Antalya'nın Kepez ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Sümeyye Y.'nin katil zanlısı eşi M.Y, polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Sümeyye Y.'nin daha önce eşi tarafından hakarete uğradığı ve tehdit edildiği, ancak bu şikayetlerinden vazgeçtiği ve koruma talebinde bulunmadığı belirtildi.
22 Ağustos 2023

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, dört çocuk annesi B.A. isimli kadın, kocası M.A.A. tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen B.A. hayatını kaybetti. Şüpheli koca M.A.A.'nın yakalanması için polis çalışma başlattı. Ölen kadının daha önce kocasına karşı uzaklaştırma kararı aldırdığı ve bu kararın süresinin bu ay sona erdiği belirtildi.
17 Aralık 2023

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde iki kişinin öldüğü silahlı kavgaya karışan bir kişinin daha yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, olayın şüphelilerinden M.Ö.'den sonra S.Ö de yakalandı. Diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.
31 Temmuz 2023

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde çalışan temizlik görevlisi M.Y., iddia edilen husumetlisi Ö.F. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. M.Y., karnından ve kafasından aldığı bıçak darbeleri sonucu aynı hastanede ameliyat edilerek yoğun bakıma alındı. Şüpheli Ö.F. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam ediyor.
7 Eylül 2023

İzmir'in Buca ilçesinde, iki grup arasında çıkan ve henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 17 yaşındaki İbrahim Akgül, aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheliler M.A. ve A.E polis tarafından gözaltına alındı.
17 Mayıs 2023

İstanbul Esenyurt'ta M.Ö. isimli bir kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi F.Ö.'yü silahla vurarak öldürdü ve ardından kendisini vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetler, savcı ve polisin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
21 Eylül 2023

İstanbul'da H.Y. adlı kadın, sürekli olarak U.Ç. isimli şahıs tarafından telefonla rahatsız edildiğini ve ölüm tehditleri aldığını belirterek sosyal medyada yardım çağrısında bulundu. Kadının iş yerini arayarak işten ayrılmasına neden olan U.Ç., yapılan incelemeler sonucu gözaltına alındı. U.Ç.'nin sorgulanması sonucunda 'hakaret', 'tehdit' ve 'özel hayatın gizliliğinin ihlali' suçlarından üç dosya olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu tespit edildi. Ayrıca şüpheliye elektronik kelepçe takılacağı öğrenildi.
29 Aralık 2023

Sivas'ta, bir süre önce ayrıldığı iddia edilen bir kadını sokakta dövüp saçından sürükleyerek kaçırmaya çalışan bıçaklı bir erkek tutuklandı. Olay yerinde bulunan bir vatandaşın fırlattığı kavanozun saldırganın sırtına isabet etmesi ve kadının yardım çığlıkları üzerine olay yerine gelen vatandaşlar sayesinde kadın, saldırganın elinden kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı kısa süre sonra yakaladı ve adliyeye sevk etti.
3 Kasım 2023

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir kişi, N.A, tabancayla bacağından vuruldu ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıyla yapılan görüşmede, olayın yağma suçundan aranan M.A. tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Polis, M.A'ya ulaştığında, zanlı polisin 'dur' ihtarına uymayarak silahını başına doğrulttu ve evine gitti. Polisin ikna çabalarına rağmen M.A, evinde silahla intihar etti ve hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.
20 Eylül 2023

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi ve kızını otel havuzunda bıçaklayarak öldüren zanlı Y.T, tutuklandı. Olayın ardından kaçan Y.T, jandarmaya giderek teslim oldu ve ifadesinin ardından nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Anne ve kızının bir süre önce Danimarka’dan memleketleri Adana’ya geldikleri ve Avanos’ta tatilde oldukları öğrenildi.
23 Temmuz 2023

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde iki kişinin ölümüne neden olan silahlı saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli Murat Özer, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan sekiz şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, olaya karışan şüphelilerin tamamının yakalandığı bildirildi.
1 Ağustos 2023

İstanbul Beyoğlu'nda 19 yaşındaki A.Ş. ile yaşı 18'den küçük üç kişi arasında çıkan kavgada A.Ş. dövüldü. Kaçmaya çalışan A.Ş., bir binanın bahçesine girerek yere yığıldı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek kavgaya karışan E.D, E.A. ve M.E.D'yi gözaltına aldı. İHA'nın haberine göre, atılan tokat A.Ş.'nin beyninin hayati sinir noktasına denk geldiği için yaşamını yitirdi.
26 Ağustos 2023

Aydın'ın Balıkköy Mahallesi'nde bir sitenin otoparkında silah sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, bir kadın ve bir erkeğin cesetleri ile yaralı bir kişiyi buldu. Kadını ve erkeği öldüren şahsın, kadınla bir süre birlikte yaşadığı ve olay yerinde yaraladığı diğer kişiyi hastaneye kaldırıldıktan sonra aynı silahla intihar ettiği anlaşıldı.
9 Ocak 2024

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından adliye binası önünde bıçaklanan iki çocuk annesi N.K. (23) hayatını kaybetti. Saldırgan A.K. (27) polis tarafından gözaltına alındı. N.K., saldırı sonrası önce Necat Hepkon Devlet Hastanesi'ne, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
2 Kasım 2023

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde yaşanan silahlı kavgada iki kişi ölmüş, bir kişi yaralanmıştı. Soruşturma sonucunda 10 sanık hakkında dava açıldı. Savcılık, dört şüpheliye iki kişinin ölümüne ilişkin ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet hapis cezası talep etti. Sanıkların ayrıca silahla ateş etme ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından da cezalandırılmaları istendi. Diğer tutuksuz sanıkların 'suçluyu kayırma' suçundan cezalandırılmaları gerektiği belirtildi.
25 Aralık 2023

Ankara'nın Sincan ilçesinde, gürültü sebebiyle çıkan tartışmada 72 yaşındaki T.Ü isimli şahıs, komşusu olan aynı aileden B.T. (71), H.T. (41), S.T. (40), M.T. (13) ve C.T'yi (11) tüfekle vurarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, dört kişinin olay yerinde, bir kişinin ise hastanede hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli T.Ü, olayda kullandığı tüfekle birlikte yakalandı.
23 Kasım 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, bir tartışma sonucu eşi tarafından bıçaklanan Leyla K. hayatını kaybetti. Olayı gören diğer sürücüler, saldırganı etkisiz hale getirip polise teslim etti. Leyla K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan H.K. polis tarafından gözaltına alındı.
31 Ağustos 2023

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, bir otomobil içerisinde bıçaklanmış bir erkek cesedi bulundu. 112 Acil Sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine giderek C.D isimli şahsın bıçaklandığını ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayla ilgili polis ekipleri, aracı inceleyerek iki şüpheliyi gözaltına aldı.
3 Temmuz 2023

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırının ardından zanlılardan Murat Özer gözaltına alındı, diğer üç şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede yapılan aramada ise bir pompalı tüfek, iki tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi.
30 Temmuz 2023

Beşiktaş'ta bir kişinin silahlı saldırıda ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada 10 şüpheli gözaltına alındı. Olayın yaşandığı sokağa gelen motosikletli iki kişiden biri olan Sertan Taylan Hayal'in silahla bir mekana ateş açtıktan sonra kaçmaya çalışırken, iş yerinden çıkan iki zanlının da motosikletlilere ateş ettikleri belirlendi. Olayda silahla vurulan Hayal hayatını kaybetti. İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen operasyonla silahla ateş eden iki şüpheli ve sekiz kişi daha gözaltına alındı.
6 Ağustos 2023
İşaretlediklerim