Real Madrid, La Liga'nın 12. haftasında Rayo Vallecano ile 0-0 berabere kaldı ve liderlik koltuğunu Girona'ya bırakarak ikinci sıraya geriledi. Real Madrid kadrosuna yeni dahil edilen Arda Güler, sakatlıkların ardından ilk kez maç kadrosuna alındı ancak teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından maçta oyuna dahil edilmedi. Ancelotti, Arda için özel bir program uyguladıklarını ve onu yavaş yavaş oynatacaklarını belirtti.
6 Kasım 2023

Türk milli futbolcu Arda Güler, İspanya'nın Real Madrid takımına transfer oldu ve 2023-2024 sezonu hazırlıkları kapsamında takım arkadaşları ve teknik direktör Carlo Ancelotti ile tanıştı. Real Madrid takımı, yeni sezon hazırlıklarına Madrid'deki tesislerinde başladı. Arda Güler, milli takım kamplarına katılan diğer futbolcuların aksine erken bir şekilde Real Madrid kampına katılmayı tercih etti. Takım, hazırlık maçları için gelecek hafta ABD'ye gidecek ve Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı ya da kiralık olarak başka bir takıma gidip gitmeyeceği hazırlık kampı sonrasında belli olacak.
10 Temmuz 2023

Real Madrid'in Türk futbolcusu Arda Güler, takımına transfer olduktan sonra üçüncü kez sakatlık yaşadı. İlk olarak sağ dizinden sakatlanıp ameliyat olan Güler, iyileşmesinin ardından sol ayak arka adalesinden sakatlanmıştı. Şimdi ise Braga maçı öncesinde yaşadığı yeni bir sakatlık nedeniyle antrenmana çıkamadı. Takımın teknik direktörü durumunun ciddi olmadığını belirtti.
10 Kasım 2023

Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu Adıyaman'da enkaz altından 113 saat sonra kurtarılan Mesut isimli yurttaş, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler ile telefonda görüştü. Mesut, enkazdan çıkarıldıktan sonra Arda Güler'e olan hayranlığını dile getirmiş ve Fenerbahçe'nin başarısı için ona destek olmuştu. Arda Güler, Mesut'a videolu mesaj gönderdikten sonra görüntülü arama yaparak konuştu ve onu Fenerbahçe tesislerine davet etti.
11 Şubat 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2024-2025 sezonu, yeni formatıyla ilk hafta maçlarıyla başladı. Juventus, PSV Eindhoven'ı 3-1 yenerken, Kenan Yıldız maçın oyuncusu seçildi ve Şampiyonlar Ligi tarihinde gol atan en genç Juventus oyuncusu oldu. Diğer maçlarda Aston Villa, Young Boys'u 3-0 yendi; Bayern Münih, Dinamo Zagreb'i 9-2 mağlup etti; Real Madrid, Stuttgart'ı 3-1 yendi; Liverpool, Milan'ı 3-1 yendi.
18 Eylül 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu ilk maçında Türkiye, Gürcistan'ı 3-1 yendi. Mert Müldür'ün 25. dakikada attığı golle öne geçen Türkiye, Gürcistan'ın 32. dakikada eşitliği sağlamasına rağmen, Arda Güler'in 65. dakikadaki ve Kerem Aktürkoğlu'nun 90+7. dakikadaki golleriyle galibiyete ulaştı. Türkiye, gruptaki ikinci maçında 22 Haziran'da Portekiz ile karşılaşacak.
18 Haziran 2024

Real Madrid'de oynayan Arda Güler, bir YouTube yayınında kariyeri ve kişisel hayatı hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde herhangi bir kırgınlık yaşamadığını ve Ali Koç'un her zaman yanında olduğunu belirtti. Gol sevincinin, her şeyin Allah'tan geldiğine olan inancına dayandığını açıkladı. Ayrıca, 90'lar müziği ve Türkçe Pop müziğe olan ilgisini ve Şampiyonlar Ligi kupasını kazanma hayalini dile getirdi.
29 Nisan 2024

Levent Tüzemen, Türkiye'nin Hollanda'ya karşı oynadığı futbol maçını analiz ediyor. Türkiye'nin 5'li savunma sistemiyle hem savunmada hem de hücumda etkili olduğunu belirtiyor. Ancak, teknik direktör Vincenzo Montella'nın oyuna müdahale etmemesi ve oyuncu değişikliklerinde geç kalması nedeniyle Türkiye'nin yarı final biletini Hollanda'ya hediye ettiğini ifade ediyor. Tüzemen, Türkiye'nin futbol ve mücadele olarak daha iyi olduğunu, ancak son 10 dakikadaki beceriksizlik nedeniyle maçı kaybettiğini vurguluyor.
7 Temmuz 2024

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'in annesi Serap Güler'in Twitter üzerinden yaptığı 'ayrılık' ima eden paylaşımı, Fenerbahçe taraftarlarını harekete geçirdi. Taraftarlar, Arda Güler'in takımdan ayrılmaması için Twitter'da '#BiziBırakmaArdaGüler' etiketiyle kampanya başlattı. Arda Güler, 2021 yılından bu yana Fenerbahçe'de forma giyiyor ve performansıyla yurt dışındaki kulüplerin de ilgisini çekmiş durumda.
15 Haziran 2023

Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, Hatay Antakya'da yıkılan bir apartmanın enkazından 128 saat sonra kurtarılan ve tedavisi Adana'da devam eden 13 yaşındaki Arda Can Övün'ü hastanede ziyaret etti. Souza, Arda'ya imzalı formasını hediye ederek onu Türk halkının kahramanı olarak nitelendirdi. Ayrıca, Adana Beşiktaşlı İşadamları Derneği Başkanı Sitemkar Bolsoy, Arda'nın Beşiktaş Koleji'nde eğitim göreceğini ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bizzat takibini yapacağını belirtti.
13 Şubat 2023

Ercan Taner, Beşiktaş'ın savunma performansını ve takımın genel durumunu eleştiren bir yazı kaleme aldı. Antalyaspor maçında Beşiktaş'ın orta saha üstünlüğünü kaybettiğini ve kırılgan savunması nedeniyle kolay gol yediğini belirtti. Ayrıca, takımın kadro yapısının ve bazı oyuncuların performansının yetersiz olduğunu vurgulayarak, yönetimin bu duruma müdahale etmesi gerektiğini ifade etti. Taner, Beşiktaş'ın rakip savunmaları tarafından en az çekinilen takım olduğunu da iddia etti.
9 Şubat 2024

A Milli Futbol Takımı'nın Almanya ve Galler ile oynayacağı maçlar öncesinde Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu aday kadrodan çıkarıldı. Cengiz Ünder, yeni teknik heyetin çalışmalarını deneyimlemek için dört günlük bir kampa katıldıktan sonra planlama gereği kadrodan ayrıldı. Hakan Çalhanoğlu ise üst solunum yolu enfeksiyonu ve yakın zamanda doğum yapacak eşi nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
16 Kasım 2023

Erman Kunter, Montella'ya yönelik eleştirilerin haksız olduğunu belirterek, takımın genç ve yetenekli olmasına rağmen tecrübesiz olduğunu vurguladı. Montella'nın takımı zorlu bir süreçten başarıyla çıkardığını hatırlatan Kunter, geçmişte Türkiye'de eleştirilen Löw ve Del Bosque gibi isimlerin sonradan büyük başarılar elde ettiğini örnek gösterdi. Kunter, bu olumsuz atmosferin takımı kötü etkileyebileceğinden endişe duyduğunu ifade etti.
26 Haziran 2024

Türkiye, Gürcistan karşısında geride tamamlayabileceği bir maçta üç puanı almayı başardı. Savunma hattında oynayan Abdülkerim Bardakcı ve Samet Akaydın kritik dokunuşlarıyla galibiyette önemli rol oynadı. Teknik direktör Montella'nın taktiksel değişiklikleri ve Arda Güler'in skoru 2-1'e getiren golü, galibiyetin anahtar unsurları oldu. Türkiye, bir sonraki maçında Portekiz ile karşılaşacak ve geçiş oyunu oynaması bekleniyor.
19 Haziran 2024

Gülengül Altınsay, Galatasaray'ın iyi oynamadığını, boş alan bulduğunda ancak düzgün paslaşabildiğini belirtiyor. Oyunun yavaşlamasında hakemin de etkisi olduğunu, sahaya atılan yabancı cisimler ve yerde yatan oyuncuların Galatasaray'ın avantajına çalıştığını ifade ediyor. Maçın erken dakikalarında Al-Musrati'nin kendi kalesine attığı golle Galatasaray'ın öne geçtiğini ve hakem ile VAR'ın tercihlerinin de Galatasaray'ın lehine olduğunu vurguluyor.
4 Mart 2024

Fenerbahçe oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray ile oynanan ve 1-0 kazandıkları derbi maçında yaşanan gerilimlerin ardından Hakan Şükür'ün eleştirilerine yanıt verdi. Hakan Şükür, Mert Hakan'ı yeni bir kontrat alma yöntemi olarak eleştirirken, Mert Hakan bu eleştirileri doğru yolda olduğunun bir göstergesi olarak nitelendirdi. Maç boyunca hem taraftarlarla hem de oyuncularla gerilim yaşayan Mert Hakan, takımının birlik olduğunda durdurulamaz olduğunu vurguladı.
19 Mayıs 2024

Manchester City takımıyla geçen sezon Şampiyonlar Ligi, Premier Lig ve FA Kupası'nı kazanan İlkay Gündoğan, Almanya'da yılın futbolcusu seçildi. Bu ödül, 1960 yılından bu yana Kicker dergisi tarafından düzenleniyor ve spor gazetecilerinin oylarıyla belirleniyor. Gündoğan, bu ödülü 198 oyla kazandı. Önümüzdeki yıl Almanya'nın ev sahipliğinde yapılacak olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, Alman Milli Takımı'nın en önemli kozlarından biri olması bekleniyor.
6 Ağustos 2023

Elif Çongur, Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun hem futbolculuk hem de teknik direktörlük kariyerlerindeki tartışmalı davranışlarını eleştiriyor. Yazıda, bu iki ismin saha içi ve dışı hareketleri, kibirli tavırları ve spor ahlakına aykırı davranışları nedeniyle sevilmediğini ve taraftarlar tarafından tepki gördüğünü belirtiyor. Ayrıca, spor tarihimizdeki büyük isimleri yok sayan açıklamaları ve şahsiyetlerine yönelik eleştiriler de dile getiriliyor.
7 Mart 2024

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde Başakşehir ile oynadığı maçta sezonun en iyi performansını gösterdi. Takım, forvet dışında her mevkiden verim alarak taraftarını memnun etti ve maçı Visca'nın bireysel becerisiyle bulduğu golle kazandı. Engin Kehale'nin değerlendirmesine göre, Trabzonspor eğer forvet hattını da daha etkin kullanmaya başlarsa, başarısını daha da artırabilir.
29 Şubat 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmek isteyen Türkiye, Avusturya ile karşılaşacak. Maçın ilk 11'leri açıklandı. Türkiye'nin kadrosunda Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Arda Güler, Kenan Yıldız ve Barış Alper Yılmaz yer alıyor. Avusturya'nın kadrosunda ise Pentz, Posch, Danso, Lienhart, Mwene, Seiwald, Sabitzer, Laimer, Baumgartner, Schmid ve Arnautovic bulunuyor.
2 Temmuz 2024
İşaretlediklerim