Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 13 yaşındaki Ömer Bektaş, arkadaşıyla birlikte girdiği sulama göletinde boğuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve çevredekiler tarafından arama çalışması yapıldı. Kozan İlçe Jandarma Komutanlığından gelen dalgıçlar, Bektaş'ın cesedini bulup sudan çıkardı. Cenaze, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
16 Eylül 2023

Karabük'te H.K. isimli bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem K. ve kayınvalidesi Nazife Çetinkök'ü tüfekle öldürdü. Olay yerinden kaçan H.K.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. H.K.'nın daha önce de 2008 yılında eski eşi Nimet K.'yı silahla öldürdüğü ve kısa süre önce cezaevinden çıktığı belirtildi.
4 Eylül 2023

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde M.P. isimli 41 yaşındaki bir kadın, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
13 Aralık 2023

Daha önce bir avukatın ayağını kırmakla suçlanan ve idari soruşturma geçiren 'Maseratili polis' lakaplı Hüseyin Tayfun Üçgül, Muğla'nın Ortaca ilçesinde yol kenarında park halindeki aracında kafasından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Üçgül'ün bedeni otopsi için gönderildi. Aile avukatının intihar ihtimali üzerinde durduğu olaya gazeteci Fatih Altaylı ise şüpheli bir intihar olarak yaklaştığını belirtti.
11 Temmuz 2023

İstanbul Esenler'de kira nedeniyle tartıştığı ev sahibi S.A'yı bıçaklayarak öldüren S.B. tutuklandı. Olay, Tuna Mahallesi'nde gerçekleşti. S.B'nin daha önce 'kasten yaralama' ve 'güveni kötüye kullanma' gibi suçlardan kaydı olduğu belirlendi. S.B, 'kasten öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi ve Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
12 Eylül 2023

İstanbul Sancaktepe'de bir sitede çalışan M.A. isimli birey, ailevi ve psikolojik sorunlar nedeniyle üç çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Polis ekipleri, ihbar üzerine gittikleri dairede dört kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ve konunun tahkikat altında olduğu belirtildi.
27 Ocak 2023

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Nazım Ö., boşanma aşamasında olduğu eşi Dilek Ö. ile yaşanan tartışma sonucu pompalı tüfekle eşine ateş açarak onu öldürdü. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri Dilek Ö.'nün öldüğünü tespit etti ve kaçan zanlı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18 Mayıs 2023

İstanbul Kartal'da, park halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda otomobilde bulunan iki kişi öldü, biri olay yerinde bulunan bir kadın olmak üzere iki kişi yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
18 Nisan 2023

Sivas'ta, bir süre önce ayrıldığı iddia edilen bir kadını sokakta dövüp saçından sürükleyerek kaçırmaya çalışan bıçaklı bir erkek tutuklandı. Olay yerinde bulunan bir vatandaşın fırlattığı kavanozun saldırganın sırtına isabet etmesi ve kadının yardım çığlıkları üzerine olay yerine gelen vatandaşlar sayesinde kadın, saldırganın elinden kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı kısa süre sonra yakaladı ve adliyeye sevk etti.
3 Kasım 2023

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili olarak MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Köktürk, iki özel harekat polisi ve Doğukan Çep dahil 13 kişi tutuklandı. Firari tetikçi Eray Özyağcı'nın yakalanması önemli görülüyor. Doğukan Çep, cinayetin talimatını kimin verdiğini bilmediğini, ancak Eray Özyağcı'nın bilebileceğini ifade etti. Soruşturma kapsamında, Tolgahan Demirbaş'ın da cinayet günü şüpheli hareketlerde bulunduğu ve Özyağcı'yı kaçırmakla suçlandığı ancak yeterli delil olmadığı için serbest bırakıldığı belirtildi.
9 Ocak 2023

Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi Prof. Dr. Tahir Uluç, fakülte odasında silahla yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve Uluç, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgisi olduğu belirlenen Prof. Dr. Galip A. gözaltına alındı. Şüphelinin kardeşi İzzet A'nın da yakalanması için çalışma başlatıldı.
4 Ekim 2023

Ankara'nın Sincan ilçesinde, Zeliha Yağmur isimli kadın, oğlu Sefa Yağmur tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Anne ve oğul arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu yaşanan olayda, zanlı olay yerinden ayrılamadan Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri tarafından yakalandı.
27 Haziran 2023

İzmir'in Torbalı ilçesinde, boşandığı eşi tarafından bıçaklanan Aslı A. isimli kadın, çocuklarını görmek için polis refakatinde gittiği eski kocasının evinde saldırıya uğradı ve aldığı bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitirdi. Saldırgan eski koca M.A. olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili refakat eden iki polis memuru açığa alındı.
4 Mart 2023

Konya'nın Kulu ilçesinde, 31 Mayıs'ta bıçaklanarak ve yakılarak öldürülmüş halde bulunan iki cesedin kimlikleri, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testleri sonucunda Turgay G. (36) ve Nazan Ş. (44) olarak belirlendi. Olayın faillerini yakalamak için İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından başlatılan çalışmalar devam etmektedir.
1 Haziran 2023

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferinin ardından yapılan kutlamalarda, İYİ Parti üyesi ve sandık görevlisi Erhan Kurt Ordu'da bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili adliyeye sevk edilen üç kişiden biri olan E.K tutuklandı. Kutlamalar sırasında birçok ilde havaya silahlarla ateş açıldığı bildirildi.
30 Mayıs 2023

2018 yılında AKP Milletvekili Halil Yıldız'ın akrabaları ile Şenyaşar ailesi arasında yaşanan ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgada aranan İbrahim Yıldız, tedavi gördüğü hastanede öldü. Olay iki ayrı dava olarak işyeri ve hastane kategorilerinde incelenmekteydi. İbrahim Yıldız, olay sırasında kaçak durumdayken AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın yeğeniyle evlenmiş ve bir çocuk sahibi olmuştu. Yıldız'ın cenazesi otopsi için Urfa Adli Tıp Morgu'na götürüldü.
18 Mart 2023

MHP Eyüpsultan İlçe Teşkilatı’nın eski başkanlarından Köksal Kaçmaz, iş yerinin önünde park etmek isteyenlerle çıkan tartışma sonucu silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Yanındaki Y.K. ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis, olay yerinde incelemelerde bulundu ve şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
22 Ağustos 2023

Ülkü Ocakları'nın eski başkanı Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayet soruşturması kapsamında, suikastı organize etmekle suçlanan Tolga Demirbaş, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un evinde gözaltına alındı. Ancak Demirbaş'ın bu evde yakalanmasına dair polis tutanağı kaybolduğu için savcılar dosyaya Kılavuz'u dahil edemedi. Bu durum, cinayetin siyasi bağlantılarına dair soruşturmayı etkileyebilir ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidara gelmesi halinde cinayetin hesabını soracağına dair sözleri de gündemde.
23 Mart 2023

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Yaylalar köyünde doğa yürüyüşü yapan bir grup üzerine çığ düştü. İlk belirlemelere göre, beş kişinin çığ altında kaldığı ve bu kişilerden ikisinin hayatını kaybettiği, üçünün ise yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, ölenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar dilendi. İlk açıklamalarda yaralı sayısı yedi olarak verilmişti.
4 Mart 2023

İstanbul Beyoğlu'nda Özgür N. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Sevilay N. ve üç çocuğunu silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından intihar girişiminde bulunan Özgür N., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.
12 Kasım 2023
İşaretlediklerim