Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Sivas'tan İstanbul'a seyreden bir yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı. Otobüsün kontrolünü kaybederek karşı şeride geçtiği ve ardından şarampole düştüğü belirtildi. Kazanın nedeni olarak dikkatsizlik ve tedbirsizlik gösterildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
21 Ağustos 2023

Karaman'ın merkezine bağlı Aybastı Köyü yakınlarında bir cipin kontrolden çıkarak takla atması sonucunda, içerisinde bulunan mermer ocağı çalışanlarından beş kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı, yaralı ise tedavi altına alındı.
3 Nisan 2023

Gaziantep'in Şirinevler Mahallesi'nde akraba olan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada Uğur Çeliktop, Yılmaz Kıranşal ve Kenan Kıranşal isimli üç kişi yaşamını yitirdi. Yaralanan Nigar Kıranşal ve Leyla Çeliktop hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı.
16 Ocak 2023

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Batı ile Doğu gişeleri arasında çok sayıda aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası gerçekleşti. Kaza sonucu otoyolun Ankara yönünde ulaşım durdu ve bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kar yağışının etkisini azalttığı bölgede yolun kapalı olması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.
30 Mart 2023

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına, çeşitli bölgelerde hasara yol açtı. Eyüpsultan'da bir evin duvarı toprak kayması sonucu yıkıldı ve içeri toprak doldu. Fatih'te tarihi bir binada kısmi çökme oldu ve itfaiye ekipleri arama yaptı. Esenyurt ve Ümraniye'de su baskınları yaşandı, yollar ve dükkanlar zarar gördü.
30 Kasım 2023

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, biri ağır yedi kişi yaralandı. Olayın ardından şüphelilerin kaçtığı otomobil, İnönü Caddesi’nde boş bir arsada bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
19 Ağustos 2023

Şişli'de, yürüdüğü kaldırımın aniden çökmesi sonucu oluşan çukura düşen 36 yaşındaki Gülcan N. hastaneye kaldırıldı. Esentepe Mahallesi Harman 1 Sokak’taki kaldırımda henüz belirlenemeyen nedenle göçük oluştu. İtfaiye ekipleri tarafından çukurdan çıkarılan Gülcan N., sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaldırımdaki çökmenin devam etmesi nedeniyle güvenlik tedbiri alan ekipler, sokağı giriş ve çıkışlara kapattı.
11 Ekim 2023

Muğla'nın Ula ilçesinde, eski ekonomi bakanı Nihat Zeybekci'nin içinde bulunduğu pikap devrildi. Kazada Zeybekci ve yanındaki kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
12 Haziran 2023

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Yaylalar köyünde doğa yürüyüşü yapan bir grup üzerine çığ düştü. İlk belirlemelere göre, beş kişinin çığ altında kaldığı ve bu kişilerden ikisinin hayatını kaybettiği, üçünün ise yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, ölenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar dilendi. İlk açıklamalarda yaralı sayısı yedi olarak verilmişti.
4 Mart 2023

İstanbul'un Esenler ilçesinde, 'asker eğlencesi' adı altında bir tüneli trafiğe kapatan üç sürücüye toplam 6 bin 965 lira para cezası verildi. Trafik ekipleri, sosyal medyada yayınlanan videolar üzerine harekete geçerek, 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşen olayın şüphelilerini gözaltına aldı. Şüphelilere, Karayolları Trafik Kanunu'na göre 'tünel içerisinde duraklama ihlali' ve 'saygısızca araç kullanmak' suçlarından ceza uygulandı.
17 Aralık 2023

Bursa'nın Keles ilçesinde Mehmet Arslan, kalp krizi geçiren annesini hastaneye yetiştirmeye çalışırken direğe çarptı. Kazada sürücü Mehmet Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. Annesi Emine Arslan ise kaldırıldığı Keles Devlet Hastanesi'nde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
17 Ekim 2023

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, kiracı ile ev sahibi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucunda kiracı Fatih T, ev sahibi Orhan Mercan'ı pompalı tüfekle vurdu. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralanan Mercan'ı hastaneye kaldırdı, ancak yapılan müdahalelere rağmen Mercan hayatını kaybetti. Zanlı Fatih T, kısa sürede Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
17 Haziran 2023

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde İstanbul'dan Malatya'ya giden Medine Turizm'e ait bir yolcu otobüsü devrildi. Kazaya aynı istikamette seyreden bir kamyonun da karışması sonucu dört kişi yaşamını yitirdi, 36 kişi yaralandı. Olay yerine ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
2 Ocak 2024

İstanbul'un Avcılar ilçesinde sahne aldığı mekandan çıkan şarkıcı Erkan Doğanay, gri renkli bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Karnına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla yaralanan 20 yaşındaki şarkıcı, önce özel bir hastaneye, ardından tıbbi olanakların yetersiz olması sebebiyle Başakşehir Çam Sakura Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
16 Temmuz 2023

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, heyelan nedeniyle bir otomobilin üzerine kaya düşmesi sonucu içinde bulunan dört öğretmen yaşamını yitirdi. Öğretmenler, Himmetli İlk ve Ortaokulunda görev yapmakta olup, derslerinin ardından Feke ilçesine dönüş yolundaydılar. Adana Valisi Süleyman Elban, kazada hayatını kaybeden öğretmenlerin cenazelerinin kaldırıldığı hastaneyi ziyaret ederek bilgi aldı ve yakınlarına başsağlığı diledi. Karayolları Genel Müdürlüğü, heyelanın meydana geldiği Tufanbeyli-Saimbeyli-Feke yolunu trafiğe kapattı.
6 Nisan 2023

Gaziantep ve Kilis'te akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak ve dolu yağışı nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yağışlar sebebiyle hem araç sürücüleri hem de yayalar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, doludan korunmak için araçlarını battaniye ve halılarla örttü. Oğuzeli ilçesinde bir ahıra yıldırım düşmesi sonucu dört koyun öldü.
18 Mart 2023

İzmir'in Konak ilçesindeki bir kozmetik mağazasında çıkan yangında iki çalışan hayatını kaybetti. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve çevrede güvenlik önlemleri alındı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlatarak iş yerindeki çalışanların ifadesine başvurdu.
25 Şubat 2023

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, tarlada uyuyan bir bebek, geri manevra yapan bir kamyonetin altında kaldı. Bebek, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyonet sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
4 Eylül 2023

İzmir'in Buca ilçesinde, Kozağaç Mahallesi'nde daha önce aralarında husumet bulunan iki grup kahvehanede karşılaştıktan sonra tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Uğur Selimler bıçaklanarak, Mustafa Sağolalar ise ateşli silahla yaralandı. Her iki yaralı da hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili üç şüpheliyi gözaltına aldı.
22 Ocak 2023

İstanbul Küçükçekmece Sefaköy durağında bekleyen bir kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle metrobüs yoluna düştü ve durağa yanaşan metrobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi. Olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan kişinin cesedi, Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
16 Ocak 2023
İşaretlediklerim