Türkiye, Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Orkun'un iyi yönetimi ve Arda'nın etkili oyunuyla takım, genç ve oluşum sürecinde olmasına rağmen kendine güvenini artırdı. Maçın son dakikalarında Mert'in müthiş kurtarışıyla Türkiye galibiyeti korudu. Montella ve 'Bizim Çocuklar' inanılmaz bir başarıya imza attı.
3 Temmuz 2024

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu rövanş maçları sonucunda Bayer Leverkusen, Liverpool, Roma ve Atalanta çeyrek finale yükseldi. Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Bayer Leverkusen'e 3-2 yenilerek elendi. Liverpool, Sparta Prag'ı 6-1 mağlup ederken, Muhammed Salah Liverpool tarihine geçti. Roma, ilk maçtaki avantajıyla Brighton'a 1-0 yenilse de çeyrek finale adını yazdırdı.
15 Mart 2024

UEFA, Türkiye'nin EURO 2028 adaylığından çekildiğini ve İtalya ile birlikte EURO 2032'yi düzenleme başvurusunun değerlendirmeye alındığını duyurdu. Türkiye'nin çekilmesi sonucunda, EURO 2028'in ev sahipliği için Britanya ve İrlanda Cumhuriyeti'nin ortak adaylığı karşısında rakip kalmadı. Türkiye Futbol Federasyonu, EURO 2032 adaylık başvurusunun kabul edilmesi durumunda EURO 2028 adaylığından çekileceğini önceden duyurmuştu.
4 Ekim 2023

Şampiyonlar Ligi grup etabının 5. haftasında Barcelona, Borussia Dortmund, Atletico Madrid ve Lazio, son 16 turuna çıkmayı garantiledi. Manchester City, Leipzig karşısında geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak Erling Haaland'ın rekor kırdığı bir gece yaşadı. Borussia Dortmund, Milan'ı deplasmanda 3-1 yenerek gruptan çıkmayı başardı. PSG ise Newcastle United ile 1-1 berabere kaldı ve grupta ikinci sırada yer aldı.
29 Kasım 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avusturya'nın ev sahipliğinde oynanan bir hazırlık maçında 6-1 gibi büyük bir farkla mağlup oldu. Bu mağlubiyet, A Milli Takım'ın kısa süre içindeki ikinci yenilgisi olarak kayıtlara geçti; zira takım bir önceki hafta da Macaristan'a karşı oynadığı hazırlık maçında 1-0 yenilmişti. Bu sonuçlar, takımın mevcut formu ve gelecek maçlar için hazırlık süreci hakkında soru işaretleri yaratıyor.
27 Mart 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 2'nci eleme turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Türk takımlarından Adana Demirspor, Romanya'nın CFR Cluj takımıyla; Beşiktaş, Tirana (Arnavutluk)-Dinamo Batum (Gürcistan) eşleşmesinin galibiyle; Fenerbahçe ise La Fiorita (San Marino)-Zimbru (Moldova) eşleşmesinin galibiyle eşleşti. İlk maçlar 27 Temmuz'da, rövanşlar ise 3 Ağustos'ta oynanacak. Bu turu geçen takımlar, grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.
21 Haziran 2023

Türkiye'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcileri Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe, 3'üncü eleme turunda rakiplerini eleyerek Avrupa'daki yollarına devam etti. Adana Demirspor, Osijek'i eleyerek Belçika ekibi Genk ile eşleşti. Beşiktaş, Netfçi'yi eleyerek Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşti. Fenerbahçe ise Maribor'u eleyerek Hollanda ekibi Twente ile eşleşti. Play-off turu maçları 24 ve 31 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
18 Ağustos 2023

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. İlk 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla oynadığı rövanş maçını 1-0 kaybetmesine rağmen, ilk maçtaki 3-0'lık galibiyetle tur atladı. Çeyrek finaldeki rakibi, bugün çekilecek kura ile belirlenecek. Muhtemel rakipler arasında Aston Villa, Fiorentina, PAOK, Viktoria Plzen, Lille, Club Brugge ve Maccabi Tel Aviv bulunuyor.
15 Mart 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları tamamlandı ve Atletico Madrid ile Borussia Dortmund, çeyrek finale yükselen son iki takım oldu. Atletico Madrid, Inter ile oynadığı maçı penaltılar sonucunda kazanarak tur atladı. Borussia Dortmund ise PSV'yi evinde 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, 15 Mart'ta İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.
14 Mart 2024

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Hırvatistan'da düzenlenen 2023 CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Ukrayna'yı 3-2 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçla Türkiye, organizasyondaki üçüncü şampiyonluğunu elde etti. Milli takım, final oynadığı için 27-30 Temmuz tarihlerinde Katar'da düzenlenecek FIVB Challenger Kupası'na katılmaya hak kazandı.
26 Haziran 2023

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Ümraniyespor ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten maçın uzatma dakikalarında Trabzonspor, rakibini 4-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Ümraniyespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı, ancak Trabzonspor 90+3. dakikada Vitor Hugo'nun golüyle maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda Yusuf Yazıcı'nın iki golü ve Maxi Gomez'in golüyle Trabzonspor galibiyeti elde etti.
18 Ocak 2023

Türkiye, Gürcistan karşısında geride tamamlayabileceği bir maçta üç puanı almayı başardı. Savunma hattında oynayan Abdülkerim Bardakcı ve Samet Akaydın kritik dokunuşlarıyla galibiyette önemli rol oynadı. Teknik direktör Montella'nın taktiksel değişiklikleri ve Arda Güler'in skoru 2-1'e getiren golü, galibiyetin anahtar unsurları oldu. Türkiye, bir sonraki maçında Portekiz ile karşılaşacak ve geçiş oyunu oynaması bekleniyor.
19 Haziran 2024

Türkiye, EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup oldu. Polonya'nın gollerini Swiderski ve Zalewski kaydederken, Türkiye'nin tek golü Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Maç, Polonya'da oynandı ve Türkiye, 90'ıncı dakikada yediği golle mağlubiyeti kabul etti.
10 Haziran 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 1'inci eleme turu ilk maçları 29 karşılaşmayla sona erdi. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 2'nci eleme turundaki muhtemel rakipleri ilk maçlarda berabere kaldı. Arnavutluk ekibi Tiran, Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum ile 1-1 berabere kalırken, San Marino'nun La Fiorita takımı da Moldova ekibi Zimbru ile aynı skorla eşitliği bozamadı. Rövanş maçları 18 ve 20 Temmuz tarihlerinde oynanacak.
14 Temmuz 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C grubu ikinci maçında İngiltere, Sırbistan'ı 1-0 yendi. Maçın tek golünü 13. dakikada Jude Bellingham attı. Harry Kane'in 77. dakikada şutu direkten döndü. İngiltere, gruptaki ikinci maçında Danimarka ile karşılaşacak, Sırbistan ise Slovenya ile mücadele edecek.
16 Haziran 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaştı. Deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, evindeki rövanş maçında 1-0 mağlup oldu. Ancak bu sonuçlar, Fenerbahçe'nin toplamda üstün gelerek çeyrek finale yükselmesini sağladı.
14 Mart 2024

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Belçika'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Filenin Sultanları, turnuvada şu ana kadar oynadığı tüm maçları kazandı. Çeyrek finalde Almanya'yı yenen Polonya ile karşılaşacaklar. Çeyrek final karşılaşmaları İtalya ve Belçika'da, yarı final ve final karşılaşmaları ise Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanacak.
27 Ağustos 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre ile Almanya arasındaki maç 1-1 berabere sonuçlandı. İsviçre'nin golünü Dan Ndoye atarken, Almanya'nın golü Niclas Füllkrug'dan geldi. Bu sonuçla Almanya, gruptan lider olarak ayrıldı.
24 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B Grubu'nda Arnavutluk, Hırvatistan ile 2-2 berabere kaldı. Maçta Arnavutluk, 11. dakikada Qasim Laçi'nin golüyle öne geçti. Hırvatistan, 74. dakikada Andrej Kramaric'in golüyle beraberliği sağladı ve iki dakika sonra Klaus Gjasula'nın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Maçın skorunu belirleyen gol ise 90+5. dakikada Gjasula'nın Hırvatistan ağlarına attığı gol oldu.
19 Haziran 2024
İşaretlediklerim