Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı, 2019 yapımı Joker filminin devamı olan 'Joker: İkili Delilik' filminin ilk fragmanı yayınlandı. Film, dünya çapında büyük bir başarı yakalayan ilk filmin ardından merakla beklenen bir devam niteliğinde. Joaquin Phoenix, Arthur Fleck rolüyle geri dönerken, Lady Gaga ise Harley Quinn karakterini canlandıracak. Film, 4 Ekim 2024'te sinemalarda izleyiciyle buluşacak.
10 Nisan 2024

Legendary Studios, Dune serisinin üçüncü filminin üzerinde çalışıldığını ve bir senaryonun zaten hazır olduğunu açıkladı. 'Dune: Part 2', küresel gişede büyük bir başarı elde ederek, açılış hafta sonunda 182,5 milyon dolar hasılat yaptı. Denis Villeneuve, Frank Herbert'in 'Dune Messiah' kitabından uyarlanacak olan 'Dune Three' için senaryo yazıyor. Villeneuve, daha önce yaptığı açıklamalarda, serinin bir üçleme olarak planlandığını ve üçüncü filmin sadece ikincisinden daha iyi olması durumunda yapılacağını belirtmişti. Warner Bros. tarafından üçüncü filmle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, serinin şimdiye kadarki başarısı yeni bir filmin beklentisini artırıyor.
6 Nisan 2024

Rockstar Games, merakla beklenen video oyunu Grand Theft Auto (GTA) 6'nın 2025 sonbaharında çıkacağını duyurdu. 8 Kasım 2023'te oyunun duyurusu yapılmış ve 5 Aralık'ta fragmanı yayınlanmıştı. Fragmanda oyunun Vice City'de geçeceği ve iki ana karakterin olacağı görülüyor. Take-Two Interactive, son mali açıklamasında oyunun çıkış tarihini doğruladı.
17 Mayıs 2024

Netflix, Gabriel García Márquez'in ünlü romanı 'Yüzyıllık Yalnızlık'ı dizi formatına uyarladı ve ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Dizi, Márquez'in oğulları Rodrigo Garcia ve Gonzalo García Barcha tarafından yapımcılığı üstlenilerek, 1967'de yazılmış ve 50 milyondan fazla satan romanın hikayesini ekranlara taşıyacak. Dizi, Macondo adında bir kasaba kurarak yedi nesil boyunca süren Buendía ailesinin hikayesini anlatacak ve on altı bölüm sürecek. Oyuncu kadrosunda Claudio Cataño, Jerónimo Barón ve diğerleri yer alıyor.
18 Nisan 2024

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı, Todd Phillips'in yönettiği yeni Joker filmi 'Folie à Deux'nin ilk resmi posteri yayınlandı. Posterde, Phoenix ve Gaga'nın karakterleri dans ederken gösteriliyor ve filmin 4 Ekim'de vizyona gireceği belirtiliyor. Ayrıca, filmin müzikal bir yönü olacağına dair ipuçları veriliyor ve fragmanın 9 Nisan'da yayınlanacağı duyuruluyor. Filmde, Phoenix'in Joker karakterinin doktoru olan ve sonrasında ona aşık olan Gaga'nın canlandırdığı Harleen Quinzel'in hikayesi anlatılıyor.
3 Nisan 2024
İşaretlediklerim