Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig maçlarının 3-4 Mart tarihine ertelendiğini açıkladı. Bu kararın, yaşanan büyük acı nedeniyle alındığını belirtti. Ayrıca, Hatayspor'un bu sezon maçlarını oynayamayacağını ve Gaziantep FK'nın da ligden çekilmek istemesi durumunda, hakları korunarak ligde 17 takımla devam edilmesinin planlandığını ifade etti.
9 Şubat 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26'ncı haftasında oynanacak Ankaragücü-Galatasaray maçı öncesinde Eryaman Stadyumu'nun zeminindeki bozukluklar nedeniyle sekiz kulübü zeminlerini 'ivedilikle' iyileştirmeleri konusunda uyardı. Uyarılan kulüpler arasında Sakaryaspor, Adanaspor, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor ve Yeni Mersin İdman Yurdu bulunuyor. TFF, daha önce de Rizespor, Ankaragücü ve Kayserispor'a benzer uyarılarda bulunmuş ve iyileştirme yapılmaması halinde stadyumların müsabakalara kapatılabileceğini belirtmişti.
16 Şubat 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi 2'nci eleme turu rövanş maçları 1-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 5-0 yendiği Zimbru ile deplasmanda karşılaşacak. Adana Demirspor ve Beşiktaş ise 3 Ağustos'ta sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Zalgiris'i ağırlayacak.
31 Temmuz 2023

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 32'nci haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemlerin listesini yayınladı. Programa göre, haftanın açılış maçı Trabzonspor ile Sivasspor arasında Ümit Öztürk'ün yönetiminde gerçekleşecek. Hafta boyunca toplamda on maç oynanacak ve her maç için farklı bir hakem görevlendirildi. Haftanın kapanış maçı ise Alanyaspor ile Galatasaray arasında Cihan Aydın'ın hakemliğinde yapılacak.
11 Nisan 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup maçları öncesi son eleme aşaması olan play-off turunun kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde seribaşı olarak katılacak. Eğer Galatasaray, Olimpija Ljubljana ile oynayacağı 3'üncü eleme turu eşleşmesini kaybederse, UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipler de belli olacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi elemelerindeki play-off turu kurasına çıkacak.
6 Ağustos 2023

Galatasaray futbol takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunda Litvanya'nın FK Zalgiris Vilnius takımı ile Makedonya'nın FC Struga takımı arasında oynanacak maçın galibiyle eşleşecek. İlk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Galatasaray bu turu geçmesi durumunda 3'üncü tur kuraları 7 Ağustos'ta çekilecek ve bu tur maçları 22-30 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.
21 Haziran 2023

İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş 2024 Turkcell Süper Kupa maçı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, kapanacak yolların listesini açıkladı. Taraftarların stadyuma ulaşımı için belirli güzergahlar önerildi ve taksilerin de bu güzergahları kullanması bekleniyor. Bu düzenlemeler, maç günü trafik akışını yönetmek ve güvenliği sağlamak amacıyla yapıldı.
2 Ağustos 2024

Galatasaray, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Maçın gollerini Galatasaray adına Mauro Icardi attı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 25'e çıkartarak liderliğe oturdu. Beşiktaş ise 16 puanda kaldı. Galatasaray, bu galibiyetle Süper Lig'de çıktığı son sekiz maçı da kazanmış oldu. Ayrıca, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, bu maçla birlikte Süper Lig'de Galatasaray forması altında derbilerde en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu.
21 Ekim 2023

Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıktı. Biletler, GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olarak passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Derbide en ucuz bilet 700 lira olurken, en pahalı biletin fiyatı 17 bin 500 lira olarak belirlendi. Beşiktaş, deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alabileceğini duyurdu.
18 Ekim 2023

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile, Başakşehir ise İrlanda ekibi St. Patrick’s ile golsüz berabere kaldı. Her iki Türk temsilcisi de ilk maçlarını deplasmanda oynadı. Rövanş maçları 29 Ağustos’ta Türkiye’de oynanacak. Turu geçen takımlar turnuvanın yeni formatı olan lig aşamasında yarışacak.
22 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe'nin oynayacağı maçların video yardımcı hakemleri (VAR) belli oldu. Galatasaray'ın Konyaspor ile oynayacağı maçta Hollandalı Pol van Boekel, Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile oynayacağı maçta ise İtalyan Marco Di Bello VAR hakemi olarak görev yapacak. Diğer maçlarda da çeşitli yabancı ve yerli hakemler görev alacak.
26 Mayıs 2024

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. eleme turu kura çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve 2. eleme turu müsabakalarında tur atlayan takımlar olmak üzere toplam 68 ekip mücadele edecek. Karşılaşmalar 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında oynanacak. Eşleşmeler arasında MKE Ankaragücü-Malatya Arguvanspor, Boluspor-Karaman FK, Gaziantep FK-Efeler 09 Spor ve İstanbulspor-Kepezspor gibi maçlar bulunuyor.
17 Ekim 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Sezona etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa'da oynadığı 7'şer maçı kazanarak 14 resmi müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısına sakatlığı bulunan Cengiz Ünder dışında eksiksiz çıkacak. Serdar Aziz ve Miha Zajc, hafif sakatlıklarının ardından Slovakya kafilesinde yer alacak.
4 Ekim 2023

Beşiktaş, Süper Lig'in yirmi dördüncü haftasında Trabzonspor ile karşılaştı ve teknik direktör Fernando Santos, daha defansif bir kadro tercih etti. Takım, savunma ağırlıklı bir oyun sergileyerek, çoğunlukla uzun toplarla hücuma çıktı. Trabzonspor, maçın büyük bir bölümünde daha baskın oynasa da, Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih, maçın ilk yarısının sonunda takımını öne geçiren golü attı. Bu gol, maçın ilk isabetli şutundan kaydedildi.
5 Şubat 2024

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor, Avrupa Konferans Ligi elemelerinde Türkiye'yi temsil ediyor. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında mücadele ediyor. Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Aris-Dinamo Kiev maçının galibi, Fenerbahçe'nin Twente-Riga, Adana Demirspor'un Olympiakos-Genk eşleşmesinin kazananı olacak. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için mücadele ederken, elenmesi durumunda Avrupa Ligi'nde Karabağ- HJK Helsinki maçının galibiyle karşılaşacak.
7 Ağustos 2023

Trendyol Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Turkcell Süper Kupa maçı, 30 Aralık’ta Suudi Arabistan’da gerçekleştirilecek. Maç, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park'ta saat 20:00'de başlayacak. Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanacağı iddiası tartışma konusu olmuştu.
21 Ekim 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. haftasında gerçekleşecek olan MKE Ankaragücü-Galatasaray maçının, tartışmalara konu olan Eryaman Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu. Eryaman Stadyumu'nun zeminindeki bozukluklar nedeniyle maçın başka bir stadyumda oynanıp oynanmayacağı konusunda tartışmalar yaşanmıştı. TFF, ayrıca Eryaman Stadı'nın zemininin korunması ve bakımının sağlıklı yapılabilmesi için Gençlerbirliği'nin başka bir statta oynamasının kararlaştırıldığını ve MKE Ankaragücü'nün zemin bakımından sorumlu olduğu için maçlarını Eryaman'da oynamaya devam edeceğini belirtti.
14 Şubat 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, dördüncü hafta maçında deplasmanda Bayern Münih ile karşılaştı ve 2-1 mağlup oldu. Galatasaray, daha önceki haftalarda Kopenhag ile berabere kalmış ve Manchester United'ı mağlup etmişti. Üçüncü haftada ise kendi sahasında Bayern Münih'e 3-1 yenilmişti. Bu maçla birlikte Bayern Münih grubunda 12 puana yükselirken, Galatasaray dört puanda kaldı.
9 Kasım 2023

Süper Lig'in 15'inci haftasında gerçekleşen derbi maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, ligdeki puanını artırarak sıralamadaki yerini güçlendirdi. Maçın detayları ve takımların performansları futbolseverler tarafından merak ediliyor ve tartışılıyor.
9 Aralık 2023
İşaretlediklerim