Real Madrid, La Liga'nın 22. haftasında Las Palmas ile karşılaştı ve 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı. Türk futbolcu Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga'daki ilk maçına 81. dakikada Rodrygo'nun yerine oyuna girerek çıktı. Maçın gollerini Vinicius Junior ve Tchouameni kaydetti.
27 Ocak 2024

Real Madrid Kulübü, 2017 yılından beri görev yapan takım doktoru Hırvat Niko Mihic'in işine son verdi. Marca gazetesine göre, bu kararın Arda Güler'in sakatlıklarının tedavisindeki şüpheli yöntemler nedeniyle alındığı iddia ediliyor. Mihic, Arda Güler'in yanı sıra Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi sakatlık yaşayan diğer futbolcuların tedavi süreçlerindeki kararlarıyla da tartışma konusu olmuş. Arda Güler'in menisküs sakatlığı sonrası tedavi süreçlerinin yeterli faydayı sağlamadığı ve sakatlıklarının tekrarladığı belirtiliyor.
12 Kasım 2023

Real Madrid'in La Liga'da Almeria ile oynadığı maçta, Arda Güler oyuna alınmayı beklerken sonradan oyuna dahil edilmedi. Bunun üzerine ısınma yeleğini yere atarak yedek kulübesine oturdu ve bu hareketi teknik direktör Carlo Ancelotti'ye karşı bir tepki olarak değerlendirildi. Real Madrid, maçı uzatmalarda 3-2 kazandı.
22 Ocak 2024

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Braga'ya karşı oynanan maç sonrası Arda Güler'in oynamamasının sebebini açıkladı. Ancelotti, Arda'nın iki önemli sakatlıktan çıktığını ve henüz yüzde 100 hazır olmadığını, tam hazır olduğunda oynayacağını ifade etti. İspanyol basını ise, Real Madrid'in maçta 3-0 önde olmasına ve beş oyuncu değişikliği hakkı bulunmasına rağmen Arda'ya şans verilmemesini eleştirdi.
9 Kasım 2023

Real Madrid'in genç futbolcusu Arda Güler, takımın LaLiga ve Şampiyonlar Ligi maçlarında kadroda yer almasına rağmen süre alamamıştı. Ancak teknik direktör Carlo Ancelotti, İspanya Kral Kupası son 32 turunda oynanacak olan Arandina-Real Madrid maçında Arda Güler'i ilk 11'de sahaya sürebileceğini ifade etti. Maç, yarın TSİ 23:30'da oynanacak.
5 Ocak 2024

Real Madrid ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen 18 yaşındaki Arda Güler, Golden Boy ödülünde finale kaldı. Golden Boy, Avrupa'daki genç oyunculara verilen bir ödül olup, 2003'te İtalyan spor gazetesi Tuttosport tarafından başlatıldı. Üst düzey futbol oynayan 21 yaş altı sporcuların aday gösterildiği bu ödül için finale kalan 25 kişilik liste yayınlandı ve Güler bu listede yer alıyor.
13 Ekim 2023

İspanya'nın önde gelen futbol kulüplerinden Atletico Madrid, Türk milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferini resmi olarak duyurdu. Stoper mevkiinde oynayan Söyüncü ile dört yıllık bir sözleşme imzalandığı açıklandı.
6 Temmuz 2023

İspanyol polisi, Real Madrid altyapısında oynayan üç futbolcuyu çocuk pornosu şüphesiyle gözaltına aldı. Bu durum, reşit olmayan bir çocuğun annesinin 6 Eylül'de Kanarya Adaları'nda polise yaptığı şikayet sonucu ortaya çıktı. Kulüp, konuyla ilgili olarak bir Castilla ve üç Real Madrid C oyuncusunun Whatsapp üzerinden özel bir video yayınladığı şikayetiyle polise ifade verdiğini belirtti ve gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduklarında önlemlerini alacaklarını ifade etti.
14 Eylül 2023

Suudi Arabistan'da düzenlenen Riyad Sezon Kupası'nda Cristiano Ronaldo'nun sakatlık nedeniyle oynamadığı maçta Al-Nassr, Lionel Messi'nin 83. dakikada oyuna girdiği Inter Miami'yi 6-0 mağlup etti. Al-Nassr, maçın ilk 12 dakikasında üç gol atarak baskılı bir başlangıç yaptı ve Talisca'nın 'hat-trick' yapmasıyla galibiyeti perçinledi. Turnuvanın son maçında Al-Nassr, Al-Hilal ile karşılaşacak.
2 Şubat 2024

Kolombiyalı Alvaro, Cali bölgesindeki Santa Rosa mahallesinde yaklaşık 45 yıldır oyuncak tamiri yaparak çocukların kırık oyuncaklarını onarıyor. Kendi atölyesini bir 'hastane' olarak adlandıran Alvaro, steteskop ve kafasına taktığı ışıklı büyüteçle doktor gibi çalışarak çöpe gidecek oyuncakları yeniliyor ve çocukları mutlu etmeyi amaçlıyor.
23 Ocak 2023

Paris-Saint-Germain'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe, sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Real Madrid'e transfer olmaya karar verdi. PSG'nin Mbappe'ye yıllık 100 milyon avro değerinde dört yıllık bir sözleşme teklif ettiği halde, Mbappe'nin tercihi İspanyol devi Real Madrid oldu. Mbappe, PSG forması altında toplam 288 maçta 241 gol ve 105 asistlik performans sergiledi.
3 Şubat 2024

Fransız futbolcu Kylian Mbappe'nin, Paris St. Germain ile sözleşmesinin bu sezon sonunda bitmesiyle Real Madrid'e transfer olacağı iddia edildi. Le Parisien ve ESPN'in haberlerine göre, Fransa milli takımının kaptanı olan Mbappe, önümüzdeki hafta Real Madrid ile ön sözleşme imzalayabilir. Daha önce, Mbappe'nin PSG ile olan sözleşmesini yenilemeyeceğini ve bedelsiz olarak başka bir kulübe geçebileceğini duyurmuştu.
4 Şubat 2024

Paris Saint-Germain takımında oynayan İtalyan milli futbolcu Gianluigi Donnarumma ve sevgilisi Alessia Elefante'nin Paris'teki evleri hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızlar, Donnarumma'yı bağlayarak hareketsiz hale getirdi ve Elefante'yi evdeki değerli eşyaları vermeye zorladı. Yaklaşık 500 bin avro değerindeki eşya çalındı. Olay sonrası çift, yakındaki bir otele sığındı ve yardım istedi.
23 Temmuz 2023

Şilili ünlü futbolcu Arturo Vidal, altyapısından yetiştiği ve yeni sözleşme imzaladığı Colo-Colo takımına Santiago'daki Monumental Stadı'nda düzenlenen bir törenle döndü. Tören sırasında Vidal, helikopterle stada gelip, elinde kılıçla at üzerinde taraftarları selamladı. Kariyerinde birçok Avrupa kulübünde forma giymiş ve başarılar elde etmiş olan Vidal, son olarak Brezilya'nın Athletico Paranaense takımında oynamıştı.
2 Şubat 2024
İşaretlediklerim