Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürerek bu hafta rekor serisine devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan beş hisse ALFAS, GARAN, AKBNK, OYAKC ve AEFES olarak sıralanıyor. Buna karşılık, en çok değer kaybeden hisseler ise CANTE, AKFGY, PENTA, ODAS ve KMPUR olarak belirtiliyor.
13 Temmuz 2023

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da hisse senetleri yükselişe geçti. BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, BRSAN, ALARK, BIOEN ve KOZAA oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler AKFGY, TUKAS, YYLGD, ULKER ve ASUZU olarak belirlendi.
15 Eylül 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından Borsa İstanbul'da olumlu bir hava hakim. Investing.com'un paylaştığı bilgilere göre, Borsa İstanbul'da dün en çok değer kazanan hisseler ALFAS, BIMAS, SAHOL, CIMSA ve SMRTG olarak sıralanıyor. Buna karşılık en çok değer kaybeden hisseler ise ZOREN, SASA, PSGYO, DOHOL ve BAGFS olarak belirlendi.
17 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir hava hakim olmaya devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisseler SUMAR, ISATR, PATEK, DIRIT, QNBFL, OTTO, KERVN, QNBFB, TETMT ve ISYAT olarak sıralandı. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise ISKUR, UMPAS, KTLEV, SODSN, CMENT, MPARK, LINK, IHYAY, ORMA ve SEKUR oldu. Borsa, 29 Şubat 2024 tarihinde günü yükselişle tamamladı.
1 Mart 2024

18-29 Eylül tarihleri arasında borsada işlem gören 13 şirket, hissedarlarına temettü dağıtacak. Bu şirketler arasında Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii, Bera Holding, Yataş, Berkosan, Duran Doğan, Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Arçelik, Bosch Fren Sistemleri Sanayii ve Ticaret, Adel Kalemcilik, Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm ve Eğitim Hizmetleri, Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri, Özsu Balık Üretim ve Tüpraş bulunuyor. Her bir şirketin hisse başına net temettü miktarı da belirtilmiştir.
8 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisse senetleri GSDHO, IPEKE, KOZAA, KOZAL ve ODAS oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler YKBNK, ISCTR, KONTR, AHGAZ ve YYLGD olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Temmuz 2023

Türkiye'de yaşanan depremlerin ardından ekonomi yönetimi tarafından alınan tedbirler sonucunda, Borsa İstanbul'da şirketlerin hisse geri alım programlarına yönelmesiyle geri alım hacmi 25 milyar lirayı aştı. Bu programlar, üç aydan üç yıla kadar değişen sürelerde uygulanıyor. En büyük hisse geri alım programını 9 milyar lira ile Türk Hava Yolları başlattı. Ayrıca, İş Bankası, Ereğli Demir Çelik, Halkbank ve Aksa Akrilik gibi büyük şirketler de milyarlarca liralık hisse geri alım programları duyurdu.
22 Şubat 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KSTUR, KENT, ISBIR, SUMAS, EKIZ, KLINMA, ISBTR, TURGG ve YAPRK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, ATSYH, CASA, MRSHL, INGRM, ENSRI, MHRGY, AGYO ve AVTUR olarak belirlendi.
28 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MIATK, SUMAS, RAYSG, CMBTN, MERIT, GRSEL, MRSHL ve MEKAG oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KRONT, EMNIS, MAALT, BMSCH, AYCES, ATSYH, ENSRI, TARKM, SNKRN ve FMIZP olarak belirlendi.
20 Ekim 2023

Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde 28 Mart 2024 tarihinde en çok değer kazanan hisseler arasında ODINE, EUKYO, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise KSTUR, KENT, BASCM gibi şirketler oldu. Borsa, günü genel olarak değer kazanarak tamamladı.
29 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, ODAS, BRYAT, HALKB ve BERA oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler TAVHL, PGSUS, THYAO, ASUZU ve GUBRF olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
16 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, ULKER, SASA, CANTE ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ALFAS, AKSEN, AKCNS ve KONTR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,79 değer kaybederek günü 8.013,89 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 1,26 ve holding endeksi yüzde 1,30 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,36 ile sigorta, en çok kaybettirense yüzde 3,74 ile metal, ana sanayi oldu. Analistler, enflasyon verilerinin yatırımcıların Fed’in gelecek haftaki toplantısında faiz oranlarını sabit tutacağına ilişkin beklentilerini değiştirmediğini ifade etti.
13 Eylül 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı bir görünüm sergilemeye devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında VBTYZ, ISBTR, TDGYO gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise TETMT, CASA, SNPAM gibi şirketler oldu. Bu hareketlilik, yatırımcılar için önemli fırsatlar ve riskler barındırıyor.
15 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, SNGYO, VAKBN, AKSA ve PETKM oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise PSGYO, KARSN, PENTA, CCOLA ve QUAGR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
6 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, ALFAS, ASTOR ve CWENE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise IPEKE, ODAS, TSKB, BIMAS ve DOHOL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
18 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler KAYSE, ZOREN, CWENE, ALBRK ve KARSN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MIATK, AEFES, AKFYE, SKBNK ve KCAER olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişe geçmişti ve bu görünümünü korumaya devam ediyor.
5 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, LIDER, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SONME, ISBTR, CMENT gibi şirketler bulunuyor. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
8 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler GESAN, GUBRF, KORDS, CIMSA ve AKSA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ULKER, YYLGD, AGHOL ve BRSAN olarak belirtildi.
28 Eylül 2023

Fenerbahçe Futbol A.Ş (FENER) hisseleri, Borsa İstanbul'da yaklaşık yüzde 10 oranında artış gösterdi. Ligi ikinci sırada bitirmesine rağmen, Fenerbahçe hisseleri 10,70 lira artışla 118,20 liraya çıktı. Yılbaşından bu yana Fenerbahçe hisseleri toplamda yüzde 31,6 değer kazandı. Buna karşılık, şampiyon olan Galatasaray'ın hisseleri ise sadece yüzde 1 artış gösterdi.
27 Mayıs 2024
İşaretlediklerim