Hrant Dink cinayeti davasında savcı, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu sekiz sanık için ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Dava, İstanbul 14’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü ve sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Duruşma 16-17 Temmuz’a ertelendi. Hrant Dink, 19 Ocak 2007'de suikaste kurban gitmişti ve dava süreci 2016 yılında başlamıştı.
31 Mayıs 2024

İstanbul'da ölümlü bir kazaya karışan Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un ABD'nin Connecticut eyaletindeki Manson Gençlik Kurumu'nda tutulduğu fotoğraf yayınlandı. Cihantimur, 'kasıtsız adam öldürme ve yaralama' suçlamasıyla yargılanıyor ve avukatı, müvekkilinin tutulduğu ıslah evindeki şartlardan memnun olmadığı için yerinin değiştirilmesini talep etti. Hakim, Cihantimur'un tutukluluğunun devamına karar verdi. Eylem Tok ve oğlunun davası 27 Haziran'a ertelendi.
20 Haziran 2024

Duman grubu, 16 parçadan oluşan yeni albüm kayıtlarını tamamladığını açıkladı. Grup en son 2013 yılında 'Darmaduman' albümünü yayınlamıştı. Grup üyeleri Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas, son albümden bu yana ayrı ayrı tekliler ve albümler yayınlamıştı. Yeni albümün ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.
17 Haziran 2024
İşaretlediklerim