Portekiz'in Madeira Adası'nda düzenlenen Avrupa Para Yüzme Şampiyonası'nda Türk sporcular önemli başarılar elde etti. Turgut Aslan Yaraman, erkekler S7 100 metre sırtüstü kategorisinde dünya rekoru kırarak gümüş madalya kazandı. Kadınlar SM5 200 metre karışık yarışında ise Sevilay Öztürk bronz madalya elde etti. Yaraman, eski dünya rekorunu kırarak finale yükseldi ve finalde Avrupa ikincisi oldu.
25 Nisan 2024

Kanadalı ünlü aktör Donald Sutherland, 88 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir hastalıkla mücadele eden Sutherland'ın ölüm haberini, oğlu Kiefer Sutherland duyurdu. Kiefer Sutherland, babasının sinema tarihinin en önemli oyuncularından biri olduğunu belirtti. Donald Sutherland, Cephede Eğlence, Çılgın Savaşçılar ve Açlık Oyunları gibi filmlerle tanınıyordu.
20 Haziran 2024

Londra West End'deki Noel Coward tiyatrosunda sahneden düşen ünlü aktör Ian McKellen hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından tiyatro salonu tahliye edildi ve akşamki gösteri iptal edildi. McKellen düştükten sonra acı içinde bağırdı ve tiyatro ekibi hemen yardıma koştu. Yazar Paul Nero, sosyal medya üzerinden McKellen ve tiyatro ekibi için iyi dileklerde bulundu.
18 Haziran 2024
İşaretlediklerim