Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun'un transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini duyurdu. Bertuğ Yıldırım'ı transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Rennes'in 7 milyon avro bonservis bedeli istemesi üzerine rotayı Cenk Tosun'a çevirdi. Fenerbahçe'nin Tosun ile iki yıllık bir transfer sözleşmesi imzalayacağı öne sürüldü. Kulüp, Tosun'un sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a geleceğini açıkladı.
16 Temmuz 2024

Beşiktaş Kulübü, Burak Yılmaz'ın ayrılığının ardından teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ın getirildiğini duyurdu. Çalımbay, takımın yarın yapılacak antrenmanında görevinin başında olacak. Ayrıca, Beşiktaş Kulübü Çalımbay'ın yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
10 Kasım 2023

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Al Nassr forması giyen Anderson Talisca ile transfer görüşmesi yaptığını iddia etmesinin ardından Talisca'dan yanıt geldi. Talisca, herhangi bir transfer görüşmesi yapmadığını ve Al-Nassr'dan ayrılmayı düşünmediğini belirtti. Ayrıca, kulübüyle üç yıllık sözleşme imzaladığını ve burada mutlu olduğunu ifade etti.
9 Ağustos 2023

Beşiktaş, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Tüpraş Stadı'nda düzenlenen imza töreninde, başkan Hasan Arat, Van Bronckhorst'un kariyerine ve başarılarına vurgu yaparak, kendisini ve ekibini Beşiktaş'a ve Türkiye'ye hoş geldin dedi. Van Bronckhorst, daha önce Feyenoord, Glasgow Rangers, Arsenal ve Barcelona gibi önemli kulüplerde futbol oynamış ve teknik direktörlük kariyerinde çeşitli şampiyonluklar kazanmış bir isim.
14 Haziran 2024

Ali Gültiken, Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynadığı maçta gösterdiği performansı ve takımın gelecekte başarılı olabileceğine dair ipuçlarını ele aldı. Yazısında, Semih'in golcülüğü ve kendine olan güveninin takımın başarısında önemli bir rol oynadığını, Rashica ve Cenk Tosun gibi diğer oyuncuların da maçın kazanılmasında etkili olduğunu belirtti. Gültiken, Beşiktaş'ın bu maçtaki performansıyla 'bu takım olacak' duygusunu taraftarlarına gösterdiğini ifade etti.
20 Şubat 2024

Galatasaray, Chelsea'den Faslı futbolcu Hakim Ziyech'i satın alma opsiyonuyla kiraladığını duyurdu. Ziyech, 2023-2024 sezonu için 3 milyon 587 bin 500 avro alacak. Bonservisinin alınması halinde 2024-2025 sezonunda net 2 milyon 850 bin avro ödenecek. Anlaşma gereği şarta bağlı opsiyonun gerçekleşmesi durumunda Hakim Ziyech'in 2025-2026 sezonu için net 2 milyon 850 bin avro alacağı belirtildi.
19 Ağustos 2023

Fenerbahçe, dinlenmiş oyuncularıyla sahaya çıktığı maçta Gaziantep'i mağlup etti. Batshuayi, penaltıdan attığı golle takımını öne geçirdi ve maç boyunca kontrolü elden bırakmadı. Gaziantep, VAR ile kazanılan penaltı fırsatını değerlendiremedi ve İrfan Can'ın penaltı kurtarışı sonrası moral olarak çöktü. Batshuayi, maçın ilerleyen dakikalarında bir gol daha atarak fırsatçılığını gösterdi ve takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
8 Şubat 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 1-0 yenerek gruplara kalmayı başardı. Bu, siyah-beyazlı ekibin bir sezon aradan sonra Avrupa kupalarında yeniden gruplara kaldığı anlamına geliyor. Beşiktaş, bu sezon Avrupa'da oynadığı altı maçı da kazanarak, Avrupa futbolunun üç numaralı organizasyonunda gruplara kalmayı başardı.
31 Ağustos 2023

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Galatasaray, sekiz müsabakada yedi galibiyet, bir beraberlik alarak 22 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi. Beşiktaş ise oynadığı sekiz maçta beş galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi yaşayarak 16 puanla 4. sırada yer alıyor. Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech'in durumu ve milli takımlardan dönen Wilfried Zaha ve Davinson Sanchez'in durumu belirsiz. Beşiktaş'ta ise Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın yarın kadroda yer alması beklenmiyor.
20 Ekim 2023

Fenerbahçe Beko basketbol takımı, deplasmanda karşılaştığı Real Madrid'i 89-79'luk skorla mağlup etti. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Fenerbahçe Beko, maçı başından sonuna kadar önde götürdü ve rakibine 10 sayı fark attı. Bu galibiyetle Fenerbahçe Beko, önemli bir başarıya imza atmış oldu.
8 Mart 2024

Beşiktaş, İtalyan santrfor Ciro Immobile'yi Lazio'dan transfer etti. Immobile, İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel ile birlikte poz verdi. Immobile, Lazio'dan ayrılmadan önce SKY'a yaptığı açıklamada, Lazio taraftarlarına teşekkür ederek yeni bir maceraya atılmanın heyecanını dile getirdi. Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul ettiğini ve Lazio'yu Türkiye'den destekleyeceğini belirtti.
13 Temmuz 2024

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, futbol maçları sırasında tribünlerden yükselen 'Hükümet istifa' sloganlarına tepki olarak Beşiktaş üyeliğinden istifa etti. Bu durum, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kullanıcı tarafından eleştirildi. Kullanıcılar, Bahçeli'nin istifasını ve futbol maçlarının seyircisiz oynanması yönündeki talebini ti'ye aldılar. Ayrıca, deprem felaketinin ardından hükümete yönelik eleştirilerin arttığı ve bu bağlamda istifa çağrılarının futbol tribünlerine de yansıdığı belirtildi.
26 Şubat 2023

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 3 Aralık'taki olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağına kararını önümüzdeki hafta vereceğini belirtti. Ayrıca, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kendisine parmak sallamadığını, tribünleri gösterdiğini ifade etti. Çebi, teknik direktör Şenol Güneş'in ayrılığı ve transferler konusunda da açıklamalarda bulundu.
3 Kasım 2023

Beşiktaş, Trabzonspor'u 2-1 yenerek kupa finalini kazandı. Beşiktaş'ın orta sahası, Al-Musrati, Gedson ve Salih'in üstün performansıyla Trabzonspor'a karşı üstünlük kurdu. Gedson'un asistinde Muleka'nın pasını Salih kafayla gole çevirdi. Trabzonspor, maçın son anlarında beraberliği yakalasa da, Beşiktaş Al-Musrati'nin golüyle galibiyeti elde etti.
24 Mayıs 2024

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş, evinde Konyaspor'u ağırladı ve maçı 2-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Maçtaki goller 32. dakikada Salih Uçan ve 58. dakikada Cenk Tosun tarafından kaydedildi. Bu galibiyetle Beşiktaş, yarı finalde Fenerbahçe'yi eleyen Ankaragücü ile karşılaşacak.
28 Şubat 2024

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal'ın imza töreninde yaptığı açıklamada, genç yıldız Arda Güler'in yeni sezonda Fenerbahçe'de kalmayacağını belirtti. Koç, transfer sürecinin detaylarını kamuoyu ile paylaşma borcu olduğunu ifade etti ve Arda'nın Fenerbahçe'de kalmak istemediğini, bu yüzden takımda yer almayacağını söyledi. Arda Güler'in İspanya'nın Real Madrid ve Barcelona gibi büyük kulüplerinin ilgisini çektiği ve Real Madrid'i tercih ettiği iddia edilmişti.
5 Temmuz 2023

Galatasaray, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Maçın gollerini Galatasaray adına Mauro Icardi attı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 25'e çıkartarak liderliğe oturdu. Beşiktaş ise 16 puanda kaldı. Galatasaray, bu galibiyetle Süper Lig'de çıktığı son sekiz maçı da kazanmış oldu. Ayrıca, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, bu maçla birlikte Süper Lig'de Galatasaray forması altında derbilerde en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu.
21 Ekim 2023

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstür çekimi Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki merkezinde gerçekleştirildi. Derbi haftaları belirlenirken, Trabzonspor-Beşiktaş 5. haftada, Fenerbahçe-Galatasaray 6. haftada karşılaşacak. İlk haftanın maç programı da açıklandı; Kayserispor ilk haftayı bay geçecek. TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, Avrupa'da oynayacak takımların belirli haftalarda eşleşmeyeceğini belirtti.
11 Temmuz 2024

Beşiktaş, Portekiz'in Benfica kulübüyle Joao Mario'nun satın alma opsiyonuyla kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, 2024-25 sezonu sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek. Geçen sezon Benfica formasıyla 51 maçta 9 gol ve 4 asist kaydeden Mario, Portekiz Milli Takımı'nda da 56 kez forma giydi.
5 Eylül 2024

Beşiktaş Futbol A Takımı'nın teknik sorumlusu Burak Yılmaz, 10 Ekim'den bu yana sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Beşiktaş Kulübü, Yılmaz'a hizmetleri için teşekkür ederek, kariyerinde başarılar diledi. Burak Yılmaz, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istifasının ardından geçici olarak bu göreve getirilmişti. Görev süresi boyunca alınan kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı.
10 Kasım 2023
İşaretlediklerim