Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'la yaptığı maçta sakatlanan Cengiz Ünder'in sol arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Cengiz Ünder'in Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülenmesi gerçekleştirildiği ve tedavisine hemen başlandığı belirtildi.
18 Eylül 2023

Spor Toto 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan, Kahramanmaraş merkezli depremde Malatya'da enkaz altında kaldı. Kulüp, sosyal medya üzerinden durumu duyurdu ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takıma izin verdiğini ve Türkaslan'ın Malatya'da kaldığını, eşinin kurtarıldığını fakat kalecinin hala enkaz altında olduğunu ifade etti.
6 Şubat 2023

Çağdaş Atan'ın yönetimindeki takım, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüplerle oynadıkları maçlarda, geriden pasla oyun kurma stratejisi nedeniyle zorluklar yaşadı. Her iki takım da Başakşehir'e karşı hücum presiyle önemli avantajlar elde etti. Uğur Meleke, Atan'ın büyük hayallerinin olduğunu ve bu hayallerden büyük maçlarda vazgeçmek istemediğini belirtiyor, ancak Galatasaray maçında sahadaki gerçeklerin bu hayalleri zorladığını ifade ediyor.
11 Şubat 2024

Denizbank'ın bir şube müdürü olan Seçil Erzan, onlarca kişiyi dolandırmakla suçlanarak tutuklandı. Aralarında eski futbolcular Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu mağdurlar, İstanbul Adliyesi'nde ifade verdi. Arda Turan son altı ayda 7,5 milyon dolar, Emre Belözoğlu ise bir buçuk ayda 4,2 milyon dolar dolandırıldıklarını belirtti. Teknik direktör Fatih Terim'in de bu hafta içinde suç duyurusunda bulunması bekleniyor. Soruşturma, organize suçlarla mücadele şubesince yürütülüyor ve Denizbank olayla ilgili bir açıklama yaparak, iddiaların bankanın sisteminde kayıt dışı gerçekleştiğini ve yargı kararına göre hareket edileceğini belirtti.
25 Nisan 2023

Galatasaray Kulübü, milli futbolcu Kaan Ayhan'ı İtalyan takımı US Sassuolo'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. 2022-2023 sezonu için geçici transfer ücreti olarak Ayhan'ın eski kulübüne net 400 bin avro ödenecek. Ayhan'ın Galatasaray'dan alacağı sezonluk ücret ise net 9 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. Ayrıca, futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2 milyon 800 bin avro olarak açıklandı.
31 Ocak 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci hafta maçında İngiltere’nin Manchester United takımıyla karşılaşacak. Galatasaray, son 20 resmi maçında mağlup olmadı. Manchester United ise hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig’de sezona kötü bir başlangıç yaptı. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, Manchester United maçında forma giyemeyecek. İngiliz temsilcisinde ise beş futbolcu Galatasaray’a karşı süre alamayacak.
2 Ekim 2023

Kahramanmaraş merkezli depremde Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve Ganalı futbolcu Christian Atsu enkaz altında kalmıştı. Daha önce Atsu'nun kurtarıldığına dair haberler yayılmış, ancak Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel bu bilginin doğru olmadığını ve Atsu'dan hala haber alınamadığını belirtti. Hatayspor Basın ve Dış İlişkiler Sözcüsü Mustafa Özat da daha önce yaptığı açıklamaları geri çekerek Atsu ve Savut'un enkaz altında olduğunu ifade etti.
8 Şubat 2023

Real Madrid, 2009 yılından bu yana takımda oynayan ve birçok başarıya imza atan Fransız futbolcu Karim Benzema ile sezon sonunda sözleşmesini sonlandırma kararı aldı. Kulüp, Benzema'nın 14 sezon boyunca kazandığı 25 şampiyonlukla önemli bir oyuncu olduğunu ve Real Madrid için rekor sayılabilecek başarılar elde ettiğini belirtti. Benzema, Real Madrid'de en çok maça çıkan beşinci oyuncu ve en çok gol atan ikinci futbolcu olarak tarihe geçti. Ayrıca, 2022'de Altın Top ödülünü kazanmıştı.
4 Haziran 2023

Fenerbahçe futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başlarken, teknik direktör İsmail Kartal'ın ekibinde görev alacak antrenörlerin isimleri kulüp tarafından açıklandı. Teknik ekibin yardımcı antrenörleri Recep Karatepe, Zeki Murat Göle, Kemal Kurak ve Sercan Terzioğlu olarak belirlendi. Kaleci antrenörleri Haluk Kaplan ve Yasin Cirav, atletik performans antrenörleri Cengiz Sirkan ve Cihan Mert Cengiz, analiz uzmanı Melikşah Sezgin ve analistler Kerem Güneş ile Mehmet Turhan Demir olarak duyuruldu.
3 Temmuz 2023

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca ve İspanyol oyuncu Sergio Ramos ile transfer görüşmelerinin maddi anlaşmazlık nedeniyle sonlandırıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, her iki futbolcunun da dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip olduğu ve kulübün transfer gündeminde yer aldığı belirtildi. Ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle görüşmelerin sona erdirildiği ifade edildi.
22 Ağustos 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. haftasında gerçekleşecek olan MKE Ankaragücü-Galatasaray maçının, tartışmalara konu olan Eryaman Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu. Eryaman Stadyumu'nun zeminindeki bozukluklar nedeniyle maçın başka bir stadyumda oynanıp oynanmayacağı konusunda tartışmalar yaşanmıştı. TFF, ayrıca Eryaman Stadı'nın zemininin korunması ve bakımının sağlıklı yapılabilmesi için Gençlerbirliği'nin başka bir statta oynamasının kararlaştırıldığını ve MKE Ankaragücü'nün zemin bakımından sorumlu olduğu için maçlarını Eryaman'da oynamaya devam edeceğini belirtti.
14 Şubat 2024

A Milli Futbol Takımı'nın Almanya ve Galler ile oynayacağı maçlar öncesinde Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu aday kadrodan çıkarıldı. Cengiz Ünder, yeni teknik heyetin çalışmalarını deneyimlemek için dört günlük bir kampa katıldıktan sonra planlama gereği kadrodan ayrıldı. Hakan Çalhanoğlu ise üst solunum yolu enfeksiyonu ve yakın zamanda doğum yapacak eşi nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
16 Kasım 2023

Ercan Taner, Beşiktaş'ın savunma performansını ve takımın genel durumunu eleştiren bir yazı kaleme aldı. Antalyaspor maçında Beşiktaş'ın orta saha üstünlüğünü kaybettiğini ve kırılgan savunması nedeniyle kolay gol yediğini belirtti. Ayrıca, takımın kadro yapısının ve bazı oyuncuların performansının yetersiz olduğunu vurgulayarak, yönetimin bu duruma müdahale etmesi gerektiğini ifade etti. Taner, Beşiktaş'ın rakip savunmaları tarafından en az çekinilen takım olduğunu da iddia etti.
9 Şubat 2024

İspanya'nın önde gelen futbol kulüplerinden Atletico Madrid, Türk milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferini resmi olarak duyurdu. Stoper mevkiinde oynayan Söyüncü ile dört yıllık bir sözleşme imzalandığı açıklandı.
6 Temmuz 2023

Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu Hatayspor futbolcusu Christian Atsu, 26 saat enkaz altında kaldıktan sonra yaralı olarak kurtarıldı. Hatayspor sportif direktörü Taner Savut ise hala enkaz altında ve arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Hatayspor'dan daha önce bazı futbolcular ve teknik heyet üyeleri enkazdan sağ olarak çıkarılmıştı. Atsu, son oynanan Kasımpaşa maçında takımına galibiyeti getiren golü atmıştı.
7 Şubat 2023

Galler Milli Takımı ve Los Angeles takımının oyuncusu Gareth Bale, futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Kariyerinde Real Madrid ile 5 kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan ve Galler Milli Takımı'nın en skorer oyuncusu olan Bale, bu kararı almanın kariyerinin en zor kararı olduğunu belirtti. Southampton altyapısında yetişen ve Tottenham'da önemli başarılar elde eden Bale, 2013'te rekor bir bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu.
9 Ocak 2023

Beşiktaş'ın geçici teknik direktörü olarak görev yapan Burak Yılmaz, kötü sonuçlar ve takım içi sorunlar nedeniyle eleştirilere maruz kaldıktan sonra 10 Kasım'da istifa ettiğini belirtti. Milliyet gazetesine verdiği röportajda, takımdaki disiplinsizliklerden, oyuncuların tutumlarından ve yönetimle yaşadığı mali konulardan bahsetti. Ayrıca, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Hamit Altıntop'un kendisini aradığını ve görüşeceklerini ifade etti.
14 Kasım 2023

İspanya'nın La Liga ligi kapsamında oynanan Granada-Athletic Bilbao maçı, bir taraftarın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi nedeniyle 18. dakikada durduruldu ve ertelendi. Olay, Granada'nın ev sahipliği yaptığı Nuevo Los Carmenes Stadı'nda gerçekleşti. Hakem Miguel Angel Ortiz Arias, taraftarların çağrısı üzerine maçı durdurdu ve sağlık ekipleri müdahale etti. Ancak taraftar kurtarılamadı ve maçın ertelendiği duyuruldu. Maç, Athletic Bilbao'nun 1-0 üstünlüğü ile devam ederken durduruldu ve henüz yeni oynanma tarihi açıklanmadı.
11 Aralık 2023

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligleri bir hafta erteleme kararını eleştirdi ve bu kararın değiştirilmemesi durumunda takımın ligden çekileceğini belirtti. Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın da hayatını kaybettiği bir ortamda, Yaman TFF'nin belki de bir yıl futbola ara vermesi gerektiğini ifade etti ve hayat normale dönene kadar futbol oynamayacaklarını söyledi.
8 Şubat 2023

Real Madrid'in İspanya Birinci Futbol Ligi (LaLiga) takımlarından olan oyuncusu Jude Bellingham, Valencia ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçın son saniyesinde attığı gol hakem tarafından geçersiz sayıldı. Bellingham'ın bu karara sinirlenip hakeme küfür etmesi sonucu kırmızı kart görerek iki maç men cezası aldı. Bu ceza nedeniyle Bellingham, Real Madrid'in Celta Vigo ve Osasuna ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.
6 Mart 2024
İşaretlediklerim