Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler ZOREN, KONYA, GESAN, ALBRK ve ULKER oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GENIL, ISMEN, AKCNS, BIMAS ve AGHOL olarak belirlendi.
15 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, SAMAT gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında BAGFS, KRTEK, FLAP gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 9 Ocak 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
10 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MEKAG, QNBFB, MIATK, MRSHL, ISATR, YBTAS, AVTUR ve VKING oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EMNIS, KUVVA, UZERB, AYCES, OSTIM, BIOEN, BMSCH, MTRKS, GLBMD ve TUCLK olarak belirlendi.
21 Ekim 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 2,69 artışla günü 5.732,86 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Bu durumda en çok kazandıran hisse senedi Borusan Yatırım oldu. Diğer dikkat çeken hisseler arasında Eczacıbaşı İlaç, Türk Telekom, Europen Endüstri İnşaat ve Koza Altın İşletmeleri yer aldı.
27 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, SNGYO, VAKBN, AKSA ve PETKM oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise PSGYO, KARSN, PENTA, CCOLA ve QUAGR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
6 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında UFUK, MRSHL, ADEL gibi şirketler bulunuyor.
11 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izleyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, BRMEN, EUKYO gibi şirketler yer alırken, en çok kaybettirenler arasında NATEN, ESEN, MAGEN gibi hisseler sıralandı. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
30 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler belirlendi. Bu hisseler arasında CIMSA, YEOTK, ISDMR, SKBNK ve ISCTR yer aldı. BERA dışında ekside olan hisse bulunmuyor. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
25 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler BRYAT, EGEEN, KONYA, ZOREN, BRSAN ve MIATK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise KONTR, SMRTG, AKSA, HEKTS, CIMSA ve YEOTK olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
3 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler GESAN, GUBRF, KORDS, CIMSA ve AKSA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ULKER, YYLGD, AGHOL ve BRSAN olarak belirtildi.
28 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da seçim sonrası yükseliş trendi devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler DOAS, ISGYO, ISMEN, ODAS ve KONTR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler PSGYO, OTKAR, KRDMD ve PENTA olarak belirtildi.
20 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlenmekte. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, MMCAS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında QNBFL, ORMA, KLNMA gibi şirketler bulunuyor.
17 Ocak 2024

Borsa İstanbul, ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından pozitif bir seyir izlemeye devam ediyor. Investing.com'un verilerine göre, işlem gününün son saatlerinde en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden hisse senetleri belirlendi. Ayrıca BIST 100 endeksinde en çok talep gören ve en çok düşen hisse senetleri de sıralandı. Borsada dört şirketin hisse geri alımı yaptığı da haberler arasında yer alıyor.
9 Haziran 2023

Investing kaynağına göre, Borsa İstanbul'da seçimlerin ardından yükselişe geçen hisse senetleri arasında OTKAR, PENTA, SOKM, KARSN ve TCELL hisseleri en çok değer kazananlar arasında yer alıyor. Bu hisseler, endekste dün gerçekleşen işlemlerde en yüksek kazancı sağlayan hisseler olarak belirtiliyor.
6 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, GESAN, IPEKE ve KONYA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GLYHO, AGHOL, AKFGY, TSKB ve SNGYO olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
13 Ekim 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi yüzde 2,68 düşüşle haftayı 5.475,48 puanda tamamladı. Hafta içinde bazı sektörel endekslerde değişiklikler yaşanırken, Europen Endüstri hissesi en çok değer kazanan hisse oldu. Altın ve döviz kurları ise yükseliş gösterdi; gram altın yüzde 0,88 artışla 1489 lira, dolar yüzde 1,17 artışla 23,6340 lira ve avro yüzde 2,83 artışla 25,8470 lira oldu.
18 Haziran 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı %1,36 artışla 7.959,95 puandan tamamladı. Sektörel endekslerden Hizmetler, Teknoloji, Mali ve Sanayi endeksleri de değer kazandı. ASELSAN, Tekfen Holding ve Çimsa Çimento hisseleri en çok yükselen hisseler arasında yer aldı. Altın gram satış fiyatı %1,53 artarak 1.858 liraya, dolar %0,63 artışla 28,8800 liraya ve avro %1,11 yükselişle 31,5290 liraya çıktı.
25 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, BALAT, UFUK, AVTUR, MARKA, AYES, ISBIR ve ISBTR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise BRKO, UZERB, ADEL, MEKAG, CMBTN, DOFER, TUREX, FMIZP, ARENA ve GEDZA olarak belirlendi.
4 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği içinde dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, ISATR, SNKRN, MRSHL, KRGYO gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise POLTK, AVGYO, DIRIT, SAMAT, KRSTL olarak sıralandı.
12 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KSTUR, KENT, ISBIR, SUMAS, EKIZ, KLINMA, ISBTR, TURGG ve YAPRK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, ATSYH, CASA, MRSHL, INGRM, ENSRI, MHRGY, AGYO ve AVTUR olarak belirlendi.
28 Ekim 2023
İşaretlediklerim