Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği içinde dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, ISATR, SNKRN, MRSHL, KRGYO gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise POLTK, AVGYO, DIRIT, SAMAT, KRSTL olarak sıralandı.
12 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir piyasa hareketliliği gözlemleniyor. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, EKOS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında TSPOR, DAPGM, CEMAS gibi şirketler bulunuyor.
11 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlemeye devam ediyor. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, Borsa İstanbul'da dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, DIRIT, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında SAMAT, KZGYO, NTGAZ gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
4 Ocak 2024

Borsa İstanbul'da ACSEL, BFREN, ERBOS ve INTEM hisseleri 17 Kasım'a kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. IHYAY hisselerinde aynı dönemde brüt takas uygulanacak. AYCES ve SNKRN hisseleri ise emir paketi tedbiriyle işlem görecek. Bu tedbirler, piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması, emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması ve emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması uygulamalarını içeriyor.
18 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izleyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, QNBFB, BAYRK gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında GUBRF, ATSYH, SUMAS gibi şirketler sıralandı. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
22 Aralık 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisse senetleri GSDHO, IPEKE, KOZAA, KOZAL ve ODAS oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler YKBNK, ISCTR, KONTR, AHGAZ ve YYLGD olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, MARKA, UFUK, MARBL ve MIATK gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SONME, MTRYO, BRMEN, CMENT ve ISBTR gibi şirketler sıralandı.
6 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, QNBFB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri ise KLNMA, SAMAT, SUMAS gibi şirketler oldu.
19 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler BRSAN, BUCIM, YEOTK, GESAN ve KONYA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise SKBNK, KCAER, KAYSE, MGROS ve MAVI olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
12 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlenmekte. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisseler arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SKBNK, SUMAS, BRKO gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıç performansı da merak konusu.
29 Aralık 2023

BIST 100 endeksinin düşüş eğilimini sürdürmesinin ardından Borsa İstanbul, beş şirketin hisselerine tedbir kararı aldı. Bu şirketler Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. (GESAN), Denge Yatırım Holding A.Ş. (DENGE), Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SKTAS), Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş. (TEKTU) ve Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUYO) olarak belirlendi. GESAN, DENGE, SKTAS ve TEKTU hisselerine bir ay süreyle açığa satış ve kredili işlem yasağı getirilirken, EUYO hisselerine emir paketi tedbiri uygulandı.
1 Şubat 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler EGEEN, KONYA, YEOTK, BRSAN, KONTR, SMRTG ve BUCIM oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise IHAAS, SUNTK, YKSLN ve OZKGY olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
11 Ekim 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,40 yükselişle 8.275,14 puandan başladı. Bugün sekiz hisse yeni tedbirlerle işlem görmeye başladı. ATSYH hisseleri 26 Ekim’e kadar emir iletim kanalları kısıtlanarak işlem görecek. ADEL, ADGYO, EMKEL, LIDFA, NUHCM ve TETMT hisseleri, aynı dönemde açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. TARKM hisseleri ise 27/09/2023 aynı dönemde emir paketi tedbiriyle işlem görecek.
27 Eylül 2023

Türkiye'de seçimlerin ardından piyasaların odak noktası yeni ekonomi yönetimi ve politikalarına kaydı. Borsa analisti Tuncay Turşucu, çimento, otomotiv, havacılık ve perakende sektörlerinin hisselerinin öne çıkacağını belirtiyor. BIST-100 endeksi tarihi bir zirveye yaklaşırken, Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayazıcı ve Yatırım Finansman'dan Vahap Taştan da piyasaların yükseliş trendini sürdüreceği yönünde görüş bildiriyor.
7 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir piyasa hareketliliği gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, DIRIT, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında SAMAT, BAYRK, QUAGR gibi şirketler bulunuyor.
5 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, BALAT, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok kaybettirenler arasında UFUK, EKIZ, SUMAS gibi hisseler bulunuyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bu bilgiler, yatırımcılar için önemli bir gösterge niteliği taşıyor.
16 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği içinde, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, ISATR, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında MMCAS, UMPAS, KUYAS gibi şirketler sıralandı. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve genel seyri hakkında bilgi verilmiyor.
9 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü bir dönemde, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, EGGUB, QNBFB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında EGSER, SAMAT, KLNMA gibi hisseler bulunuyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bu bilgiler, piyasa takipçileri ve yatırımcılar için önemli veriler sunuyor.
20 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BRYAT, GWIND, ALFAS ve ULKER oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler EUREN, GUBRF, SOKM, HEKTS ve YYLGD olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
2 Eylül 2023
İşaretlediklerim