İspanyol haber sitesi Defensa Central'a göre, Arda Güler 13 Nisan Cumartesi günü oynanacak Mallorca – Real Madrid maçında ilk 11'de yer alacak. Bu karar, teknik direktör Carlo Ancelotti ve teknik ekibin ortak kararı olarak belirtilmiştir. Arda Güler, Real Madrid'e transfer olduktan dokuz ay sonra ilk kez bir La Liga maçına ilk 11'de başlayacak.
11 Nisan 2024

Real Madrid'de Jude Bellingham ve Joselu'nun sakatlanmaları sonucu, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin genç futbolcu Arda Güler'e daha fazla oynama şansı vermeyi planladığı belirtiliyor. Arda, sezon başından bu yana sakatlıklarla mücadele ederek forma şansı bulmakta zorlanıyordu. Ancelotti, Arda'yı takımın önemli oyuncuları Vinicius Jr., Rodrygo ve Brahim Diaz'ın alternatifi olarak görüyor. 18 yaşındaki Arda, bu sezon Real Madrid formasıyla beş maçta toplam 92 dakika süre aldı.
23 Şubat 2024

Real Madrid'in genç futbolcusu Arda Güler, takımının son maçında ilk 11'de sahaya çıktı. 28. dakikada attığı golle takımına katkı sağladı. Bu performansıyla Arda, takım içindeki yerini sağlamlaştırmış olabilir.
26 Nisan 2024

Türk milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid forması giydiği ilk sezonda La Liga şampiyonluğunu kutladı. Real Madrid, 2023-2024 sezonunda La Liga'da 36. şampiyonluğunu ilan etti ve şampiyonluk kupasını Madrid'deki bir törenle aldı. Kutlamalar sırasında Arda Güler'in Celta Vigo'ya attığı gol de öne çıkan anlardan biri olarak gösterildi. Takım, ayrıca taraftarlarına 1 Haziran'da Borussia Dortmund ile oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde galibiyet sözü verdi.
12 Mayıs 2024

Real Madrid'in Osasuna'yı 4-2 mağlup ettiği LaLiga'nın 29. hafta maçında, oyuna sonradan dahil olan Arda Güler, orta sahadan attığı şutla direği buldu. Forma şansı bulmakta zorlanan ancak fırsat bulduğunda dikkat çeken performanslar sergileyen Arda, bu maçta da yeteneğini sergiledi. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda'nın bu denemesi için 'Büyük bir yetenek ve özgüven' ifadelerini kullanarak genç oyuncuyu övdü.
16 Mart 2024

Real Madrid, La Liga'nın 37. haftasında Villarreal ile 4-4 berabere kaldı. Maçta iki gol atan Arda Güler, bu sezon La Liga'daki toplam gol sayısını altıya çıkardı ve Real Madrid tarihinde en az dakikada en fazla gol atan futbolcu oldu. 19 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon dördüncü kez ilk 11'de sahaya çıktı ve toplamda 373 dakika oynadı.
19 Mayıs 2024

Real Madrid oyuncusu Arda Güler, Real Sociedad karşısında ilk 11'de başladığı maçta golünü attı ve maçın oyuncusu seçildi. Arda, daha önce sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmış ve yönetimle sorunlar yaşamıştı. Ancak bu maçta gösterdiği performansla takımına galibiyeti getirdi ve kariyerindeki ikinci La Liga golünü kaydetti.
27 Nisan 2024

Real Madrid'in Real Sociedad'ı 1-0 yendiği maçta Arda Güler, takımına galibiyeti getiren golü attı. Bu maç, La Liga'da ilk kez ilk 11'de başladığı maç oldu ve performansıyla maçın oyuncusu seçildi. Arda maç sonrası yaptığı açıklamada, fiziksel kondisyonunun yanı sıra zihinsel olarak da kendini geliştirmeye odaklandığını belirtti. Teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda'nın gelecek sezon da takımda kalacağını ifade etti.
27 Nisan 2024

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in takımda daha fazla süre alması konusunda sabırlı olunması gerektiğini belirtti. La Liga'nın 26. haftasında Sevilla ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ancelotti, Arda'nın bu sezon sadece üç maçta toplam 25 dakika süre aldığını ve bu durumun diğer oyuncularla olan rekabetten kaynaklandığını ifade etti. Ayrıca, Juse Bellingham ve Joselu'nun sakatlıkları nedeniyle Arda'ya oynama şansı doğabileceği İspanyol basınında yer aldı.
24 Şubat 2024

Real Madrid futbol takımının oyuncusu Arda Güler, takım arkadaşlarını evinde ağırlayarak mangal partisi verdi. Partide Brahim Diaz ve Federico Valverde gibi isimler yer aldı. Etkinlikte mangal yapmanın yanı sıra masa tenisi ve çeşitli oyunlar oynandı. Günün sonunda Arda'nın isteği üzerine grup halay çekti.
22 Nisan 2024

Arda Güler, Real Madrid'in La Liga'da Celta Vigo'yu 4-0 yendiği maçta ilk golünü attı. Maçın 90+4'üncü dakikasında, Dani Ceballos'un pasıyla golü kaydeden Güler, maçın son dakikalarında oyuna girmişti. Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler için olumlu yorumlarda bulunarak, onun Real Madrid'de büyük bir geleceği olduğunu belirtti.
11 Mart 2024

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, sakatlıklarını atlatan Arda Güler'in artık ilk 11'de sahaya çıkabilecek durumda olduğunu belirtti. Ancelotti, Arda'nın fiziksel olarak hazır olduğunu, ancak aynı mevkideki takım arkadaşlarıyla rekabet etmesi gerektiğini ve ona karşı sabırlı olunması gerektiğini ifade etti. Bu açıklama, Arda'nın kiralanacağına dair iddiaların ortasında geldi.
17 Şubat 2024

Real Madrid'de oynayan Arda Güler, bir YouTube yayınında kariyeri ve kişisel hayatı hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde herhangi bir kırgınlık yaşamadığını ve Ali Koç'un her zaman yanında olduğunu belirtti. Gol sevincinin, her şeyin Allah'tan geldiğine olan inancına dayandığını açıkladı. Ayrıca, 90'lar müziği ve Türkçe Pop müziğe olan ilgisini ve Şampiyonlar Ligi kupasını kazanma hayalini dile getirdi.
29 Nisan 2024

Real Madrid, La Liga'nın 35. haftasında Granada'yı 4-0 yendi. Maçta Real Madrid adına goller; Fran Garcia, Arda Güler ve Brahim Diaz tarafından kaydedildi. Arda Güler bu maçta sezonun üçüncü golünü atarak takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. Bu sonuçla Real Madrid puanını 90'a yükseltti.
11 Mayıs 2024

Borussia Dortmund, Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için 18-20 milyon avro bonservis bedeli ve bonuslar teklif etti. Fenerbahçe ise bonuslar hariç 25 milyon avro talep ediyor. Bu transfer gerçekleşirse, Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olacak. Ferdi, bu sezon 52 maçta 3 gol ve 5 asistle oynadı.
22 Haziran 2024

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, takıma katkısı ve attığı gollerle dikkat çekiyor. 692 dakikada 7 gol atan Kılıçsoy için Beşiktaş yöneticisi Feyyaz Uçar, oyuncunun büyük takımların ilgisini çektiğini belirtti. Ancak, genç oyuncuların erken yaşta büyük takımlara transfer olmasının hem oyuncunun hem de mevcut takımın geleceği açısından olumsuz olabileceği vurgulanıyor. Bu durum, Fenerbahçeli Arda'nın Real Madrid'e transferi örneğiyle desteklenerek, büyük kulüplerin oyuncularını daha uzun süre tutarak hem takımın hem de oyuncunun gelişimine katkıda bulunması gerektiği ifade ediliyor.
8 Şubat 2024

Eski Barcelona ve Atletico Madrid oyuncusu Arda Turan, İspanya'da 2015 ve 2016 yıllarında işlediği kişisel gelir vergisi dolandırıcılığı suçları nedeniyle 633 bin avro para cezasına çarptırıldı. Ayrıca hapis cezası da alan Turan, cezası iki yıldan az olduğu için sadece para cezası ödeyecek. Arda Turan'ın suçlamaları kabul ettiği ve vergi ödeme yükümlülüğünden kaçtığı belirtildi.
19 Mart 2024

Eski milli futbolcu ve şu an Eyüpspor Teknik Direktörü olan Arda Turan, İspanya'da oynadığı dönemde kaldığı evde büyük hasar vermekle suçlanıyor. Ev sahibi, Arda'nın ve beraberindekilerin evde ciddi hasarlar oluşturduğunu, özellikle mobilyalara ve ışık sistemine büyük zararlar verdiğini iddia ediyor. Arda Turan daha önce İspanya'da vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanmış ve para cezasına çarptırılmıştı. Şimdi ise 230 bin avroluk hasar tazminatı davasıyla karşı karşıya.
15 Nisan 2024

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Arda Güler'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Montella, Arda'nın uzun süre oynayabilecek durumda olmadığını ve doktorların kararına göre hareket ettiklerini belirtti. Ayrıca, antrenmanda yaşanan olayların yanlış anlaşıldığını ve Arda'nın belirli bir egzersiz seviyesinin üstüne çıkamayacağını vurguladı. Türkiye Futbol Federasyonu da videoda görülen çalışmanın Arda Güler için olmadığını açıkladı.
25 Haziran 2024

Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Jose Mourinho ile yaptığı transfer görüşmesinin detaylarını paylaştı. Yıldırım, Mourinho ile 2+1 yıllık bir sözleşme üzerinde anlaştıklarını ve toplam maliyetin 15 milyon avro olduğunu belirtti. Yıldırım, Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelmesi için büyük çaba sarf ettiğini ve seçilmemesi durumunda bile Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahhüt ettiğini ifade etti.
3 Haziran 2024
İşaretlediklerim