Borussia Dortmund, Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için 18-20 milyon avro bonservis bedeli ve bonuslar teklif etti. Fenerbahçe ise bonuslar hariç 25 milyon avro talep ediyor. Bu transfer gerçekleşirse, Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olacak. Ferdi, bu sezon 52 maçta 3 gol ve 5 asistle oynadı.
22 Haziran 2024

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'ye sportif faaliyetlerden bir maç men ve 19 bin 500 lira para cezası uyguladı. Bu karar, belirtilen tarihte alınmış ve kamuoyu ile paylaşılmıştır. Cezanın sebebi ve detayları hakkında daha fazla bilgi verilmemiştir.
26 Şubat 2024

Kulüpler Birliği Vakfı, maç biletlerinin elektronik satışı için farklı firmalarla görüşme kararı aldığını duyurdu. Bu değişiklik, 2023-2024 sezonunda uygulamaya konulmayacak ve Passolig kart sahipleri mevcut bakiyelerini sezon sonuna kadar kullanmaya devam edebilecekler. Kulüpler, gelecek sezonlarda Passolig veya diğer anlaşmalı organizasyonlar üzerinden bilet satışı yapabilecek.
19 Şubat 2024

Galatasaray'ın önemli futbolcularından biri olan Arjantinli Mauro Icardi, Ankaragücü ile oynanan maç sırasında gerçekleştirdiği hakaret nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Bu durum, Icardi'nin saha içi davranışları ve profesyonel futbol disiplinine ilişkin tartışmaları gündeme getirdi. PFDK'nın vereceği karar, Icardi'nin gelecek maçlardaki durumunu ve Galatasaray'ın sahadaki performansını etkileyebilir.
23 Şubat 2024

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, futbolcuları kısa süreli oyundan ihraç edecek 'mavi kart' önerisine karşı olduklarını açıkladı. Infantino, IFAB'ın İskoçya'daki yıllık genel kurul toplantısında bu konuda konuştu ve FIFA olarak mavi karta tamamen karşı olduklarını vurguladı. IFAB'ın mavi kart önerisini içeren raporu basına sızdıktan sonra gelen tepkiler üzerine yayımlamaktan vazgeçtiği belirtildi.
2 Mart 2024

Japonya'nın Osaka kentinde, toplam değeri 100 milyon yeni (665 bin dolar) aşan ticari oyun kartlarını çaldıkları gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı. Çalınan kartlar arasında çoğunluğu Pokemon çizgi karakterli kartlar olmak üzere, bazı kartların değeri 40 bin dolara kadar çıkabiliyor. Şüpheliler, Temmuz 2023'te bir mağazadan 3 bin 800 kart çalmakla suçlanıyor ve aleyhlerindeki delillerle savcılığa sevk edildiler.
18 Şubat 2024

Fransa Futbol Federasyonu, ülkede birçok Müslüman futbolcunun forma giydiği liglerde, oruç tutan oyuncular için maç sırasında mola verilmesi talebini reddetti. Bu karar, futbolcuların maç sırasında sıvı tüketmek ya da yemek yiyerek oruçlarını açmaları için mola verilmesine yönelik talepleri üzerine geldi. Federasyon, geçen yıl da benzer bir yasağı uygulamıştı. Karar, NTV Spor tarafından RMC Sport'tan aktarıldı.
13 Mart 2024
İşaretlediklerim