ABD'nin Güney Carolina eyaletinde, annesi tarafından sıcak bir araçta unutulan 16 aylık bir bebek hayatını kaybetti. Araç içindeki sıcaklığın 38 dereceyi aştığı düşünülüyor. Bebek, yaklaşık altı saat sonra yoldan geçen bir kişi tarafından fark edildi.
26 Ağustos 2023

Kore pop grubu Astro'nun üyesi 25 yaşındaki Moonbin'in Seul'deki dairesinde menajeri tarafından ölü bulunduğu bildirildi. Polis, olayın intihar olduğunu düşünüyor ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağını açıkladı. Moonbin, Astro grubuna katılmadan önce oyunculuk ve modellik yapmış ve son zamanlarda Sanha ile birlikte sahne almıştı. Güney Kore'de gençler arasında intihar oranının yüksek olduğu ve genel intihar oranının düşmesine rağmen genç intiharlarının artmaya devam ettiği belirtiliyor.
20 Nisan 2023

Britanya Psikoloji Derneği tarafından yayımlanan bir çalışma, genellikle komik bulunmayan 'baba şakalarının' çocukların psikolojik olarak güçlenmesine katkı sağladığını gösteriyor. Araştırmaya göre, bu tür şakalar çocuklara tuhaflıkla baş etmeyi öğretiyor ve yargılanma veya utandırılma durumlarına karşı daha dayanıklı hale gelmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca, çocuklar beceriksizlik karşısında nasıl tepki vereceklerini öğrenerek özgüven kazanıyor ve sosyal durumlarda uygun davranış sergileme becerisi geliştiriyorlar.
23 Mart 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir evde üç kardeş ölü bulundu. Cinayeti itiraf eden baba Murat K. gözaltına alındı. Polis, çocukların boğularak ve kesici aletle öldürüldüğünü belirledi. Çocukların annesinin bir süre önce Erzurum'a gittiği öğrenildi.
29 Mayıs 2024

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kızının elini tutarken çekilen fotoğrafla tanınan Mesut Hançer, felaketin yıl dönümünde kızı Irmak Leyla'nın mezarını ziyaret etti. Baba Hançer, yaşadığı acının tarif edilemez olduğunu belirterek, kızının yanı sıra birçok aile ferdini kaybettiğini ancak evlat acısının çok daha ağır olduğunu ifade etti. Ayrıca, felaket sonrası Ankara'ya taşınan ve yeni bir hayat kurmaya çalışan Hançer, her ay kızının mezarını ziyaret ettiğini ve dava süreçlerinin başladığını söyledi.
6 Şubat 2024

Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Veysel Ö., Ankara'da izinli olduğu sırada Keçiören ilçesindeki evinde eşi ve iki çocuğunu öldürdü ve ardından intihar etti. Olay, Veysel Ö. eşiyle tartışmaya başladıktan sonra gerçekleşti. Aile yakınları olay yerine geldiklerinde büyük üzüntü ve şok yaşadı. Veysel Ö. daha önce Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görev yapmıştı.
13 Mayıs 2024

Tokat'ın Erbaa ilçesindeki bir bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan yedi kişiden biri hayatını kaybetti. Ahmet Karaçoban ve oğlu Sefa Can Karaçoban, bağ evlerine zorla girilmeye çalışıldığını ve içeride kendilerine ait olmayan kilitli bir sandık bulunduğunu jandarmaya bildirmişti. Jandarma ekipleri sandığı açtığında, el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada yaralanan Sefa Can Karaçoban hayatını kaybederken, diğer altı yaralının tedavileri sürüyor. Olayın aileler arasındaki bir husumetten kaynaklandığı belirtilirken, iki şüpheli tutuklandı.
23 Mayıs 2024

Yazar Eylem Tok ve estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu, İstanbul'da ciple emniyet şeridinde duran bir gruba çarparak bir kişinin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazadan sonra Tok ve oğlu, Mısır'a kaçtı. Polis, kazayı yapan sürücünün Tok ve Cihantimur’un oğlu olduğunu tespit etti. Anne ve oğlu, kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a uçtu.
5 Mart 2024

Bursa'nın İznik ilçesinde, Karadere mevkisindeki bir mağarada define aramak için giren Teyfik Ö., oğlu Okan Ö. ve İbrahim E. isimli üç kişi, mağarada gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Kayıpların yakınları durumu fark edip yetkililere haber verdikten sonra, AFAD, JAK, UMKE, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan yaklaşık 2 saatlik kurtarma operasyonu sonucunda üç kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Cesetler, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
18 Nisan 2024

Mersin'deki TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, şehirler arası yolcu otobüsü, kamyon ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kazanın ardından yaptığı açıklamada ölü ve yaralı sayısını doğruladı. Kazanın nedeni ve detayları hakkında henüz bilgi verilmedi.
26 Mayıs 2024

Mersin'deki TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, şehirler arası yolcu otobüsü, kamyon ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kazanın ardından yaptığı açıklamada ölü ve yaralı sayısını doğruladı. Kazanın nedeni ve detayları hakkında henüz bilgi verilmedi.
26 Mayıs 2024

Mersin'deki TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, şehirler arası yolcu otobüsü, kamyon ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmekte olan bir yolcu otobüsünün kazaya karıştığını belirtti. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
26 Mayıs 2024

Yazar Eylem Tok, 17 yaşındaki oğlunun İstanbul'da bir kaza yaparak bir kişinin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına sebep olmasının ardından oğluyla birlikte Mısır'a kaçtı. Tok, oğlunu 'annelik içgüdüsüyle' korumak istediğini ve kaza anında bir ölüm olduğunu bilmediğini belirtti. Ayrıca, oğlunun güvende olmasını ve adil bir şekilde yargılanmasını istediğini ifade ederek, ülkenin kendilerine karşı 'kana kan' bir tutum sergilemeyeceğini garanti etmesi halinde dönebileceklerini söyledi.
7 Mart 2024

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde, bir tırın dorsesi Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarparak bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada, otomobilin içerisinde bulunan iki çocuk dahil dört kişi hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, otomobildeki dört kişinin öldüğü tespit edildi.
11 Mart 2024

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde beş yaşındaki Suriyeli bir çocuğu taciz ettiği iddia edilen Suriye uyruklu bir şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından kentte toplanan kalabalık, araçları ters çevirip yabancı uyruklu vatandaşlara ait iş yerlerini yaktı. Polis, kalabalığı dağıtmak için TOMA araçlarıyla müdahale etti. Kayseri Valiliği, çocuğun koruma altına alındığını ve olayın titizlikle takip edildiğini duyurdu.
1 Temmuz 2024

Yazar Eylem Tok, 17 yaşındaki oğlunun İstanbul'da bir kişinin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına neden olan trafik kazasının ardından Mısır'a kaçırdı. Tok, kaçışın ardından yaptığı açıklamada, oğlunun başına bir şey gelmesinden korktuğu için böyle bir adım attığını ve 'annelik içgüdüsüyle' hareket ettiğini belirtti. Ancak, kaçış görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, Tok ve oğlunun adalete teslim olacaklarını duyurdu.
5 Mart 2024

Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu, İstanbul'da bir kaza yaparak bir kişinin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza sonrası Tok ve oğlu önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçtı. Bu süreçte, yaralılardan birinin telefonunun çalındığı iddia edildi. Tok bu iddiayı reddetse de, ailesinin şoförü yaralıya ait olduğu belirtilen telefonu emniyete teslim etti.
8 Mart 2024

17 yaşındaki Timur Cihantimur, annesine ait araçla İstanbul'da bir gruba çarparak bir kişinin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına neden oldu. Annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur'un babası Bülent Cihantimur, 'suçluyu kayırma' suçundan ifade verdi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bülent Cihantimur, oğlunun ve Eylem Tok'un yurt dışına kaçışı hakkında bilgi verdi ve oğlunun Türkiye'ye dönmek istediğini belirtti.
15 Mart 2024

İstanbul Sarıyer'deki Prof. Dr. Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda öğretmen N.Ö., bir öğrenciyi akran zorbalığı yapması sebebiyle uyardıktan sonra öğrencinin babası A.Ç. tarafından saldırıya uğradı. A.Ç., okula gelerek öğretmen N.Ö.'ye yumruk atıp yaraladı ve öğretmen hastaneye kaldırıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, A.Ç.'nin yakalandığını ve adalete teslim edildiğini duyurdu.
26 Nisan 2024

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde bir Kuran kursunda çocuğu dövdüğü görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alınan imam, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İmama yurt dışına çıkış yasağı ve belirli aralıklarla imza atma zorunluluğu getirildi. Olay, sosyal medyada geniş çapta tepki topladı.
19 Nisan 2024
İşaretlediklerim