Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISBTR, BALAT, QNBFL ve EMNIS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında MRSHL, BRKO, TARKM, KRGYO ve SODSN bulunuyor.
8 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, SELGD, SANEL, UFUK ve OZSUB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri ise SONME, CMENT, AYES, ISBTR ve SUMAS olarak sıralandı.
5 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izlemeye devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisse senetleri ISKUR, ORMA, MMCAS, SUMAS, YONGA, KENT, YAYLA, POLTK, PKART ve SODSN olarak sıralandı. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise KNFRT, TSPOR, SNPAM, ISBTR, VKFYO, YGYO, GARFA, RALYH, PNLSN ve ATSYH olarak belirlendi. Borsa, 29 Ocak 2024 tarihinde yükselişle günü kapattı.
30 Ocak 2024

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 0,13 kazançla 7.996,70 puandan tamamladı. Haftanın en çok kazandıran hissesi yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olurken, en çok kaybettiren hisse yüzde 6,93 ile Mia Teknoloji oldu. Ayrıca, Borsa İstanbul'da işlem gören en değerli şirketler sırasıyla Koç Holding, Türk Hava Yolları ve Ford Otomotiv olarak belirlendi.
20 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul, seçim sonrası yükseliş trendini koruyor. BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler KONYA, DOHOL, SELEC, KCAER ve SMRTG oldu. Günün en çok kaybettiren hisseleri ise BAGFS, BUCIM, BIMAS, SKBNK ve DOAS oldu.
18 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükseliş eğilimini sürdürdüğü bir dönemde, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, ISATR, UMPAS gibi şirketler yer alırken, en çok kaybettirenler arasında SONME, BRMEN, SNPAM gibi hisseler bulunuyor. Borsa İstanbul günü genel bir düşüşle tamamladı.
7 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, SNPAM, BALAT, QNBFL ve EMNIS gibi şirketler yer alıyor. Öte yandan, MRSHL, ADEL, CMENT, ORMA ve UFUK hisseleri en çok değer kaybedenler arasında. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
14 Kasım 2023

Mayıs ayının ilk haftalarında yaşanan seçim beklentileri sonrasında Borsa İstanbul'da düşüş yaşandı. Bu düşüşle birlikte, birçok şirket hisse geri alımı gerçekleştirdi. Geçen hafta 11 ve üç gün önce 18 şirket hisse geri alımı yaparken, dün itibarıyla 17 şirket daha hisselerini geri aldı. Geri alım yapan şirketler arasında Meditera Tıbbi Malzeme, Ereğli Demir ve Çelik, Hacı Ömer Sabancı Holding ve Halkbank gibi önemli isimler bulunuyor.
25 Mayıs 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisseler ISKUR, EMNIS, ORMA, QNBFL, BALAT, ISBTR, OTTO, YBTAS, ENSRI ve SNPAM olarak sıralanıyor. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MRSHL, KLNMA, ADEL, UFUK, KLRHO, VANGD, MARKA, TURGG, EKIZ ve EUKYO olarak belirtiliyor.
10 Kasım 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, bu görünümünü koruyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler arasında CIMSA, AKCNS, SMRTG, KCAER, KRDMD, OYAKC, ULKER, CANTE bulunuyor. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise METUR, SAFKR, ELITE, TMPOL, SKTAS olarak belirlendi.
26 Eylül 2023

Borsa İstanbul, ekonomi yönetiminin aldığı tedbirlerle açıldı ve şirketler, stopajın sıfırlanması gibi vergi muafiyetlerinden faydalanarak hisse geri alımına devam etti. Investing'in raporuna göre, hisse geri alımı yapan şirketler arasında Türkiye Sigorta, İşbir Sentetik, Inveo Yatırım gibi çeşitli sektörlerden firmalar yer aldı. Bu hareketlilik, borsanın deprem sonrası hasarını telafi etme çabasının bir parçası olarak görülüyor.
17 Şubat 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, bu görünümünü sürdürüyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler GWIND, ULKER, SNGYO, KOZAL ve SKBNK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TUKAS, BRSAN, ISCTR, GENIL ve SELEC oldu.
12 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında ISBIR, EKIZ, VANGD gibi şirketler bulunuyor.
15 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse SKBNK, ISGYO, AKSA, BAGFS ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler TUKAS, BRYAT, BRSAN, ALFAS ve CIMSA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
9 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 1,40 kayıpla 7.913,76 puandan kapattı. Hafta içinde en çok kazandıran hisse yüzde 22,39 artışla Borusan Yatırım ve Pazarlama olurken, en çok kaybettiren hisse yüzde 12,57 düşüşle İmaş Makina oldu. Sektörel endekslerden Hizmetler Endeksi yüzde 0,87, Teknoloji Endeksi yüzde 4,02, Mali Endeksi yüzde 0,51 ve Sanayi Endeksi yüzde 2,26 değer kaybetti. En değerli şirketler sıralamasında Koç Holding, Türk Hava Yolları ve Tüpraş öne çıktı.
9 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, KLNMA, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında DOKTA, BRKO, MRSHL gibi şirketler bulunuyor.
7 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında MARKA, ADEL, MRSHL gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
9 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da seçim sonrası yükseliş trendi devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler DOAS, ISGYO, ISMEN, ODAS ve KONTR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler PSGYO, OTKAR, KRDMD ve PENTA olarak belirtildi.
20 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlemeye devam ediyor. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, dün Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler ISKUR, DIRIT, ISATR, SNKRN, ISBIR, ORMA, BASCM, TBORG, KUVVA ve MTRKS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise HLGYO, SUWEN, QUAGR, LKMNK, NTGAZ, SNPAM, VANGD, GEDIK, SUNTK ve AKSA olarak sıralandı. Borsa İstanbul günü yüzde 2,06'lık bir yükselişle tamamladı.
3 Ocak 2024
İşaretlediklerim