Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında UFUK, MRSHL, ADEL gibi şirketler bulunuyor.
11 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında CMENT, BRMEN, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SEGYO, KARYE, BFREN gibi şirketler bulunuyor. Bu değişimler, yatırımcılar için önemli göstergeler arasında yer alıyor.
20 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KENT, KLNMA, MARKA, ORMA, ISGSY, SNPAM, SODSN, VANGD ve VBTYZ oldu. En çok kaybettiren hisseler ise QNBFL, KSTUR, BRKO, YBTAS, ATSYH, ISBTR, EKIZ, CMBTN, MRSHL ve SUMAS olarak belirlendi.
1 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişe geçmesiyle birlikte, dün en çok kazandıran hisseler arasında QNBFL, KERVN, OTTO gibi şirketler yer aldı. Aynı gün içerisinde en çok değer kaybeden hisseler ise SNKRN, YONGA, ATATP gibi şirketler oldu. Borsa İstanbul, 4 Mart 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
5 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişe geçmesiyle birlikte, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında AKENR, BRMEN ve AFYON gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise KLNMA, MAKIM ve VAKFN olarak sıralandı. Buna rağmen, Borsa İstanbul günü genel bir düşüşle tamamladı.
27 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında PATEK, EMNIS, CMENT gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında ISCTR, ISKUR, BNTAS gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 27 Şubat 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
28 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında KENT, BRMEN, MMCAS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında YAYLA, KERVN, ATSYH gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 13 Mart 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
14 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLINMA, SNPAM, VRGYO, EUKYO, DGATE, RAYSG, KSTUR, POLTK ve INGRM oldu. En çok kaybettiren hisseler ise MRSHL, DOFER, BRKO, BASCM, TETMT, ISMEN, KENT, MIATK, CMBTN ve INTEM olarak belirlendi.
2 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu bir görünüm sergilemesiyle, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında CMENT, EMNIS, UFUK gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında AVTUR, KAPLM, AYCES gibi şirketler bulunuyor. Ayrıca, Borsa İstanbul'da dört hisse senedine tedbir uygulandığı belirtiliyor.
22 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, LIDER, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SONME, ISBTR, CMENT gibi şirketler bulunuyor. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
8 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişe geçmesiyle birlikte, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında AKENR, BRMEN, KENT gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise KLNMA, MRGYO, AYES gibi şirketler oldu. Buna rağmen, Borsa İstanbul günü genel bir düşüşle tamamladı.
26 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yükselişini sürdüren piyasa, dün en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri ile dikkat çekti. En çok değer kazanan hisseler arasında MARKA, KLNMA, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise AVHOL, MMCAS, SELGD gibi şirketler oldu. Borsa, 12 Şubat 2024 tarihinde günü rekor bir kapanışla tamamladı.
13 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, MARKA, UFUK, MARBL ve MIATK gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SONME, MTRYO, BRMEN, CMENT ve ISBTR gibi şirketler sıralandı.
6 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yükselişini sürdüren piyasada, en çok kazandıran hisseler listesi yayımlandı. Listede ISKUR, BRMEN, MRSHL gibi şirketlerin hisseleri yer aldı. Aynı zamanda en çok kaybettiren hisseler de açıklandı ve bu listede INDES, ISBIR, SMART gibi hisseler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve genel görünümü hakkında bilgi verilmiş.
1 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında KENT, UZERB, BRMEN gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında FONET, KERVN, ATSYH gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 12 Mart 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
13 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler EGEEN, KONYA, MIATK, ZOREN ve FROTO oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise PSGYO, BIMAS, HALKB, AKFYE ve GESAN olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişe geçmişti ve bu görünümünü korumaya devam ediyor.
4 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler BRYAT, EGEEN, KONYA, ZOREN, BRSAN ve MIATK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise KONTR, SMRTG, AKSA, HEKTS, CIMSA ve YEOTK olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
3 Ekim 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde 7 Mart 2024 tarihinde en çok değer kazanan hisseler arasında MMCAS, KERVN, OBAMS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında QNBFL, DIRIT, SODSN gibi şirketler bulunuyor. Borsa, günü genel olarak yükselişle tamamladı.
8 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izleyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, BRMEN, EUKYO gibi şirketler yer alırken, en çok kaybettirenler arasında NATEN, ESEN, MAGEN gibi hisseler sıralandı. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
30 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler YEOTK, SKBNK, SASA, MIATK ve EUREN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise ARCLK, KONYA ve EGEEN olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
24 Ekim 2023
İşaretlediklerim