Uzun yıllar Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Gineli futbolcu İbrahim Yattara, Sivas Süper Amatör Ligi takımlarından İmranlıspor'a transfer oldu. İmranlıspor Kulübü Başkanı Adnan Avcı, transferin gerçekleştiğini ve Yattara'nın hafta sonu takıma katılacağını açıkladı. Yattara, pazar günü Cumhuriyet Üniversitesi Stadı'nda oynanacak maçta ilk kez İmranlıspor forması giyecek. Yattara daha önce de amatör kulüplerde forma giymişti.
22 Şubat 2024

Beşiktaş, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Tüpraş Stadı'nda düzenlenen imza töreninde, başkan Hasan Arat, Van Bronckhorst'un kariyerine ve başarılarına vurgu yaparak, kendisini ve ekibini Beşiktaş'a ve Türkiye'ye hoş geldin dedi. Van Bronckhorst, daha önce Feyenoord, Glasgow Rangers, Arsenal ve Barcelona gibi önemli kulüplerde futbol oynamış ve teknik direktörlük kariyerinde çeşitli şampiyonluklar kazanmış bir isim.
14 Haziran 2024

Milli basketbolcu Cedi Osman, Yunanistan’ın Panathinaikos takımına transfer oldu. Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, transferi sosyal medyadan duyurdu ve taraftarlara hafta sonunun tadını çıkarmalarını söyledi. Cedi Osman, NBA'de Cleveland ve San Antonio Spurs formaları giymişti.
7 Eylül 2024

Çelenk Bafra, 2011-2018 yılları arasında İstanbul Modern'de küratörlük ve sergi direktörlüğü görevlerini üstlendikten sonra, müzeye artistik direktör olarak geri dönüyor. 16 Eylül 2024 itibarıyla yeni görevine başlayacak olan Bafra, müzenin sanat programlarını, koleksiyonunu ve küratöryel yapısını geliştirmekle sorumlu olacak. Ayrıca, uluslararası program ve işbirliklerini güçlendirmek de Bafra'nın görevleri arasında yer alacak.
12 Eylül 2024

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Yıldız golcü bu akşam İstanbul'a gelecek. Transfer, Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından duyuruldu.
2 Eylül 2024

İsveçli ünlü teknik direktör Sven-Göran Eriksson, 76 yaşında pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Eriksson, kariyeri boyunca Roma, Lazio, Sampdoria, Benfica ve Göteborg gibi takımlarda büyük başarılar elde etti. Ayrıca İngiltere Milli Takımı, Manchester City ve Fildişi Sahili Milli Takımı'nı da çalıştırdı. Eriksson, futbol dünyasında David Beckham, Steven Gerrard ve Frank Lampard gibi ünlü futbolculara rehberlik etmişti.
26 Ağustos 2024
İşaretlediklerim