Efsanevi boksör Muhammed Ali'nin hayatını anlatacak 'The Greatest' isimli dizi, Amazon Prime'da yayınlanacak. Dizide Muhammed Ali'yi Jaalen Best canlandıracak ve Ali'nin eşi Lonnie Ali de yönetici yapımcı olarak yer alacak. Dizi, Ali'nin bir efsane haline gelmesini sağlayan süreçleri ve kişisel hayatını derinlemesine araştırıyor. Senaryosunu Ben Watkins'in yazdığı dizi, Ali'nin ailesiyle işbirliği içinde çekildi.
12 Temmuz 2024

DreamWorks Animation, Shrek serisinin beşinci filminin 1 Temmuz 2026'da vizyona gireceğini açıkladı. Yeni filmde Mike Myers, Eddie Murphy ve Cameron Diaz yine seslendirme kadrosunda yer alacak. Beşinci film, Eddie Murphy'nin seslendirdiği Eşek karakterine odaklanan bir spin-off olacak. Shrek serisinin ilk filmi 2001'de vizyona girmiş ve dünya çapında büyük bir gişe başarısı elde etmişti.
10 Temmuz 2024

Hailey Bieber ve Justin Bieber, 23 Ağustos gecesi ilk çocuklarının dünyaya geldiğini duyurdu. Justin Bieber, Instagram hesabında bebeğin ayağının göründüğü bir fotoğraf paylaşarak bebeğin isminin Jack Blues Bieber olduğunu açıkladı. Çift, bebek beklediklerini ilk olarak mayıs ayında duyurmuştu.
24 Ağustos 2024
İşaretlediklerim