Sivas-Kayseri kara yolunda bir kadın sürücünün kaza yapması sonucu yardım etmek isteyen iki kişi, başka bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazayı gören R.Ö. ve yanındaki M.E.Ö., kaza yapan sürücüye yardım etmek için durdukları sırada hafif ticari bir aracın çarpması sonucu olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kaza yapan kadın sürücünün tedavisi devam ediyor.
8 Aralık 2023

Adana-Pozantı otoyolu Soğukpınar mevkisinde Giresun-Hatay seferini yapan bir yolcu otobüsü, arkadan bir TIR'a çarptı. Kazada, otobüs sürücüsü Mustafa Erden ve muavin Müslüm Berçin hayatını kaybetti. Yaralanan 12 yolcu, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı. Cenazeler, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
1 Eylül 2023

Gaziantep'te freni patlayan bir kamyonun trafik ışıklarında bekleyen üç araca çarpması sonucu altı kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı. Kazaya karışan kamyonun sürücüsü Tahsin E., tedavisinin ardından gözaltına alındı. Sürücünün jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
7 Ekim 2023

Osmaniye-Kadirli Karayolu'nda bir otomobil, vakaya giden bir ambulansla çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan üç kişi hayatını kaybetti, ambulanstaki üç sağlık görevlisi ise yaralandı. Yaralı sağlık görevlileri Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
24 Ağustos 2023

Arnavutköy'de, Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu iki Türk Hava Yolları pilotu hayatını kaybetti, bir pilot yaralandı. Kazada hayatını kaybeden pilotlar Ekin Güneş ve Oğuzhan Dağ olarak belirlendi. Yaralanan pilot Ersal E. hastaneye kaldırıldı. Tır şoförü Şeref A. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
19 Aralık 2023

İzmir'de meydana gelen maddi hasarlı bir trafik kazasının ardından iki sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, bir sürücü diğerinin otomobiline çarptığı için kaçmaya çalışan aracın üzerine atladı. Bu tehlikeli anlar çevredeki kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay sonrasında tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları belirtildi.
19 Aralık 2023

Türkiye'de 2021 yılının ilk dokuz ayında meydana gelen trafik kazalarında 2 bin 253 kişi hayatını kaybetti. Aynı dönemde 174 bin 610 kazada 269 bin 91 kişi yaralandı ve 235 bin 243 kaza maddi hasarla sonuçlandı. En fazla can kaybı Ankara'da yaşandı. Kazaların çoğu karşılıklı çarpışma, yandan çarpma ve yayaya çarpma şeklinde gerçekleşti.
8 Ekim 2023

İstanbul'un Arnavutköy ve Başakşehir ilçelerinde etkili olan kuvvetli yağış sonucu sel meydana geldi ve iki kişi hayatını kaybetti. Yollarda su birikintileri oluştu ve araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Başakşehir Millet Kütüphanesi'nde mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul Valiliği, sel sularına kapılan iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
5 Eylül 2023

İstanbul Beyoğlu'nda motosikletli kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olayın nedeni henüz bilinmiyor. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, bir otomobile üç kurşun isabet ettiğini belirledi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
7 Ağustos 2023

Samsun'un Bafra ilçesinde Mehmet Apaydın yönetimindeki otomobil, saman yüklü bir traktörün römorkuna çarptı. Kazanın ardından Apaydın araçtan inerek yola uzandı ve bu sırada başka bir otomobil onun üzerinden geçti. Apaydın ağır yaralanarak Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
21 Mayıs 2023

Erzurum'dan Kars'a giden bir yolcu otobüsü, Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyü girişindeki viyadüğü geçtikten sonra şarampole devrildi. Kazada, otobüsteki yedi kişi hayatını kaybetti ve 22 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum ve Kars'taki hastanelere sevk edildi. Durumu ağır olan bir yaralı, ambulans helikopterle Erzurum'a ulaştırıldı.
30 Temmuz 2023

Kocaeli'nin Kartepe mevkisindeki Anadolu Otoyolu'nda 26 araçlık bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 13 kişi yaralandı, yaralıların ikisinin durumu ağır. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle otoyol bir süreliğine trafiğe kapatıldı, ancak araçların kaldırılmasının ardından yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
17 Ekim 2023

İzmir'in Menderes ilçesinde, kumar borcu nedeniyle husumetli iki grup arasında bir kıraathanede silahlı kavga çıktı. Kavgada beş kişi hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı, ancak üç kişi daha kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatarak güvenlik önlemlerini artırdı.
12 Mayıs 2023

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Erzurum'un Karayazı ilçesinde seçim çalışmaları sırasında trafik kazası geçirdi. Kazada araçta sıkışan Beştaş, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı ve Karayazı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Beştaş'ın bilinci açık ve hayati tehlikesi bulunmuyor. Kazada yaralanan şoför ve ismi belirtilmeyen parti yöneticisi de hastaneye kaldırıldı.
13 Nisan 2023

İstanbul Küçükyalı'da E-5 Karayolu'nda, alkollü olduğu iddia edilen Atilla Mert Ç. yönetimindeki araç, yol kenarında çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi işçilerine çarptı. Kazada dört işçi hayatını kaybetti ve bir işçi yaralandı. Sürücü emniyete götürülürken, kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı ve daha sonra tekrar açıldı. Hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
24 Mayıs 2023

Denizli'nin Çardak ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen bir yolcu otobüsü ile ters yönden gelen bir TIR çarpıştı. Kazada, otobüsteki bir yolcu ve TIR sürücüsü hayatını kaybetti. Altı yaralı hastaneye kaldırıldı. TIR şoförünün kaza öncesinde yaklaşık altı kilometre ters şeritten ilerlediği iddia edildi.
21 Haziran 2023

Kadıköy'de, Doğanay Güzelgün adlı bisiklet sürücüsüne çarpan ve henüz sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, Güzelgün'ün ölümüne sebep oldu. Kazanın ardından olay yerine gelen bir kişi suçu üstlendi ancak MOBESE kameraları bu kişinin kazayı yapmadığını ortaya çıkardı. Görgü tanıkları ve Güzelgün'ün arkadaşları, kazanın olduğu yerde ve polis merkezi önünde toplanarak tepkilerini dile getirdiler. Bisiklet Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Gazi Bilir, trafikteki hız sorununa ve Karayolları Trafik Kanunu'nun değiştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.
18 Temmuz 2023

Kırıkkale-Kayseri kara yolunda bir otomobilin kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucunda, araçta bulunan altı kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Kazazedelerin, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'dan Kırıkkale'deki yakınlarının yanına geldikleri öğrenildi.
8 Şubat 2023

İstanbul Haliç Köprüsü'nde iki otomobil arasında çıkan silahlı kavgada C.A. isimli bir kişi hayatını kaybetti, D.K. isimli bir kişi bacağından yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olay yerinde bir tabanca ve uzun namlulu silah ele geçirdi ve kaçan zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olay sonrası köprüdeki ulaşım normale döndü.
14 Ocak 2023

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, freni boşalan bir kamyon cenaze namazı için toplanan kalabalığa çarptı. İlk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti, biri ağır olmak üzere toplam 25 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
9 Eylül 2023
İşaretlediklerim