Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MEKAG, QNBFB, MIATK, MRSHL, ISATR, YBTAS, AVTUR ve VKING oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EMNIS, KUVVA, UZERB, AYCES, OSTIM, BIOEN, BMSCH, MTRKS, GLBMD ve TUCLK olarak belirlendi.
21 Ekim 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında TUCLK, MARKA, SELGD gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise BAKAB, MMCAS, SUMAS gibi şirketler oldu. Bu değişimler, yatırımcılar için önemli göstergeler arasında bulunuyor.
8 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MIATK, SUMAS, RAYSG, CMBTN, MERIT, GRSEL, MRSHL ve MEKAG oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KRONT, EMNIS, MAALT, BMSCH, AYCES, ATSYH, ENSRI, TARKM, SNKRN ve FMIZP olarak belirlendi.
20 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, 6 Mart 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler arasında KERVN, MMCAS, UMPAS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise BRKVY, DIRIT, SODSN gibi şirketler oldu. Borsa günü genel olarak düşüşle tamamladı.
7 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BERA, PSGYO, SKBNK ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EGEEN, ALFAS, OTKAR, CIMSA ve BRYAT olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
19 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KRONT, KSTUR, QNBFL, UZERB, BRKO, MIATK, SODSN, MAALT ve ISATR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise DITAS, EMNIS, TARKM, MMCAS, VANGD, UMPAS, ENSRI, QNBFB, SARKY ve YONGA olarak belirlendi.
19 Ekim 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı bir görünüm sergilemeye devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında VBTYZ, ISBTR, TDGYO gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise TETMT, CASA, SNPAM gibi şirketler oldu. Bu hareketlilik, yatırımcılar için önemli fırsatlar ve riskler barındırıyor.
15 Şubat 2024

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, TUKAS, ULKER, AKFGY ve VAKBN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, ASUZU, CEMTS, EUREN ve AYDEM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
6 Eylül 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde 7 Mart 2024 tarihinde en çok değer kazanan hisseler arasında MMCAS, KERVN, OBAMS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında QNBFL, DIRIT, SODSN gibi şirketler bulunuyor. Borsa, günü genel olarak yükselişle tamamladı.
8 Mart 2024

21 Mart 2024 tarihinde, seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul'un performansı korunuyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler BRMEN, AKENR, AVTUR gibi şirketler oldu. Aynı zamanda, CEMAS, IEYHO, PEKGY gibi hisseler ise en çok değer kaybedenler arasında yer aldı. Borsa, 20 Mart 2024 tarihinde günü yükselişle tamamladı.
21 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişe geçmesiyle birlikte, dün en çok kazandıran hisseler arasında QNBFL, KERVN, OTTO gibi şirketler yer aldı. Aynı gün içerisinde en çok değer kaybeden hisseler ise SNKRN, YONGA, ATATP gibi şirketler oldu. Borsa İstanbul, 4 Mart 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
5 Mart 2024

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında YONGA, ISBIR, REEDR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında VRGYO, SEGYO, MMCAS gibi şirketler bulunuyor. Bu durum, yatırımcılar için önemli bir gösterge niteliğinde.
6 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir hava hakim olmaya devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisseler SUMAR, ISATR, PATEK, DIRIT, QNBFL, OTTO, KERVN, QNBFB, TETMT ve ISYAT olarak sıralandı. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise ISKUR, UMPAS, KTLEV, SODSN, CMENT, MPARK, LINK, IHYAY, ORMA ve SEKUR oldu. Borsa, 29 Şubat 2024 tarihinde günü yükselişle tamamladı.
1 Mart 2024

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da hisse senetleri yükselişe geçti. BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, BRSAN, ALARK, BIOEN ve KOZAA oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler AKFGY, TUKAS, YYLGD, ULKER ve ASUZU olarak belirlendi.
15 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler ZOREN, KONYA, GESAN, ALBRK ve ULKER oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GENIL, ISMEN, AKCNS, BIMAS ve AGHOL olarak belirlendi.
15 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından bazı hisse senetleri değer kazanırken bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan beş hisse ECZYT, OTKAR, ALFAS, IZMDC ve TUKAS olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler AKSEN, CANTE, SAHOL, OYAKC ve BERA oldu.
19 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, ULKER, SASA, CANTE ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ALFAS, AKSEN, AKCNS ve KONTR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Eylül 2023

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da hisse senetleri yükselişe geçti. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler SMRTG, GENIL, KORDS, ULKER ve ASTOR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler CANTE, ISMEN, DOHOL, VAKBN ve AKBNK olarak belirlendi.
22 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler DOHOL, ULKER, BRSAN, ISDMR ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ALFAS, GUBRF, SMRTG ve BAGFS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Ağustos 2023
İşaretlediklerim