Suudi parfüm markası Laverne, Türk oyuncu Hande Erçel'in Instagram hesabından Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili yaptığı paylaşım sonrasında rahatsızlık duyarak Erçel ile olan reklam anlaşmasını sonlandırdığını açıkladı. Bu gelişme, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinde Suudi yönetiminin Atatürk posteri ve ilgili sloganlara itiraz etmesi sonucu iki takımın maçı oynamama kararı almasının ardından yaşandı. Hande Erçel, bu duruma tepki olarak Atatürk'ün fotoğrafını paylaşmıştı.
30 Aralık 2023

Dünya şampiyonu okçu Mete Gazoz, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel hazırlanan ve Atatürk yerine kendisine yer veren bir görsel hakkında tvnet'e tepki gösterdi. Görsel, sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Gazoz, Twitter hesabından tvnet'in görselini Atatürk fotoğrafıyla alıntılayarak 'Doğru kullanım şekli' diye yazdı. Tepkilerin ardından TVNET, görseli kaldırdı.
29 Ekim 2023

ABD'nin en büyük televizyon yayını olan Super Bowl'un açılış töreninde, Türkiye ve Suriye'deki deprem felaketleri için Amerikan Kızılhaçı aracılığıyla yardım çağrısında bulunuldu. Bu etkinlik, ABD'de en yüksek televizyon izleyici sayısına ulaşan bir program olup, reklam ve reyting açısından büyük önem taşıyor. Geçen yıl 208 milyon kişi tarafından izlenen Super Bowl'da 30 saniyelik reklamın maliyeti 7 milyon dolar. Bu yılki finalde Kansas City Chiefs, Philadelphia Eagles'ı 38-35 mağlup ederek kupayı kazandı.
13 Şubat 2023
İşaretlediklerim