Suudi Arabistan'da gözaltına alınan gazeteci Kurtuluş Demirbaş, Türk makamlarının girişimleri sonucunda serbest bırakıldı. Demirbaş, U19 maçlarını takip etmek için görevli olarak Suudi Arabistan'da bulunuyordu. Dışişleri Bakanlığı, Demirbaş'ın durumu hakkında Suudi Arabistan makamlarından bilgi talep etmişti. Diplomatların çabaları sonucunda Demirbaş, Taif'te tutulduğu nezarethaneden salıverildi.
11 Temmuz 2024

Moliere ödüllü Fransız yazar Denise Bonal tarafından yazılan ve Damla Kellecioğlu'nun Fransızcadan çevirdiği, Zeynep Özden'in yönettiği 'Kayıp Adımlar', ALAN Kadıköy'ün ilk yapımı olarak sahneleniyor. Oyun, hayali bir tren garında geçen ve çok dilli anonslar ile yolcuların birbirinden farklı hikayelerini konu alıyor. Seyirciler, oyunun başlangıcında fuayeden başlayarak, yönlendirmelerle oyun alanına geçiş yapıyor ve sonunda karşılıklı oturarak sahneyi izliyorlar. Oyun, vedalar, elvedalar, acı dolu öyküler gibi temaları işliyor.
21 Nisan 2024

Londra West End'deki Noel Coward tiyatrosunda sahneden düşen ünlü aktör Ian McKellen hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından tiyatro salonu tahliye edildi ve akşamki gösteri iptal edildi. McKellen düştükten sonra acı içinde bağırdı ve tiyatro ekibi hemen yardıma koştu. Yazar Paul Nero, sosyal medya üzerinden McKellen ve tiyatro ekibi için iyi dileklerde bulundu.
18 Haziran 2024

Fenerbahçe'nin zorlandığı bir maçta Cengiz Ünder, rakip ceza sahasında buluştuğu topla sol ayak içiyle kalecinin ulaşamayacağı bir yere gol atarak takımına önemli bir katkı sağladı. Maçın bu anına kadar Fenerbahçe'nin orta saha üretimi ve rakip ceza sahasında etkili olma istatistikleri olumsuz yöndeydi. Mert ve Ferdi ilk yarıda Antalyaspor savunmasına karşı etkili olamazken, Fred'in eksikliği hissediliyordu.
4 Şubat 2024
İşaretlediklerim