Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Erkek Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Ermenistan ve Letonya ile oynayacağı iç saha maçlarının yapılacağı statları açıkladı. 8 Eylül'de Ermenistan ile yapılacak maç Eskişehir Yeni Stadı'nda, 15 Ekim'de Letonya ile yapılacak maç ise Yeni Adana Stadı'nda oynanacak. Eskişehir'de dört yıl sonra beşinci, Yeni Adana Stadı'nda ise ilk kez milli maç gerçekleştirilecek.
12 Haziran 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1'inci eleme turu rövanş maçları sonucunda Zalgiris, Rakow, Sheriff, Maccabi Haifa, Hacken, BATE Borisov, Zrinjski ve Breidablik takımları 2'nci eleme turuna yükselmeyi başardı. Maçlar farklı ülkelerden takımlar arasında oynandı ve bazıları uzatma ya da penaltılarla sonuçlandı. İlk maçların skorlarına göre değişen sonuçlar, takımların bir üst tura çıkmasını sağladı.
19 Temmuz 2023

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasında mücadele edecek Türk kulüplerinin, 3'üncü eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu. Eşleşmelere göre, Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi Differdange-Maribor eşleşmesinin galibi, Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Zeljeznicar-Neftçi eşleşmesinin kazananı, Adana Demirspor'un muhtemel rakibi Osijek-Zalaegerszegi TE eşleşmesinin galibi ve Galatasaray'ın muhtemel rakibi Ludogorets-Olimpija Ljubljana eşleşmesinin galibi olacak.
24 Temmuz 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek ve yarı final kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Çeyrek final maçları 11-12 Nisan'da, rövanşları ise 18-19 Nisan'da oynanacak. Yarı finaller 9-10 ve 16-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran'da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek. Eşleşmeler arasında Real Madrid - Chelsea ve Manchester City - Bayern Münih gibi dikkat çekici maçlar bulunuyor.
17 Mart 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-24 sezonu grup aşaması kura çekimi yapıldı. Galatasaray, 4. torbadan katıldığı çekiliş sonucunda Almanya'nın Bayern Münih, Britanya'nın Manchester United ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarıyla aynı grupta yer aldı. Grup maçları 19 Eylül'de başlayacak ve 13 Aralık'ta sona erecek. İlk iki sırayı alan takımlar, son 16 turuna yükselecek.
31 Ağustos 2023

18 Yaş Altı Kadın Milli Voleybol Takımı, 2024 CEV Avrupa Şampiyonası Elemeleri 1'inci Tur B Grubu yarı final maçında Kosova'yı 3-0 yenerek finale yükseldi. Maç, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'daki Hristo Botev Salonu'nda oynandı. Türkiye, finalde Bulgaristan ile karşılaşacak ve şampiyon olan takım Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazanacak.
20 Ocak 2024

FIFA, 2030 Dünya Kupası'nın ev sahipliği için yapılan tek başvuruyu onayladı. Bu başvuru, Portekiz, İspanya ve Fas'ın ortak adaylığıydı. Ayrıca, Uruguay, Arjantin ve Paraguay'da da birer maçın oynanacağı belirtildi. FIFA Konseyi'nin, 2030'da ilk FIFA Dünya Kupası'nın gerçekleştirildiği Uruguay'ın başkenti Montevideo'da yüzüncü yıl kutlama törenine ev sahipliği yapmayı oybirliğiyle kabul ettiği ifade edildi.
5 Ekim 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde üst tur kuraları İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde yarın çekilecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi play-off'larına katılmaya hak kazandı ancak seri başı olmayacak. Sarı-kırmızılı takımın muhtemel rakipleri arasında Freiburg, Olimpik Marsilya, Rennes, Toulouse, Karabağ, Roma, Sparta Prag ve Sporting Lizbon bulunuyor. Fenerbahçe ise Avrupa Konferans Ligi'nde doğrudan son 16 turuna kaldı ve rakibi daha sonra belirlenecek.
17 Aralık 2023

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda Türkiye'nin attığı iki golle maç 2-1 sonuçlandı. Maçın bitiş düdüğüyle büyük bir coşku yaşayan milli takım, hep birlikte 'Türkiye' tezahüratları yaptı.
9 Eylül 2023

UEFA, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kura çekimi sırasında canlı yayında duyulan 'seks sesleri' nedeniyle soruşturma açtı. Sesler, Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleşen çekiliş sırasında İsviçre'nin grubunun belirlendiği anlarda işitildi. YouTube fenomeni Daniel Jarvis, bu seslerin arkasında kendisinin olduğunu iddia etti. İngiltere milli takımının teknik direktörü Gareth Southgate, sesin salonda oturanlar tarafından zor duyulduğunu ve bir şaka olduğunu düşündüğünü belirtti.
3 Aralık 2023

İtalya İçişleri Bakanlığı ve İtalya Futbol Federasyonu, futbolda antisemitizmle mücadele amacıyla bir niyet beyanı imzaladı. Bu çerçevede, Nazi lideri Adolf Hitler'i övmek için kullanılan 'Heil Hitler' selamına atfen İtalyan alfabesinin 8'inci harfi olan 'H'ye karşılık '88' sayısını sembol olarak kullanan futbolcuların bu sayıyı forma numarası olarak alması yasaklandı. Bu karardan Serie A'da oynayan iki oyuncu etkilenecek. Ayrıca, taraftarların da Nazizmi çağrıştırabilecek sembolleri kullanması ve antisemitik tezahüratlar yapılması durumunda maçın durdurulması gibi yaptırımlar getirildi.
27 Haziran 2023

Madrid, 2026 yılından başlayarak 2035 yılına kadar her yıl Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapacak. Bu karar, Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA), Madrid özerk hükümeti ve Madrid Belediyesi arasında imzalanan bir anlaşma ile kesinleşti. Yeni pistin tasarımı 5 bin 474 metre uzunluğunda ve 20 virajlı olacak şekilde planlanıyor ve 110 bin seyirci kapasitesine sahip olacak. Formula 1 yarışlarının Madrid'e ekonomik katkısının yıllık yaklaşık 450 milyon avro olması bekleniyor.
23 Ocak 2024

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarın başlıyor ve turnuvanın açılış maçı Münih'te oynanacak. Turnuvada 24 takım, dörderli altı grupta mücadele edecek ve grup maçları 26 Haziran'da sona erecek. Türkiye, F grubunda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile karşılaşacak. A Milli Futbol Takımı, şampiyonadaki ilk maçını 18 Haziran'da Gürcistan ile oynayacak.
13 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 16 Haziran'da üç maç oynandı. D Grubu'nda Hollanda, Polonya'yı 2-1 mağlup etti. C Grubu'nda Danimarka ile Slovenya 1-1 berabere kaldı. Aynı grupta İngiltere, Sırbistan'ı 1-0 yendi. Turnuvanın grup maçları devam ediyor ve Türkiye'nin ilk maçı 18 Haziran'da oynanacak.
17 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 22 Haziran'da üç maç oynandı. Gürcistan ile Çekya 1-1 berabere kaldı, Türkiye Portekiz'e 3-0 mağlup oldu ve Belçika Romanya'yı 2-0 yendi. Türkiye, gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Belçika ise turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.
23 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) bugün E ve F gruplarında dört maç oynanacak. Türkiye, F grubu üçüncü maçında Çekya ile karşılaşacak ve galibiyet ya da beraberlik halinde grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselecek. Diğer maçlar ise Slovakya - Romanya, Ukrayna - Belçika ve Gürcistan - Portekiz arasında oynanacak. Portekiz, gruptan lider çıkmayı garantilemiş durumda.
26 Haziran 2024

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'teki ilk maçını Gürcistan ile oynayacak. İki takım, tarihlerinde altıncı kez karşı karşıya gelecek. Türkiye, geçmiş beş maçta üç galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi aldı. Ayrıca, Türkiye'nin kadrosunda 12 futbolcu ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda oynama fırsatı bulacak.
17 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün C ve D gruplarında dört maç oynanacak. Fransa, Polonya ile karşılaşacak ve beraberlik Fransa'ya son 16 turuna kalmak için yeterli olacak. Hollanda, Avusturya ile oynayacak ve bir puan alması durumunda gruptan çıkacak. Danimarka, Sırbistan ile karşılaşacak ve kazanması durumunda son 16 turunu garantileyecek. İngiltere, Slovenya ile oynayacak ve beraberlik İngiltere'ye gruptan çıkmak için yeterli olacak.
25 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubunun ilk maçı olan Türkiye - Gürcistan karşılaşmasının ilk 11'leri açıklandı. Maç, Dortmund BVB Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Türkiye'nin ilk 11'inde Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Kenan Yıldız ve Barış Alper Yılmaz yer alıyor.
18 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu ilk maçında Türkiye, Gürcistan'ı 3-1 yendi. Mert Müldür'ün 25. dakikada attığı golle öne geçen Türkiye, Gürcistan'ın 32. dakikada eşitliği sağlamasına rağmen, Arda Güler'in 65. dakikadaki ve Kerem Aktürkoğlu'nun 90+7. dakikadaki golleriyle galibiyete ulaştı. Türkiye, gruptaki ikinci maçında 22 Haziran'da Portekiz ile karşılaşacak.
18 Haziran 2024
İşaretlediklerim