Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille ile karşılaştı ve uzatmalarda elendi. İlk maçta deplasmanda 2-1 kaybeden Fenerbahçe, rövanş maçında 90+1. dakikada 1-0 öne geçti ancak uzatmalarda Lille'den Jonathan David'in penaltı golüyle 3-2'lik toplam skorla elendi. Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.
13 Ağustos 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda her iki takım da ikişer gol attı. Beşiktaş'ın gollerini Gedson Fernandes ve Al-Musrati kaydederken, Lugano'nun golleri Steffen ve Beşiktaş'ın kendi kalesine attığı golle geldi. Rövanş maçı 29 Ağustos'ta Tüpraş Stadı'nda oynanacak.
22 Ağustos 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Ludogorets'e 2-0 mağlup oldu. Maçın 18. dakikasında Piotrowski'nin golüyle geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda da etkili olamayarak maçı kaybetti. Bu sonuçla Fenerbahçe, Avrupa'da devam eden dokuz maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı. Buna rağmen Fenerbahçe, grupta 9 puanla liderliğini korumaya devam ediyor.
10 Kasım 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Goller Bernardo Silva, Samet Akaydın (kendi kalesine) ve Bruno Fernandes'ten geldi. Bu sonuçla Portekiz gruptan çıkmayı garantilerken, Türkiye'nin tur atlaması Çekya karşısında alacağı sonuca bağlı olacak. F Grubu'nda Portekiz altı puanla lider, Türkiye ise üç puanla ikinci sırada yer alıyor.
22 Haziran 2024

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor'a konuk oldu ve karşılaşmayı 5-0 gibi üstün bir skorla kazandı. Fenerbahçe'nin ilk golü 30'uncu dakikada Erdem Canpolat'ın kendi kalesine atmasıyla buldu. Diğer gollerse 42'nci dakikada İrfan Can Kahveci, 65, 77 ve 87'nci dakikalarda Edin Dzeko'dan geldi. Bu galibiyetle Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da çıktığı 19 maçın tamamını kazanarak başarısını devam ettirdi.
29 Ekim 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund, kendi sahası Signal Iduna Park'ta Paris Saint-Germain'i (PSG) 1-0 yendi. Maçın tek golünü 36. dakikada Niclas Füllkrug kaydetti. PSG, maçın ikinci yarısında birkaç net gol fırsatından yararlanamadı. Bu sonuçla Borussia Dortmund, 7 Mayıs'ta Paris'te oynanacak rövanş maçı öncesinde avantaj elde etti.
2 Mayıs 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, Portekiz'e 3-0 yenildi. Maçta goller Bernardo Silva, Samet Akaydın (kendi kalesine) ve Bruno Fernandes'ten geldi. Bu sonuçla Portekiz gruptan çıkmayı garantilerken, Türkiye'nin tur atlaması Çekya karşısında alacağı sonuca bağlı olacak. F Grubu'nda Portekiz altı puanla lider, Türkiye ise üç puanla ikinci sırada yer alıyor.
22 Haziran 2024

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih, kendi evinde Real Madrid ile karşılaştı. Maç, her iki takımın da ikişer gol atmasıyla 2-2 berabere tamamlandı. Real Madrid'in gollerini Vinicius, Bayern Münih'in gollerini ise Sane ve Harry Kane (penaltıdan) kaydetti. İkinci maç, 8 Mayıs'ta Real Madrid'in ev sahipliğinde Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak.
1 Mayıs 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Maribor ile karşılaştı. Maçın 66'ncı dakikasında taraftarlar arasında çıkan kavga nedeniyle maç durdu. Kavga, Maribor'lu bir taraftarın Fenerbahçe tribünlerinden pankartı almasıyla başladı. Yaklaşık yarım saatlik duraklamanın ardından maç kaldığı yerden devam etti ve Fenerbahçe, maçı 3-0 kazanarak play-off turuna yükseldi.
17 Ağustos 2023

İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA Cup) Manchester City, Newcastle United'ı 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maçta Manchester City'nin gollerini Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 13 ve 31'inci dakikalarda kaydetti. Aynı gün oynanan diğer çeyrek final maçında ise Championship takımlarından Coventry, Wolverhampton'ı 3-2 yenerek yarı finale çıktı. Kupada yarı finale kalan diğer takımların belirleneceği maçlar, Chelsea-Leicester City ve Manchester United-Liverpool arasında oynanacak.
16 Mart 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaştı. Deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, evindeki rövanş maçında 1-0 mağlup oldu. Ancak bu sonuçlar, Fenerbahçe'nin toplamda üstün gelerek çeyrek finale yükselmesini sağladı.
14 Mart 2024

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci hafta maçında İngiltere’nin Manchester United takımıyla karşılaşacak. Galatasaray, son 20 resmi maçında mağlup olmadı. Manchester United ise hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig’de sezona kötü bir başlangıç yaptı. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, Manchester United maçında forma giyemeyecek. İngiliz temsilcisinde ise beş futbolcu Galatasaray’a karşı süre alamayacak.
2 Ekim 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 1-0 yenerek gruplara kalmayı başardı. Bu, siyah-beyazlı ekibin bir sezon aradan sonra Avrupa kupalarında yeniden gruplara kaldığı anlamına geliyor. Beşiktaş, bu sezon Avrupa'da oynadığı altı maçı da kazanarak, Avrupa futbolunun üç numaralı organizasyonunda gruplara kalmayı başardı.
31 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor'u 3-1 yendi. Fenerbahçe'nin gollerini Becao, İrfan Can Kahveci ve Tadic attı. Maribor'un tek golünü ise Strajnar kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.
10 Ağustos 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ı 2-1 mağlup etti. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini Çağlar Söyüncü ve Osayi Samuel kaydetti. Union SG'den Kevin Mac Allister kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Fenerbahçe, bu galibiyetle üç puanın sahibi oldu.
26 Eylül 2024

Fenerbahçe Beko basketbol takımı, deplasmanda karşılaştığı Real Madrid'i 89-79'luk skorla mağlup etti. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Fenerbahçe Beko, maçı başından sonuna kadar önde götürdü ve rakibine 10 sayı fark attı. Bu galibiyetle Fenerbahçe Beko, önemli bir başarıya imza atmış oldu.
8 Mart 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3'üncü eleme turunda karşılaşacak olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu. Beşiktaş, Azerbaycan ekibi Neftçi ile; Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor ile; Adana Demirspor ise Hırvatistan temsilcisi Osijek ile eşleşti. 3'üncü eleme turu müsabakaları, 10 ve 17 Ağustos'ta oynanacak.
4 Ağustos 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup maçları öncesi son eleme aşaması olan play-off turunun kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde seribaşı olarak katılacak. Eğer Galatasaray, Olimpija Ljubljana ile oynayacağı 3'üncü eleme turu eşleşmesini kaybederse, UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipler de belli olacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi elemelerindeki play-off turu kurasına çıkacak.
6 Ağustos 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1'inci eleme turu, yedi maçın sonucunda tamamlandı. Rövanş karşılaşmaları sonucunda Olimpija Lübliyana, Kİ Klaksvik, Karabağ, Astana, Ludogorets, Slovan Bratislava ve HJK Helsinki, 2'nci eleme turuna yükseldi. Maçların sonuçları ve skorları da belirtildi.
20 Temmuz 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta dokuz maçla devam etti. Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund, Celtic'i 7-1 yenerek dikkat çekti. Inter, Kızılyıldız'ı 4-0 mağlup ederken, Arsenal ise PSG'yi 2-0 yendi. Celtic taraftarları, tribünde Filistin ve Lübnan bayrakları açarak İsrail'in saldırılarını protesto etti.
2 Ekim 2024
İşaretlediklerim