Arsenal, Fenerbahçe'nin sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmeye yaklaştı. Arsenal'in, Oleksandr Zinchenko'nun geleceğiyle ilgili spekülasyonlar nedeniyle savunmayı güçlendirmek için Kadıoğlu'nu alternatif olarak düşündüğü belirtiliyor. Arsenal gözlemcisi Romain Poirot, Kadıoğlu hakkında kapsamlı bir rapor hazırladı ve 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu da Arsenal gözlemcilerinin nisanda Kadıoğlu'nu izlemeye geldiğini duyurmuştu.
16 Mayıs 2024

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasında mücadele edecek Türk kulüplerinin, 3'üncü eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu. Eşleşmelere göre, Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi Differdange-Maribor eşleşmesinin galibi, Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Zeljeznicar-Neftçi eşleşmesinin kazananı, Adana Demirspor'un muhtemel rakibi Osijek-Zalaegerszegi TE eşleşmesinin galibi ve Galatasaray'ın muhtemel rakibi Ludogorets-Olimpija Ljubljana eşleşmesinin galibi olacak.
24 Temmuz 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 2'nci eleme turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Türk takımlarından Adana Demirspor, Romanya'nın CFR Cluj takımıyla; Beşiktaş, Tirana (Arnavutluk)-Dinamo Batum (Gürcistan) eşleşmesinin galibiyle; Fenerbahçe ise La Fiorita (San Marino)-Zimbru (Moldova) eşleşmesinin galibiyle eşleşti. İlk maçlar 27 Temmuz'da, rövanşlar ise 3 Ağustos'ta oynanacak. Bu turu geçen takımlar, grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.
21 Haziran 2023

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında gerçekleşen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar sebebiyle 12 şüpheliden 7'si adliyeye sevk edildi. Maç sırasında ve sonrasında sahaya yüzlerce su şişesi, meşale, bozuk para ve çakmak atıldı, bazıları Fenerbahçeli futbolculara isabet etti. Maçın bitimiyle birlikte Trabzonspor taraftarları sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırdı, güvenlik güçleri durumu kontrol altına almakta yetersiz kaldı. İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu olaylarla ilgili soruşturma başlattı.
20 Mart 2024

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Hırvat futbolcu Ivan Perisic, menajerleri aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi. Ancak Fenerbahçe, bu transfer için henüz resmi bir adım atmadı. Perisic'in İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2024 Haziran'da bitecek ve Tottenham, kontratının sona ermesine bir yıl kalan oyuncunun takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.
26 Haziran 2023

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor, Avrupa Konferans Ligi elemelerinde Türkiye'yi temsil ediyor. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında mücadele ediyor. Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Aris-Dinamo Kiev maçının galibi, Fenerbahçe'nin Twente-Riga, Adana Demirspor'un Olympiakos-Genk eşleşmesinin kazananı olacak. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için mücadele ederken, elenmesi durumunda Avrupa Ligi'nde Karabağ- HJK Helsinki maçının galibiyle karşılaşacak.
7 Ağustos 2023

Türk işadamı Acun Ilıcalı, Slovenya'nın köklü futbol takımlarından Maribor'u satın almak üzere. Ilıcalı, daha önce İngiltere'nin Championship ligi takımlarından Hull City'nin de sahibi olmuştu. Slovenya'da uzun süren bir arayış sonrası Maribor'u seçtiklerini belirten Ilıcalı, Maribor'daki insanlar, taraftarlar ve şehri çok beğendiğini ifade etti. Ayrıca, Hull City'de hedeflediği oyuncularla ilgili planlarından da bahsetti.
30 Nisan 2024

Beşiktaş, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar ve 2026-2027 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya vardığını duyurdu. Van Bronckhorst'un yardımcıları Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe olacak. Bu anlaşma, Beşiktaş'ın yeni dönem yapılanması çerçevesinde gerçekleştirildi.
5 Haziran 2024

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'un sahasında Fenerbahçe'yi ağırladığı maçta, Fenerbahçe'nin 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşma sonrası taraftar olayları yaşandı. Maç esnasında ve sonrasında sahaya yabancı maddeler atıldı, Fenerbahçeli futbolculara saldırıldı ve sahaya izinsiz girişler oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, bu olaylarla ilgili olarak 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında, Fenerbahçe Teknik Direktörü'ne yabancı madde atan, sahaya ilk atlayan ve sosyal medyada taraftarları havalimanına çağıran kişiler bulunuyor.
18 Mart 2024

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonrası çıkan olaylar nedeniyle kararlarını açıkladı. Trabzonspor'a altı maç seyircisiz oynama ve 3.000.000 TL para cezası verilirken, yardımcı antrenör Egemen Korkmaz'a bir maç cezası ve 13.000 TL para cezası uygulandı. Fenerbahçe'den Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a birer maç ceza verilirken, Osayi Samuel'e ceza verilmedi. Ayrıca, Fenerbahçe görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.
3 Nisan 2024

A Milli Futbol Takımı'nın Almanya ve Galler ile oynayacağı maçlar öncesinde Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu aday kadrodan çıkarıldı. Cengiz Ünder, yeni teknik heyetin çalışmalarını deneyimlemek için dört günlük bir kampa katıldıktan sonra planlama gereği kadrodan ayrıldı. Hakan Çalhanoğlu ise üst solunum yolu enfeksiyonu ve yakın zamanda doğum yapacak eşi nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
16 Kasım 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor'a verilen cezalarda indirime gitti. İlk olarak altı maç seyircisiz oynama ve 3 milyon liralık para cezası verilmişken, bu cezalar sırasıyla dört maça düşürüldü ve para cezası 448 bin liraya indirildi. Fenerbahçe oyuncuları Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen bir maçlık men cezalarında ise değişiklik yapılmadı.
6 Nisan 2024

Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a üçüncü kez katıldı. Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst'un yerini doldurmak için siyah-beyazlı takıma geri dönen Aboubakar, daha önce 2016-2017 ve 2020-2021 sezonlarında da bu takımda oynamıştı. Toplam 67 maçta 35 gol atan ve üç kupa kazanan Aboubakar'dan, Beşiktaş'taki yeni döneminde de yüksek performans bekleniyor.
21 Ocak 2023

Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu teknik direktör olarak imzalayarak rakiplerine güçlü bir mesaj verdi. Başkan Ali Koç, bu hamleyle 'kurtlar sofrasında' son şansını kullanıyor. Beşiktaş ise Giovanni van Bronckhorst'u teknik direktör olarak getirdi ve şampiyonluk hedefliyor. Galatasaray ise mevcut kadrosunu koruyarak Okan Buruk yönetiminde devam ediyor.
18 Haziran 2024

Şampiyonlar Ligi grup etabının 5. haftasında Barcelona, Borussia Dortmund, Atletico Madrid ve Lazio, son 16 turuna çıkmayı garantiledi. Manchester City, Leipzig karşısında geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak Erling Haaland'ın rekor kırdığı bir gece yaşadı. Borussia Dortmund, Milan'ı deplasmanda 3-1 yenerek gruptan çıkmayı başardı. PSG ise Newcastle United ile 1-1 berabere kaldı ve grupta ikinci sırada yer aldı.
29 Kasım 2023

Fenerbahçe Kulübü, Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in transferini duyurdu. Livakovic ve kulübü Dinamo Zagreb ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi. Oyuncunun bugün İstanbul'a geleceği açıklandı.
24 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda 4. hafta maçları sonucunda Beşiktaş, gruptan çıkma şansını matematiksel olarak yitirdi. Beşiktaş, sahasında Norveç'in Bodo/Glimt takımına 2-1 yenildi ve grubun diğer maçında Club Brugge, Lugano'yu 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Club Brugge 10 puanla gruptan çıkmayı garantilerken, Bodo/Glimt 7 puana ulaştı ve Beşiktaş 1 puanda kalarak üst tura çıkma şansını kaybetti. Beşiktaş, kalan iki maçını kazansa bile Bodo/Glimt ile olan ikili averajda geride olduğu için üst tura çıkamayacak.
10 Kasım 2023

Trabzon'da, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan ve 3-2 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası çıkan olaylar nedeniyle tutuklanan dört taraftarın tahliye talebi reddedildi. Maç sonrası sahaya inen Trabzonspor taraftarları arasında çıkan olaylarda bazı futbolcular saldırıya uğramıştı. Hasan Ç, Engin T, Kadir O. ve Oğuzhan B. isimli taraftarlar olaya karıştıkları gerekçesiyle tutuklanmış, ancak yapılan tahliye başvurusu Trabzon 2'nci Sulh Ceza Hakimliği tarafından reddedilmiştir.
3 Nisan 2024

Transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala Süper Lig'in en değerli oyuncuları listesi güncellendi. Bu listede Galatasaray'dan dokuz, Fenerbahçe'den yedi futbolcu bulunuyor. Listede yer alan en değerli futbolcu 25 milyon avro değeriyle Galatasaray'ın oyuncusu Tete oldu. Ayrıca, en değerli 20 futbolcu arasında bu sezon takımlarına yeni katılan dokuz oyuncu da yer aldı.
29 Ağustos 2023

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst, İstanbul'a geldi. Hollandalı teknik direktör, İstanbul Havalimanı'nda Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Van Bronckhorst, Beşiktaş'ta görev yapacağı için çok mutlu olduğunu ve kulübe pozitif katkılar sağlamak için sabırsızlandığını belirtti. Yarın Tüpraş Stadı'nda imza töreni düzenlenecek.
13 Haziran 2024
İşaretlediklerim