İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay Havalimanı'ndan Gaziantep Havalimanı'na gitmek üzere havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait bir helikopterin Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde düştüğünü ve kazada iki pilotun hayatını kaybettiğini, bir teknisyenin yaralandığını açıkladı. Olay yerine çok sayıda sağlık, arama kurtarma, UMKE, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralı teknisyen kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
4 Şubat 2024

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Lyon Garı'nda bir bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırı sonucunda üç kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, yaralılardan birinin durumu ağır. 32 yaşındaki saldırgan polis tarafından gözaltına alındı, ancak saldırının nedenine dair henüz bir açıklama yapılmadı.
3 Şubat 2024

Philadelphia 76ers takımının NBA oyuncusu Kelly Oubre Jr., yaya olarak karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Olay sonrasında Jefferson Hastanesi'ne kaldırılan Oubre, tedavi edildikten sonra taburcu edildi. ABD basınına göre, bu kaza nedeniyle Oubre'nin bir süre basketbol sahalarından uzak kalması bekleniyor, ancak tüm sezonu kaçırması öngörülmüyor.
12 Kasım 2023

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde, 2022 yılında motosiklet sürücüsü Philip Paxson, Google Haritalar'ın gösterdiği yolu takip ederek yıkılmış bir köprüden geçmeye çalıştı ve bu sırada düşerek hayatını kaybetti. Paxson'ın ailesi, 2013 yılında yıkılan ve Google Haritalar'da güncellenmeyen köprü verileri nedeniyle Google'a dava açtı. Bölge halkının 2013'ten bu yana Google'a yıkılan köprüye dair güncelleme yapılması için defalarca başvuruda bulunduğu belirtildi.
21 Eylül 2023
İşaretlediklerim