Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında İsviçre'nin Lugano takımıyla oynadığı maçı izlemek için Tüpraş Stadı'na gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, küfürlü protesto sonrasında stattan ayrıldı. Büyükekşi'nin Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye 'Bana bu küfürleri siz ettiriyorsunuz' diyerek çıktığı görüldü. Beşiktaş, 2-0 öne geçtiği maçta 3-2'lik skorla mağlup oldu.
5 Ekim 2023

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre'nin Lugano takımına yenilen ve maç sonrası taraftarların çağrısına rağmen sahaya dönmeyen Beşiktaşlı futbolcuları protesto etme kararı aldı. Protesto, İstanbulspor maçının ilk beş dakikasında gerçekleştirilecek. Grup, futbolcuların taraftarların desteğini görmezden gelmesini ve stadı terk etmesini eleştirdi.
7 Ekim 2023

Beşiktaş'ın Lugano ile oynadığı maçta taraftarların küfürlü protestosuyla karşılaşan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, durumu 'organize bir olay' olarak nitelendirdi. Büyükekşi, maçı izlemek için stadyuma gitmiş ancak protesto sonrasında stadyumu terk etmişti. Protesto, Büyükekşi'nin Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye sinirli bir şekilde bir şeyler söylemesi ve parmak sallaması sonrasında başlamıştı. Maçın ardından Beşiktaş, 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı' düzenleme kararı almış ve teknik direktör Şenol Güneş istifa etmişti.
6 Ekim 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş'ın İsviçre'nin Lugano takımıyla oynadığı maçta Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye parmak salladığı iddialarını reddetti. Büyükekşi, parmağıyla protesto seslerinin yükseldiği kale arkası tribününü ve diğer tribünü gösterdiğini ifade etti. Büyükekşi, protestoların organize olduğunu ve bu durumu Çebi'ye belirttiğini söyledi.
7 Ekim 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda 4. hafta maçları sonucunda Beşiktaş, gruptan çıkma şansını matematiksel olarak yitirdi. Beşiktaş, sahasında Norveç'in Bodo/Glimt takımına 2-1 yenildi ve grubun diğer maçında Club Brugge, Lugano'yu 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Club Brugge 10 puanla gruptan çıkmayı garantilerken, Bodo/Glimt 7 puana ulaştı ve Beşiktaş 1 puanda kalarak üst tura çıkma şansını kaybetti. Beşiktaş, kalan iki maçını kazansa bile Bodo/Glimt ile olan ikili averajda geride olduğu için üst tura çıkamayacak.
10 Kasım 2023

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 3 Aralık'taki olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağına kararını önümüzdeki hafta vereceğini belirtti. Ayrıca, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kendisine parmak sallamadığını, tribünleri gösterdiğini ifade etti. Çebi, teknik direktör Şenol Güneş'in ayrılığı ve transferler konusunda da açıklamalarda bulundu.
3 Kasım 2023

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında olağanüstü genel kurulda başkanlık için tekrar aday olmayacağını açıkladı. Çebi, futboldan kaynaklanan sıkıntılı bir durumun olduğunu ve camianın huzura ihtiyacı olduğunu belirterek, kan değişimine ve enerjiye ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Ayrıca taraftarlara oyunculara destek olmaları çağrısında bulundu ve medyaya tavrını değiştirmesi yönünde uyarılarda bulundu. Beşiktaş'ın olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 10 Aralık'ta düzenlenecek.
7 Kasım 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın sonucu, grup aşamasında Beşiktaş'ın konumunu belirleyecek önemli bir faktördür.
22 Eylül 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar 14'üncü dakikada Aboubakar, 23'üncü dakikada Muleka ve 62'nci dakikada Salih Uçan'ın golleriyle 3-0 öne geçti. Azerbaycan ekibinin tek golünü 79'uncu dakikada Lebon attı. Rövanş maçı 17 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.
10 Ağustos 2023

Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor, Trabzonspor ile karşılaştı. Maçta Trabzonspor'un attığı ikinci gol VAR incelemesi sonrası verildi. İstanbulspor yönetimi, gol öncesinde faul olduğunu iddia ederek karara itiraz etti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, 73. dakikada oyuncularını sahadan çekmek istedi, ancak oyuncular maça devam etmek istedi. Sonunda takım sahadan çekildi ve maç yarıda kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili kararı bekleniyor. Ayrıca, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın bir hakeme saldırısı ve sonrasında yaşananlar da makalede yer alıyor.
19 Aralık 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Ludogorets'e 2-0 mağlup oldu. Maçın 18. dakikasında Piotrowski'nin golüyle geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda da etkili olamayarak maçı kaybetti. Bu sonuçla Fenerbahçe, Avrupa'da devam eden dokuz maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı. Buna rağmen Fenerbahçe, grupta 9 puanla liderliğini korumaya devam ediyor.
10 Kasım 2023

Trendyol Süper Lig'in 24'üncü haftasında Beşiktaş'ın ev sahipliği yapacağı Beşiktaş-Trabzonspor maçına, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararı gereği Trabzonspor taraftarları alınmayacak. Karşılaşma 4 Şubat 2024 Pazar günü Tüpraş Stadyumu'nda saat 19.00'da oynanacak.
1 Şubat 2024

Fenerbahçe Beko basketbol takımı, Litvanyalı Sarunas Jasikevicius ile başantrenör olarak üç yıllık bir anlaşma yaptı. Bu atama, takımın eski başantrenörü Dimitris Itoudis'in görevden alınmasının ardından gerçekleşti. Jasikevicius, daha önce Zalgiris Kaunas ve Barcelona gibi takımları çalıştırmış ve oyuncu olarak dört kez EuroLeague şampiyonluğu yaşamış bir isim. Fenerbahçe, Jasikevicius'un tecrübesiyle başarıya ulaşmayı hedefliyor.
14 Aralık 2023

UEFA, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kura çekimi sırasında canlı yayında duyulan 'seks sesleri' nedeniyle soruşturma açtı. Sesler, Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleşen çekiliş sırasında İsviçre'nin grubunun belirlendiği anlarda işitildi. YouTube fenomeni Daniel Jarvis, bu seslerin arkasında kendisinin olduğunu iddia etti. İngiltere milli takımının teknik direktörü Gareth Southgate, sesin salonda oturanlar tarafından zor duyulduğunu ve bir şaka olduğunu düşündüğünü belirtti.
3 Aralık 2023

ABD'li yatırım şirketi 777 Partners LLC'nin, Premier Lig takımlarından Everton'u satın almak için görüşmelerde son aşamaya geldiği bildirildi. Satışın gerçekleşmesi durumunda Premier Lig'deki ABD'li sahipli takım sayısı 10'a çıkacak. Ancak anlaşmanın hala başarısızlıkla sonuçlanabileceği belirtiliyor. 777 Partners LLC, son 21 ayda Brezilya'dan Belçika'ya kadar birçok tarihi futbol takımını portföyüne ekledi.
13 Eylül 2023

Ünlü aktör Jack Nicholson, 19 Ekim 2021'den bu yana ilk kez bir NBA maçını salonda izleyerek Los Angeles Lakers'ın Memphis Grizzlies ile oynadığı Play-off maçına katıldı. Lakers, Nicholson'ın geri dönüşünü sosyal medya üzerinden kutladı. Maç öncesinde Nicholson, Lakers oyuncusu LeBron James ve komedyen David Larry ile şakalaştı. Lakers, maçı 125-85 kazandı.
29 Nisan 2023

Şilili ünlü futbolcu Arturo Vidal, altyapısından yetiştiği ve yeni sözleşme imzaladığı Colo-Colo takımına Santiago'daki Monumental Stadı'nda düzenlenen bir törenle döndü. Tören sırasında Vidal, helikopterle stada gelip, elinde kılıçla at üzerinde taraftarları selamladı. Kariyerinde birçok Avrupa kulübünde forma giymiş ve başarılar elde etmiş olan Vidal, son olarak Brezilya'nın Athletico Paranaense takımında oynamıştı.
2 Şubat 2024

Beşiktaş, İsviçre'de Lugano ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-off turu maçı öncesinde taraftarlarını tribün olayları konusunda uyardı. Geçen sezon KF Tirana ile oynanan maçta yaşanan olaylar nedeniyle UEFA, Beşiktaş'ın deplasmandaki maçları için taraftarlarına bilet satışını yasaklamıştı. Bu ceza, Beşiktaş'ın girişimleriyle 8 Ağustos 2025'e kadar denetimli serbestliğe çevrilmişti. Kulüp, Lugano maçında benzer olayların yaşanması durumunda bir sonraki Avrupa deplasmanını seyircisiz oynamak zorunda kalacaklarını belirtti.
22 Ağustos 2024

Galatasaray, Beşiktaş'a 5-0 yenilerek Süper Kupa'yı kaybetmesinin ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından yönetim kurulu olağanüstü toplanma kararı aldı. TRT Spor'un aktardığına göre, toplantı bugün saat 18.00'de Rams Park'ta gerçekleşecek. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, yönetim kurulu üyesi Ali Yüce'nin istifa ettiğini ve üç üyenin daha istifa etmeyi düşündüğünü iddia etti.
28 Ağustos 2024
İşaretlediklerim