Ercan Taner, Fenerbahçe'nin S.Gilloise ile oynadığı maçın ikinci yarısının gerilimli geçtiğini belirtiyor. İsmail Kartal'ın tedbirli bir oyun planı hazırladığını, ancak Fenerbahçe'nin enerjisinin düşük olduğunu ve rakibin baskısına maruz kaldığını ifade ediyor. Maçın belirli anlarında Djiku ve Oosterwolde'nin sakin kalmayı başardığını, ancak takımın genel olarak topu çok fazla rakibe bıraktığını ve sonunda Rasmussen'in golüyle mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu vurguluyor.
15 Mart 2024

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligleri bir hafta erteleme kararını eleştirdi ve bu kararın değiştirilmemesi durumunda takımın ligden çekileceğini belirtti. Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın da hayatını kaybettiği bir ortamda, Yaman TFF'nin belki de bir yıl futbola ara vermesi gerektiğini ifade etti ve hayat normale dönene kadar futbol oynamayacaklarını söyledi.
8 Şubat 2023

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Galatasaray maçın ilk yarısında 1-0 öne geçti ve ikinci yarıda iki gol daha bularak farkı 3'e çıkardı. Fenerbahçe bu maçta kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci ile 10 kişi kaldı ve kendi sahasında bu sezon ilk kez gol atamadı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz da maçı tribünden izledi.
8 Ocak 2023

Süper Lig'in 31'inci haftasında oynanacak olan maçların hakemleri belirlendi. Özellikle dikkat çeken Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler, bu hafta herhangi bir maçta görev almayacak. Haftanın maç programı ve atanan hakemler detaylı bir şekilde listelenmiştir. Bu atamalar, maçların adil ve düzenli bir şekilde yönetilmesi açısından önem taşımaktadır.
29 Mart 2024

Uğur Meleke, Türkiye, Gürcistan, Arnavutluk ve Macaristan milli takımlarının son maçlarda sergiledikleri cesur futbolu övdü. Almanya milli takımındaki Türk asıllı kaptan İlkay Gündoğan ve diğer genç oyuncuların performansına da dikkat çekti. Meleke, bu takımların futbolu sevdiklerini ve sahada cesurca mücadele ettiklerini vurguladı. Özellikle Almanya'nın genç oyuncularının milli formayı bir moda gösterisinden daha fazlası olarak gördüklerini belirtti.
20 Haziran 2024

Bursaspor, eski başkanlarından Ali Ay'ın hatalarından dolayı lisans alamadıklarını ve bu sorun çözülmezse gelecek sezon lige katılamama tehlikesinin ortaya çıktığını duyurdu. Kulüp, 57 milyon TL'lik borç nedeniyle lisans alamadığını açıkladı. Kulübün başkanı Recep Günay, bu sezon için lige katılmama gibi bir durumlarının olmadığını ama futbolcu lisansı çıkarma yasağı aldıkları için gelecek sezon TFF'ye bildirebilecekleri lisanslı futbolcuları olamayacağını, bu nedenle lige katılamayacaklarını söyledi.
20 Temmuz 2023

Fenerbahçe, Süper Lig'de Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor taraftarları sahaya indi ve Fenerbahçeli futbolculara ve teknik ekibe saldırdı. Teknik Direktör İsmail Kartal, yaşananları eleştirerek, sporun dostluk ve arkadaşlık olduğunu vurguladı ve yaşanan şiddet olaylarını kınadı. Kartal ve teknik ekibin fiziksel zarar gördüğü, oğlunun da yaralandığı belirtildi.
17 Mart 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın sonucu, grup aşamasında Beşiktaş'ın konumunu belirleyecek önemli bir faktördür.
22 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Rizespor'a stadyum zemininde ivedilikle iyileştirme çalışmaları yapılmazsa stadyumun müsabakalara kapatılacağını bildirdi. Bu uyarı, yerinde yapılan denetim sonrasında geldi ve 18 Mart'ta yapılacak olan denetimle stadyumun durumu tekrar değerlendirilecek. TFF, daha önce de Süper Lig ve diğer liglerden toplam on bir kulübe zeminlerin iyileştirilmesi konusunda uyarılarda bulunmuştu.
4 Mart 2024

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci hafta maçında İngiltere’nin Manchester United takımıyla karşılaşacak. Galatasaray, son 20 resmi maçında mağlup olmadı. Manchester United ise hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig’de sezona kötü bir başlangıç yaptı. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, Manchester United maçında forma giyemeyecek. İngiliz temsilcisinde ise beş futbolcu Galatasaray’a karşı süre alamayacak.
2 Ekim 2023

Beşiktaş, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek finale yükseldi. İlk maç Ankara'da golsüz berabere sonuçlanmıştı. Finale yükselten golü 70. dakikada Muçi attı. Finalde Beşiktaş'ın rakibi, Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasındaki maçın galibi olacak.
7 Mayıs 2024

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'teki ilk maçını Gürcistan ile oynayacak. İki takım, tarihlerinde altıncı kez karşı karşıya gelecek. Türkiye, geçmiş beş maçta üç galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi aldı. Ayrıca, Türkiye'nin kadrosunda 12 futbolcu ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda oynama fırsatı bulacak.
17 Haziran 2024

Trabzonspor, Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Başakşehir'i 1-0 yenerek yarı finale yükseldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, Trabzonspor ikinci yarıda Edin Visca'nın 57. dakikada attığı golle galibiyeti elde etti. Bordo mavililer, yarı finalde Galatasaray-Fatih Karagümrük eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Ayrıca, Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek kupadan elendiği bilgisi de verildi.
28 Şubat 2024

İsmail Kartal ve Alexander Blessin'in takımlarının çeyrek final öncesi stratejileri ve maçtaki performanslarına dair görüşleri aktarılmıştır. Kartal, ilk maçın farklı kazanılmasına rağmen çeyrek finali garantilemediklerini belirtirken, rotasyon yaparak farklı oyuncuları sahaya sürmüştür. Blessin ise oyuncularına anın tadını çıkarmalarını söylemiş, maçın sonucuna bakmaksızın yarını kutlayacaklarını ifade etmiştir. Maç, her iki takımın da tempolu oyunu ve stratejik hamleleriyle dikkat çekmiş, ancak ilk yarı golsüz sona ermiştir.
15 Mart 2024

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ve taraftarlardan özür dilediğini belirtti. Koç, takımın sezon başında iyi bir performans sergilediğini ancak son dört haftada düşüş yaşadığını ifade etti ve taraftarlara umutlarını kaybetmemeleri çağrısında bulundu. Ayrıca, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını ve takımın inişli çıkışlı dönemlerden geçebileceğini söyledi.
9 Ocak 2023

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Hatayspor'un bu sezon maç oynayamayacağını ve Gaziantep FK'nın da ligden çekilmek istemesi durumunda, bu iki kulübün mali yükünü Fenerbahçe'nin sırtlayacağını belirtti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, iki kulübün haklarının korunarak 17 takımla lige devam edilebileceğini ifade etmişti. Ali Koç, önümüzdeki sezonun 20 takımla oynanmasının söz konusu olduğunu da ekledi.
9 Şubat 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor'a verilen cezalarda indirime gitti. İlk olarak altı maç seyircisiz oynama ve 3 milyon liralık para cezası verilmişken, bu cezalar sırasıyla dört maça düşürüldü ve para cezası 448 bin liraya indirildi. Fenerbahçe oyuncuları Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen bir maçlık men cezalarında ise değişiklik yapılmadı.
6 Nisan 2024

Güntekin Onay, Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı maçta, rakibin savunma hattının zayıflıklarına rağmen ikinci golü bulamadığını eleştirdi. Özellikle, çift sarı kartla oyundan atılan Olympiakos'un genç stoperi Ntoi'nin performansını örnek göstererek, Fenerbahçe'nin bu avantajı değerlendiremediğini vurguladı. Ayrıca, maçın 74. dakikasında yapılan üç radikal değişikliğin, takımın hücum gücünü zayıflattığını ve teknik direktör İsmail Kartal'ın bu kararlarının yanlış olduğunu belirtti.
19 Nisan 2024

Ercan Taner, Fenerbahçe'nin bir futbol maçındaki performansını ve Fred'in sahadaki etkisini ele alıyor. Taner, bazı futbolseverlerin küçümseyici yaklaşımlarına karşı çıkarak, Fenerbahçe'nin ve özellikle Fred'in sahadaki kalitesini vurguluyor. Maçın önemli anlarından ve oyuncuların performansından bahsederek, Fenerbahçe'nin mücadelesini ve takım dinamiklerini öne çıkarıyor. Ayrıca, sakatlıktan yeni dönen Fred'in oyundan çıkarılmasını anlayışla karşıladığını belirtiyor.
8 Mart 2024

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylar hakkında konuştu. Doğan, Trabzonspor'un ceza alması gerektiğini kabul ederken, adaletin herkes için eşit olması gerektiğini vurguladı. Sahaya giren taraftarların ve yaşanan şiddet olaylarının kabul edilemez olduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'de benzer olayların yaşandığını ancak Trabzonspor'a yönelik bir adaletsizlik olduğunu iddia etti. Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve olaylı geçen maçta Fenerbahçe'nin 3-2 galip geldiği, maç sonrası yaşanan şiddet olayları ve gözaltına alınan taraftarlar hakkında bilgi verildi.
20 Mart 2024
İşaretlediklerim