Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3'üncü hafta mücadelesinde Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i sahasında 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, galibiyet serisini 18'e çıkardı.
26 Ekim 2023

Türkiye Kupası'nda Antalyaspor, Beşiktaş'ı ağırlıyor ve maçın dikkat çekici bir yönü, Beşiktaş'ın eski oyuncusu ve şampiyonluk kazandığı dönemin teknik direktörü Sergen Yalçın'ın bu kez Antalyaspor'un başında olması. Beşiktaş, maçta defansif bir oyun sergileyerek rakibi geride karşılamaya çalışıyor, ancak bu strateji etkili olmuyor ve takım kanatlarda boşluklar bırakıp, orta sahada güçsüz kalıyor. Sadece Rashica ve Semih'ten bir şeyler bekleniyor, ancak takımın genel performansı yetersiz kalıyor.
9 Şubat 2024

Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in üçüncü hafta lig maçları, Avrupa kupalarına katılmak için oynayacakları play-off turu maçları nedeniyle ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu erteleme kararını duyurdu ancak ertelenen maçların ne zaman oynanacağına dair bir açıklama yapmadı. Daha önce Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir’in lig maçları Avrupa kupaları nedeniyle ertelenmemişti ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho bu durumu eleştirmişti.
16 Ağustos 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maçta, sakatlıkları sebebiyle Çağlar Söyüncü ve Joshua King ile sarı kart cezalısı Rade Krunic forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Becao'nun kadroya girmesi beklenirken, İsmail Kartal ayrıca UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.
13 Mart 2024

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftası, Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçla başlayacak. İkinci hafta maçları 16-19 Ağustos tarihleri arasında oynanacak ve toplamda dokuz maç yapılacak. Trabzonspor bu haftayı bay geçecek. Maçların hakemleri ve saatleri de belirlenmiş durumda.
16 Ağustos 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda Partizan (Sırbistan) – Lugano (İsviçre) eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak. Lugano, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda Fenerbahçe'ye elenerek UEFA Avrupa Ligi elemelerine düştü. Partizan ise Dinamo Kiev'e mağlup olarak play-off turuna geldi. Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri bu iki takım olacak.
5 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu, son şampiyon Galatasaray ile Atakaş Hatayspor arasında oynanacak maçla başlıyor. Bu sezon ligde 19 takım mücadele edecek ve maçlar 13 şehirde 18 stadyumda oynanacak. İlk hafta fikstüründe dikkat çeken maçlar arasında Fenerbahçe-Adana Demirspor ve Samsunspor-Beşiktaş karşılaşmaları yer alıyor. Ayrıca, Süper Lig'in yeni logosu da tanıtıldı.
8 Ağustos 2024

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etti. Maç Ankara Eryaman Stadı'nda oynandı ve Galatasaray'ın gollerini Mauro Icardi (2), Barış Alper Yılmaz ve Sergio Oliveira attı. Bu galibiyetle Galatasaray puanını 82'ye çıkararak, ikinci sıradaki Fenerbahçe ile arasındaki beş puanlık farkı korudu ve üç sezon aradan sonra ligde 23. kez şampiyon oldu.
30 Mayıs 2023

Bu sezon yeni formatta oynanacak UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir’in lig aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimi Fransa’nın Monaco kentindeki Grimaldi Forum’da yapıldı ve Başakşehir ikinci torbadan katıldı. Başakşehir’in rakipleri Kopenhag, Heidenheim, Rapid Wien, Cercle Brugge, Petrocub ve Celje olarak belirlendi. UEFA Konferans Ligi mücadelesi 3 Ekim’deki maçlarla başlayacak.
30 Ağustos 2024

Fenerbahçe, Süper Lig'in son hafta maçında İstanbulspor'u 6-0 yenerek sezonu ikinci sırada tamamladı. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini Edin Dzeko, Szymanski, Dusan Tadic, Osayi-Samuel, Serdar Dursun ve Joshua King kaydetti. Ancak, Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-1 mağlup etmesiyle Fenerbahçe şampiyon olamadı. Fenerbahçe sezonu 99 puanla tamamlarken, Galatasaray 102 puanla şampiyon oldu.
26 Mayıs 2024

Göztepe Spor Kulübü, Trendyol 1'inci Lig'in 32'nci haftasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek, iki yıl aradan sonra Süper Lig'e yükseldi. Maçın ilk yarısı berabere sonuçlanmış, ikinci yarıda Fıratcan Üzüm ve Lundqvist'in golleriyle galibiyet elde edilmiştir. Bu sonuçla Göztepe, Eyüpspor'dan sonra Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.
28 Nisan 2024

UEFA Avrupa Ligi'nde Atalanta ve Bayer Leverkusen, UEFA Konferans Ligi'nde ise Olympiacos ve Fiorentina finale yükseldi. Bayer Leverkusen, Roma ile oynadığı rövanş maçında 2-2 berabere kalarak finale çıktı. Atalanta ise Olimpik Marsilya'yı 3-0 yenerek adını finale yazdırdı. Konferans Ligi'nde Olympiacos, Aston Villa'yı 2-0 mağlup ederken, Fiorentina ise Club Brugge ile 1-1 berabere kalarak finale ulaştı.
10 Mayıs 2024

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin ilk 11'leri açıklandı. Fenerbahçe'nin kadrosunda Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, Tadic, Alain-Saint Maximin ve Edin Dzeko yer alıyor. Galatasaray ise Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, İsmail Jacobs, Lucas Torreria, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Dries Mertens ve Victor Osimhen ile sahaya çıkacak. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan, VAR hakemi ise Onur Özürtoprak olarak belirlendi.
21 Eylül 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile oynadığı rövanş maçında penaltılar sonucu mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. İlk maçı 3-2 kaybeden Fenerbahçe, rövanş maçında normal süre ve uzatmalar sonucunda üstünlük sağlayamayınca maç penaltılara taşındı. Penaltı atışları sonucunda Olympiakos'a yenilen Fenerbahçe, turnuvadan elenmiş oldu.
19 Nisan 2024

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir, Galatasaray'ı 3-2 mağlup ederek yarı finale çıktı. Maçta Başakşehir ilk golü 12. dakikada Szysz ile buldu, Galatasaray ise 20. dakikada Icardi'nin kafa golüyle beraberliği sağladı. İlk yarı 2-1 Başakşehir'in üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Galatasaray 51. dakikada Icardi ile skoru eşitledi, ancak Başakşehir 66. dakikada tekrar öne geçerek maçı kazandı. Başakşehir yarı finalde Ankaragücü ile karşılaşacak.
5 Nisan 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu ilk maçında Türkiye, Gürcistan'ı 3-1 yendi. Mert Müldür'ün 25. dakikada attığı golle öne geçen Türkiye, Gürcistan'ın 32. dakikada eşitliği sağlamasına rağmen, Arda Güler'in 65. dakikadaki ve Kerem Aktürkoğlu'nun 90+7. dakikadaki golleriyle galibiyete ulaştı. Türkiye, gruptaki ikinci maçında 22 Haziran'da Portekiz ile karşılaşacak.
18 Haziran 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-24 sezonu grup aşaması kura çekimi yapıldı. Galatasaray, 4. torbadan katıldığı çekiliş sonucunda Almanya'nın Bayern Münih, Britanya'nın Manchester United ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarıyla aynı grupta yer aldı. Grup maçları 19 Eylül'de başlayacak ve 13 Aralık'ta sona erecek. İlk iki sırayı alan takımlar, son 16 turuna yükselecek.
31 Ağustos 2023

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun birinci hafta maçları oynandı. Galatasaray, Hatayspor'u 2-1 yenerken, Fenerbahçe Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Beşiktaş, Samsunspor karşısında 2-0 galip gelirken, diğer maçlarda da çeşitli sonuçlar alındı. Kayserispor bu haftayı bay geçti.
13 Ağustos 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya deplasmanda 2-0 yenildi. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanırken, Sevilla ikinci yarıda Bryan Gil ve Lamela'nın golleriyle 2-0 öne geçti. Fenerbahçe, 16 Mart'ta oynanacak rövanş maçında üç farklı galibiyet almak zorunda; aksi takdirde Sevilla çeyrek finale yükselecek.
10 Mart 2023

UEFA, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında kırmızı kart gören kalecisi Fernando Muslera’ya üç maç men cezası verdi. Muslera, Young Boys’a karşı oynanan maçın 87’nci dakikasında rakip oyuncu Alan Virginius’a çelme takarak sportmenlik dışı hareketi nedeniyle kırmızı kart görmüştü. Bu ceza nedeniyle Muslera, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı PAOK, Rigas Skola ve Elfsborg maçlarında forma giyemeyecek.
17 Eylül 2024
İşaretlediklerim