Can Ataklı, TOGG otomobillerinin satış ilanlarını ve kullanıcı şikayetlerini inceledi. Sahibinden.com sitesinde 100'e yakın TOGG satış ilanı buldu ve fiyatların 1 milyon 350 bin ile 1 milyon 650 bin lira arasında değiştiğini gözlemledi. TOGG otomobilleriyle ilgili olarak 'Şikayetim var' sitesinde 330 şikayet bulunduğunu ve bu şikayetlerin çoğunun şarj sorunları ile otomobilin kasılması ve çalışmamaya başlamasıyla ilgili olduğunu belirtti.
7 Mart 2024

Çanakkale'nin Ayvacık ve Balıkesir'in Ayvalık ilçeleri açıklarında durdurulan iki lastik botta 19'u çocuk 54 düzensiz göçmen yakalandı. Ayvacık açıklarında durdurulan lastik botta altısı çocuk 24 kişi kıyıya getirildi. Ayvalık'ta radara takılan lastik bottaki 13'ü çocuk 30 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı. Yakalananlar hakkında yasal işlem başlatıldı.
30 Haziran 2024

Almanya'da Köln-Wahn Askeri Hava Üssü, sabotaj şüphesiyle giriş çıkışlara bir süreliğine kapatıldı. Savunma Bakanlığı Sözcüsü Arne Collatz, üssün izinsiz bir giriş sebebiyle kapatıldığını ve sabotaj şüphesinin bulunduğunu belirtti. Üsse verilen suyun değerlerinde anormal bir artış görüldüğü için kirletilmiş olabileceği düşünülüyor. Ayrıca, Geilenkirchen'deki NATO üssü de sabotaj şüphesiyle kapatıldı.
14 Ağustos 2024
İşaretlediklerim