A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Arda Güler'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Montella, Arda'nın uzun süre oynayabilecek durumda olmadığını ve doktorların kararına göre hareket ettiklerini belirtti. Ayrıca, antrenmanda yaşanan olayların yanlış anlaşıldığını ve Arda'nın belirli bir egzersiz seviyesinin üstüne çıkamayacağını vurguladı. Türkiye Futbol Federasyonu da videoda görülen çalışmanın Arda Güler için olmadığını açıkladı.
25 Haziran 2024

Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu Adıyaman'da enkaz altından 113 saat sonra kurtarılan Mesut isimli yurttaş, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler ile telefonda görüştü. Mesut, enkazdan çıkarıldıktan sonra Arda Güler'e olan hayranlığını dile getirmiş ve Fenerbahçe'nin başarısı için ona destek olmuştu. Arda Güler, Mesut'a videolu mesaj gönderdikten sonra görüntülü arama yaparak konuştu ve onu Fenerbahçe tesislerine davet etti.
11 Şubat 2023

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'in annesi Serap Güler'in Twitter üzerinden yaptığı 'ayrılık' ima eden paylaşımı, Fenerbahçe taraftarlarını harekete geçirdi. Taraftarlar, Arda Güler'in takımdan ayrılmaması için Twitter'da '#BiziBırakmaArdaGüler' etiketiyle kampanya başlattı. Arda Güler, 2021 yılından bu yana Fenerbahçe'de forma giyiyor ve performansıyla yurt dışındaki kulüplerin de ilgisini çekmiş durumda.
15 Haziran 2023

Eski milli futbolcu ve şu an Eyüpspor Teknik Direktörü olan Arda Turan, İspanya'da oynadığı dönemde kaldığı evde büyük hasar vermekle suçlanıyor. Ev sahibi, Arda'nın ve beraberindekilerin evde ciddi hasarlar oluşturduğunu, özellikle mobilyalara ve ışık sistemine büyük zararlar verdiğini iddia ediyor. Arda Turan daha önce İspanya'da vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanmış ve para cezasına çarptırılmıştı. Şimdi ise 230 bin avroluk hasar tazminatı davasıyla karşı karşıya.
15 Nisan 2024

Türkiye'deki deprem felaketinden 113 saat sonra kurtarılan Mesut isimli bir kişi, sedyede yatarken Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'e sevgilerini iletti ve teknik direktör Jorge Jesus'a daha fazla oynatılması yönünde mesaj gönderdi. Arama kurtarma uzmanının aracılığıyla iletilen bu mesajın ardından Arda Güler, Mesut'a bir video ile yanıt vererek onun mücadelesinin umut verici olduğunu ve onu sevdiklerini ifade etti.
10 Şubat 2023

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup ederek kupayı 15. kez kazandı. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Real Madrid, bu zaferle Avrupa'nın en prestijli futbol turnuvasında bir kez daha tarih yazdı. Borussia Dortmund ise güçlü rakibi karşısında direnemedi ve sahadan mağlup ayrıldı.
2 Haziran 2024

Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncusu Arda Güler, prestijli Golden Boy ödülüne aday gösterildi. Golden Boy ödülü, Avrupa'daki 21 yaş altı genç futbolculara verilen ve 2003 yılında Tuttosport tarafından başlatılan bir ödüldür. Arda Güler, aynı zamanda Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yer almakta ve UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Galler karşısında Türkiye adına gol atan isimlerden biri olmuştur.
20 Haziran 2023

Antalya'nın Serik ilçesinde tatil yapan dünyaca ünlü futbolcular ve bazı ünlülerin oynadığı futbol maçının kadrosu sosyal medyada paylaşıldı. Kadroda Kyle Walker, Antonio Rüdiger, Granit Xhaka, Hakan Çalhanoğlu, Uğurcan Çakır, İsmet Taşdemir, Serdar Özkan, Ali Şafak Öztürk, Nalet Bebe ve Ümit Erdim gibi isimler yer aldı. Bu durum sosyal medya kullanıcıları tarafından garipsendi ve çeşitli yorumlar alındı.
28 Haziran 2023

FIFA, Türkiye'nin Galler'i 2-0 yendiği EURO 2024 Elemeleri maçında Arda Güler'in attığı golün Puskas ödülüne aday olabileceğini açıkladı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda Arda Güler'in golüne övgüler yağdırıldı. FIFA, haziran ayında atılan goller arasında Puskas Ödülü'ne aday olabilecek birçok güzel gol olduğunu belirtti. Resmi aday listesi henüz açıklanmadı.
1 Temmuz 2023

Fenerbahçe Beko basketbol takımı, deplasmanda karşılaştığı Real Madrid'i 89-79'luk skorla mağlup etti. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Fenerbahçe Beko, maçı başından sonuna kadar önde götürdü ve rakibine 10 sayı fark attı. Bu galibiyetle Fenerbahçe Beko, önemli bir başarıya imza atmış oldu.
8 Mart 2024

Uğur Meleke, Arda Güler'in yorgun olduğu iddialarına inanmadığını ve sakatlık riskinin muğlak bir ifade olduğunu belirtti. Meleke, Arda'nın oynamamasının esas nedeninin TFF cephesinden Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop olduğunu düşündüğünü ifade etti. Ayrıca, İspanyol gazeteci Tomas Roncero'nun, Montella'nın Arda'nın ön plana çıkmasından rahatsız olduğu ve bu yüzden onu oynatmadığı iddiasını da aktardı.
24 Haziran 2024

Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, Hatay Antakya'da yıkılan bir apartmanın enkazından 128 saat sonra kurtarılan ve tedavisi Adana'da devam eden 13 yaşındaki Arda Can Övün'ü hastanede ziyaret etti. Souza, Arda'ya imzalı formasını hediye ederek onu Türk halkının kahramanı olarak nitelendirdi. Ayrıca, Adana Beşiktaşlı İşadamları Derneği Başkanı Sitemkar Bolsoy, Arda'nın Beşiktaş Koleji'nde eğitim göreceğini ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bizzat takibini yapacağını belirtti.
13 Şubat 2023

Real Madrid, 2009 yılından bu yana takımda oynayan ve birçok başarıya imza atan Fransız futbolcu Karim Benzema ile sezon sonunda sözleşmesini sonlandırma kararı aldı. Kulüp, Benzema'nın 14 sezon boyunca kazandığı 25 şampiyonlukla önemli bir oyuncu olduğunu ve Real Madrid için rekor sayılabilecek başarılar elde ettiğini belirtti. Benzema, Real Madrid'de en çok maça çıkan beşinci oyuncu ve en çok gol atan ikinci futbolcu olarak tarihe geçti. Ayrıca, 2022'de Altın Top ödülünü kazanmıştı.
4 Haziran 2023

Arif Kızılyalın, Portekiz ve Türkiye arasındaki futbol maçını değerlendiriyor. Portekizli oyuncuların teknik ağırlıklı olduğunu ve Cristiano Ronaldo'ya destek sağladıklarını belirtiyor. Maçın, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler arasında bir kapışma olarak görülebileceğini ifade ediyor. Ayrıca, Çek takımının da zorlu bir rakip olduğunu vurguluyor.
22 Haziran 2024

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, Almanya'nın başkenti Berlin'deki Uber Arena'da Real Madrid'i 95-80 yenerek EuroLeague şampiyonu oldu. Bu zaferle Panathinaikos, 12 yıl aradan sonra yeniden şampiyonluk sevinci yaşadı. Yunanistan temsilcisi, daha önce Fenerbahçe'yi 73-57 mağlup etmişti. Fenerbahçe Beko ise EuroLeague'de dördüncü oldu.
26 Mayıs 2024

İspanyol polisi, Real Madrid altyapısında oynayan üç futbolcuyu çocuk pornosu şüphesiyle gözaltına aldı. Bu durum, reşit olmayan bir çocuğun annesinin 6 Eylül'de Kanarya Adaları'nda polise yaptığı şikayet sonucu ortaya çıktı. Kulüp, konuyla ilgili olarak bir Castilla ve üç Real Madrid C oyuncusunun Whatsapp üzerinden özel bir video yayınladığı şikayetiyle polise ifade verdiğini belirtti ve gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduklarında önlemlerini alacaklarını ifade etti.
14 Eylül 2023

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında oynanan Valencia-Real Madrid maçında, hakem Jesus Gil Manzano'nun 90+9. dakikada Real Madrid'in golünden bir saniye önce bitiş düdüğünü çalması büyük tartışma yarattı. Bu karar sonucunda maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı ve Real Madrid kritik bir puan kaybı yaşadı. İspanyol spor basını, yaşananları 'skandal' olarak nitelendirirken, Real Madridli oyuncular ve teknik heyetin hakeme yoğun itirazları sonuç vermedi.
3 Mart 2024

Real Madrid, 2025 Kulüpler Dünya Kupası'na katılmayacağını açıkladı. Kulüpten ismi verilmeyen bir kişi, FIFA'nın aşırı maç yükü nedeniyle futbolcuları zorladığını belirtti. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, turnuvaya katılmama kararını doğruladı. Turnuva, Amerika Birleşik Devletleri'nde neredeyse bir ay sürecek.
10 Haziran 2024

A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Arda Güler, EURO 2024'te Türkiye-Gürcistan maçında attığı golle Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde ilk maçında gol atan en genç oyuncu oldu. Güler, bu başarısıyla Cristiano Ronaldo'nun rekorunu geride bıraktı. Ayrıca, büyük turnuvalar tarihinde gol atan en genç Türk oyuncu unvanını da elde etti. Türkiye, Arda Güler'in golüyle Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti.
18 Haziran 2024

Eski Barcelona ve Atletico Madrid oyuncusu Arda Turan, İspanya'da 2015 ve 2016 yıllarında işlediği kişisel gelir vergisi dolandırıcılığı suçları nedeniyle 633 bin avro para cezasına çarptırıldı. Ayrıca hapis cezası da alan Turan, cezası iki yıldan az olduğu için sadece para cezası ödeyecek. Arda Turan'ın suçlamaları kabul ettiği ve vergi ödeme yükümlülüğünden kaçtığı belirtildi.
19 Mart 2024
İşaretlediklerim