapılan suç duyurusunda, ikilinin örgütün gizli kasası oldukları iddia edildi. Küçükçekmece başsavcılığının yürüttüğü soruşturma sonucunda, 'suç gelirlerinin aklanması' suçundan gözaltı kararı çıktı ve İstanbul ile Kars'ta düzenlenen operasyonlar sonucu üç şüpheli yakalandı.
14 Kasım 2023

Beyoğlu'nda araçlarını park etmek isteyen sürücülerden usulsüz ücret talep ettiği belirlenen bir şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, korsan otoparkçılık yapan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. İnönü Caddesi'nde yapılan denetimlerde, M.A. isimli şüphelinin sürücülerden otopark ücreti istediği tespit edildi ve hakkında adli işlem yapıldı.
3 Ağustos 2024

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir evde üç kardeş ölü bulundu. Cinayeti itiraf eden baba Murat K. gözaltına alındı. Polis, çocukların boğularak ve kesici aletle öldürüldüğünü belirledi. Çocukların annesinin bir süre önce Erzurum'a gittiği öğrenildi.
29 Mayıs 2024

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde Altınşehir Mahallesi'ndeki Başakşehir Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği lokaline otomatik tabancalarla ateş açıldı. Saldırıda Ahmet G, Yakup A, Muhammet B, Furkan Ö. ve İsmail D. yaralandı; yaralılardan ikisinin durumu ağır. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Dün de Üsküdar'da benzer bir silahlı saldırı yaşanmış ve üç kişi hayatını kaybetmişti.
25 Mayıs 2024

Muş'ta, kiralık aracına intihar notu bırakarak kaybolan 33 yaşındaki iki çocuk babası Ö.O., 18 saatlik bir aramanın ardından kent merkezindeki bir kahvehanede bulundu. Araçtaki notta intihar edeceğini ve ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirten Ö.O., jandarma tarafından gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor.
2 Mart 2023
İşaretlediklerim