Antalya'nın Kepez ilçesinde emekli bir polis memuru tarafından ormanlık alanda kafası ve kolları kesik bir erkek cesedi bulundu. Olay, emekli polis memurunun ailesiyle yürüyüş yaptığı sırada fark edildi ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve ceset otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam etmektedir.
19 Ocak 2023

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Hasret Çakır isimli 41 yaşındaki kadın, evinin balkonunda av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüpheli M.B.'yi Bodrum ilçesinde gözaltına aldı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.
30 Mayıs 2023

İstanbul Bayrampaşa'da bir sokak kedisini poşete koyup götürdükten sonra tekmeleyerek öldüren Y.C. isimli şahıs, sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından polis tarafından Mersin'de yakalandı. Polis incelemesi sonucunda, Y.C.'nin iş yerinde kediye şiddet uygulayarak ölümüne neden olduğu belirlendi. Şüpheli, 'hayvan hırsızlığı', 'hayvana kötü muamele' ve 'hayvana işkence yaparak öldürme' suçlarından mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.
7 Kasım 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir evde üç kardeş ölü bulundu. Cinayeti itiraf eden baba Murat K. gözaltına alındı. Polis, çocukların boğularak ve kesici aletle öldürüldüğünü belirledi. Çocukların annesinin bir süre önce Erzurum'a gittiği öğrenildi.
29 Mayıs 2024

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, Küplüce Mahallesi'nden geçen bir sulama kanalında oynayan üç yaşındaki Miraç Güneş, dengesini kaybederek kanala düştü. Çevredekilerin kurtarmaya çalıştığı çocuk, kısa süre sonra suda kayboldu. Çocuğun cesedi, yaklaşık yarım saat sonra yakınları tarafından bulundu ve otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.
27 Eylül 2023

Aksaray'ın Laleli Mahallesi'nde bir sulama kanalında 40 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Vatandaşların durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kadının kimliği henüz belirlenemedi ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
25 Haziran 2023

Kilis'te 4 Nisan'da kaybolan ve su kuyusunda ölü olarak bulunan 9 yaşındaki Suriyeli Gina Mercimek'in cesedinin bulunduğu evde yangın çıktı. Yangın, evde kimsenin olmadığı bir sırada alt katta başladı ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.
8 Nisan 2023

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde park halinde bulunan bir otomobilde bir kadın ve bir erkek cesedi bulundu. Cesetlerin Ö.G. (34) ve S.K'ye (24) ait olduğu belirlendi. Olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yıldızeli Kaymakamı ve Belediye Başkanı da olay yerine gelerek bilgi aldı.
4 Ağustos 2023

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi’nin yenidoğan yoğun bakım ünitesinin bulunduğu koridorun tavanı, sıcak su borusunun patlamasıyla çöktü. Olayda sekiz bebek sağlık çalışanlarının çabasıyla kurtarıldı ve pediatrik yoğun bakıma nakledildi. Ancak, durumu kritik olan bir prematüre bebek hayatını kaybetti. Bu olay, hastanenin altyapı sorunlarını ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin geçici taşındığı binanın yetersizliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
4 Ağustos 2024

Hatay merkezli 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Bu depremler Mersin'de de hissedildi ve sonucunda Mersin'de eğitime bir gün süreyle ara verildi. Mersin Valiliği, hamile ve engelli kamu çalışanlarının yanı sıra 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın personelin de idari izinli sayılacağını duyurdu. Depremler sonucunda en az üç kişi hayatını kaybetti, 213 kişi yaralandı.
21 Şubat 2023

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kızının elini tutarken çekilen fotoğrafla tanınan Mesut Hançer, felaketin yıl dönümünde kızı Irmak Leyla'nın mezarını ziyaret etti. Baba Hançer, yaşadığı acının tarif edilemez olduğunu belirterek, kızının yanı sıra birçok aile ferdini kaybettiğini ancak evlat acısının çok daha ağır olduğunu ifade etti. Ayrıca, felaket sonrası Ankara'ya taşınan ve yeni bir hayat kurmaya çalışan Hançer, her ay kızının mezarını ziyaret ettiğini ve dava süreçlerinin başladığını söyledi.
6 Şubat 2024

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, tarlada uyuyan bir bebek, geri manevra yapan bir kamyonetin altında kaldı. Bebek, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyonet sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
4 Eylül 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferinin ardından Türkiye'nin birçok kentinde kutlamalar yapıldı. Bu kutlamalar sırasında Mersin'de 15 yaşındaki Muhammed Eslek, kutlama yapan bir grubun içindeyken başına isabet eden mermi sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
30 Mayıs 2023

Manisa'nın Salihli ilçesinde, 69 yaşındaki M.Ş., zemin kattaki dairesinin bahçesinde bulunan üç kedi yavrusunu fırça sapıyla öldürdü. Olayı gören apartman sakinleri durumu cep telefonu kamerasıyla kaydedip polise ihbar etti. Gözaltına alınan M.Ş., sevk edildiği adliyede tutuklandı. M.Ş., ifadesinde kedi yavrularının mutfağına girip çıktığını ve sinirlerine hakim olamayarak kedileri öldürdüğünü belirtti. Olay, sivil toplum örgütleri tarafından kınandı.
12 Ağustos 2024

Mersin'in Yenişehir ilçesinde, bir apartman görevlisi olan Hasan Cingöz, 400 bin avro fidye talebine olumlu yanıt alamayınca kaçırdığı Suriyeli kuyumcu Halit Hayanked'in 12 yaşındaki oğlu Khaled Hayanken'i boğarak öldürdü. Olay, çocuğun sitenin bahçesinde oynarken kaybolması ve ailenin fidye talebiyle tehdit edilmesi üzerine ortaya çıktı. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek çocuğun siteden ayrılmadığını ve cesedin sitenin bodrum katında bulunduğunu belirledi. Anahtarın sadece kapıcıda olduğu ve o gün kameraların kapalı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan kapıcı suçunu itiraf etti.
10 Mayıs 2023

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde iki yaşındaki Murat Aslan Kılıç isimli çocuk, evde ölü olarak bulundu. Çocuğun vücudunda sigara yanıkları ve dayak izleri tespit edildi. Olayın ardından çocuğun annesi gözaltına alındı. Evde bulunan diğer iki çocuk ise sosyal hizmetler il müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Çocuğun kesin ölüm nedeni için örnekler Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
27 Ocak 2023

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Korucuk Mahallesi Çürüksu Deresi yatağında hareketsiz bir kişi görüldü. Polise bildirilen olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, henüz kimliği belirlenemeyen kişinin elleri ve ayakları bağlanmış, silahla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi ve kimlik tespiti yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
16 Ekim 2023

Mersin'in Tarsus ilçesinde Mehmet E. isimli şahıs, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Emine E.'yi tabancayla vurarak öldürdü. Olay, çiftin Çağlayan Mahallesi'ndeki evlerinde meydana geldi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını hastaneye kaldırdı, ancak yapılan müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybetti. Şüpheli koca, olay yerine yakın bir noktada polis tarafından yakalandı ve üzerinde cinayette kullanılan tabanca bulundu.
13 Ocak 2023

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Mezit Mahallesi'nde dere kenarına giden vatandaşlar, 40'lı yaşlardaki bir kadının hareketsiz yattığını fark etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Kadının cesedi, ölüm sebebi ve kimliğinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
12 Temmuz 2023

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Hatay'ın Antakya ilçesinde deprem sonucu yıkılan bir apartmanın enkazında arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken, iki aylık bir bebeği 128 saat sonra enkaz altından sağ olarak çıkardı. Kurtarılan bebek, ambulansla hastaneye sevk edildi.
11 Şubat 2023
İşaretlediklerim