Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de beş kentte sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Bu kentler Ordu, Sinop, Samsun, Trabzon ve Artvin olarak belirtildi. Ayrıca, Batı Karadeniz, İç Anadolu ve Marmara'nın kuzey ve doğusunda sisli hava etkili olacak. Sis uyarısı yapılan şehirler arasında İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce, Ankara ve Eskişehir bulunuyor.
25 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışların etkili olacağı kentler arasında İstanbul, Bolu, Karabük, Erzurum, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Artvin ve Trabzon bulunuyor. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.
24 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde, özellikle Artvin ve Trabzon'da sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Ayrıca, sabah ve gece saatlerinde Karadeniz ve Marmara'nın iç kesimlerinde sis görüleceği uyarısında bulunuldu. Bu durum, bölgedeki sürücülerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini gösteriyor.
26 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Özellikle Trabzon, Rize ve Artvin illerinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Diğer bölgelerde ise hava açık ve bulutlu olacak. Ayrıca, beş il için 'sarı' kodlu uyarı yapıldı.
29 Temmuz 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu, Doğu Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışların Kars, Ardahan, Iğdır, Van, Samsun, Trabzon, Artvin, Balıkesir, Edirne, Adana ve Kahramanmaraş illerinde etkili olacağı belirtildi. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.
13 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışların özellikle Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon illerinde etkili olacağı belirtildi. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.
15 Ağustos 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. Yağış beklenen iller arasında Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Kastamonu, Sinop, Ordu, Giresun, Samsun, Amasya, Tokat, Trabzon, Rize, Artvin, Antalya, Isparta, Konya, Karaman, Sivas, Erzurum, Kars ve Ardahan bulunuyor. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları istendi.
5 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara’nın kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgelerinde sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. İstanbul, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Sinop, Amasya, Samsun, Trabzon, Artvin, Ağrı, Erzurum, Kars, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Diyarbakır, Van, Balıkesir, Muğla ve Antalya'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.
9 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Sinop, Zonguldak, Samsun, Trabzon, Artvin, Erzurum ve Kars illerinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Tahminlere göre, bu bölgelerde yağışlar etkili olacak. Vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.
31 Temmuz 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışların Trabzon, Artvin, Erzurum, Ardahan, Kars ve Ağrı illerinde etkili olacağı belirtildi. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.
19 Ağustos 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Uyarı yapılan iller arasında Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Erzurum, Kars, Ağrı ve Iğdır bulunuyor. Vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.
12 Ağustos 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesiminde beklenen kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarıda bulundu. Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin'de sağanak yağışların beklendiği belirtildi. Yer yer çok kuvvetli yağışlar beklendiği belirtilen açıklamada sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.
19 Ekim 2023

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Erzurum, Bingöl, Muş, Ağrı ve Van illerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Güneydoğu kesimlerinde toz taşınımı beklenirken, iç kesimlerde sıcaklıkların 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Akdeniz ve Ege kıyılarında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde, diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor.
18 Ağustos 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya, İç Ege, İç ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışların etkili olacağı iller arasında Çanakkale, Bilecik, Bolu, Ordu, Edirne, Kırklareli, Karaman, Hatay ve Van bulunuyor. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.
25 Temmuz 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul dahil 20 kentte kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışların Karadeniz, Doğu Anadolu, İç Anadolu’nun doğusu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, İç Anadolu, Orta ile Doğu Akdeniz bölgelerinde etkili olacağı belirtildi. Vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.
23 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Özellikle Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde yağışların kuvvetli olacağı belirtildi. Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı beklenirken, hava sıcaklıklarının Ege ve Batı Akdeniz'de artacağı, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise bazı bölgelerde kuvvetli esmesi bekleniyor.
6 Temmuz 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz’de gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını bildirdi. İç Anadolu ve Karadeniz’in iç kesimlerinde sıcaklıkların 3 ila 5 derece düşmesi beklenirken, Trakya’da ise 4 ila 6 derece artış öngörülüyor. Yağış beklenen iller arasında Ankara, Eskişehir, Sakarya, Bolu, Kastamonu, Zonguldak, Samsun, Sinop, Trabzon, Artvin, Afyonkarahisar, Isparta, Muğla, Hatay, Osmaniye, Ordu, Kars ve Ardahan bulunuyor.
22 Ağustos 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sekiz ilde yerel ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Bu iller Çanakkale, Afyonkarahisar, Konya, Bolu, Karabük, Kastamonu, Edirne ve Tekirdağ olarak sıralandı. İç kesimlerde sıcaklıkların 3-5 derece azalacağı, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi. Ayrıca İstanbul için de sağanak yağış uyarısı yapıldı.
23 Temmuz 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle Trabzon, Rize ve Artvin illerine turuncu ve sarı kodlu uyarılar yaptı. Trabzon'un doğusu ve Artvin'de kuvvetli, Rize ve Artvin'in kuzey ilçelerinde ise çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlar bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.
16 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul dahil 24 kentte gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışların Karadeniz, Kuzey ve Doğu Marmara, Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında etkili olacağı belirtildi. Uyarı yapılan kentler arasında İstanbul, Ankara, Trabzon ve Erzurum gibi büyük şehirler de bulunuyor.
7 Eylül 2024
İşaretlediklerim