Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla karşı karşıya geldi. Maç, Fenerbahçe'nin 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, çeyrek final yolunda önemli bir avantaj elde etti. Takımın bu başarısı, taraftarlar arasında büyük bir coşku yarattı.
8 Mart 2024

2023 FIBA Dünya Kupası'nın final maçında Almanya, Sırbistan'ı 83-77 yenerek şampiyon oldu. Filipinler, Japonya ve Endonezya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvanın final maçı Filipinler'in Pasay kentindeki Mall of Asia Arena'da oynandı. Almanya'da Dennis Schröder 28 sayı, Franz Wagner 19 sayı ve yedi ribauntla galibiyette önemli pay sahibi oldu. Almanya, bu sonuçla tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nın sahibi oldu.
10 Eylül 2023

Almanya Milli Futbol Takımı, Fransa ile Lyon'da oynadığı hazırlık maçında yedinci saniyede Florian Wirtz'in attığı golle öne geçti. Maçın ikinci yarısında Kai Havertz'in attığı golle skoru 2-0'a taşıyan Almanya, maçı bu skorla kazandı. Bu maç, iki takım arasındaki rekabetin yanı sıra, oyuncuların performansı açısından da dikkat çekiciydi.
24 Mart 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda'nın Twente takımını konuk etti. Maça tutuk başlayan Fenerbahçe, 20. dakikada gol yiyerek 1-0 geriye düştü. Ancak sarı-lacivertliler, maçın devamında 5 gol atarak 5-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, tur için büyük avantaj yakaladı.
24 Ağustos 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaştı. Deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, evindeki rövanş maçında 1-0 mağlup oldu. Ancak bu sonuçlar, Fenerbahçe'nin toplamda üstün gelerek çeyrek finale yükselmesini sağladı.
14 Mart 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3'üncü hafta mücadelesinde Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i sahasında 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, galibiyet serisini 18'e çıkardı.
26 Ekim 2023

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Ligi finalinde Mersin Yenişehir Belediyesi'ni 99-69 mağlup ederek tarihindeki ilk Avrupa Ligi şampiyonluğunu elde etti. Maçın ardından düzenlenen törende MVP seçilen Breanna Stewart'a madalya verildi ve Fenerbahçe takım kaptanı Olcay Çakır Turgut, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel'den şampiyonluk kupasını aldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, takımı kutladı ve Mersin ekibine ikincilik madalyası takdim edildi.
16 Nisan 2023

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda C Grubu'ndaki ilk maçında İsveç'i 3-0 mağlup etti. Takım, C Grubu'ndaki ikinci maçını 20 Ağustos Pazar günü TSİ 21:00'de Azerbaycan'la yapacak.
18 Ağustos 2023

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri'nde oynadığı yedi maçı da kazanarak olimpiyat biletini aldı ve 2023 Dünya Kupası'nın sahibi oldu. Olimpiyatlara gitmeye hak kazanan yedi ülke, elemelerin sona ermesiyle belirlendi. A grubunu ilk iki sırada tamamlayan Dominik Cumhuriyeti ve Sırbistan, B grubunu ilk iki sırada tamamlayan Türkiye ve Brezilya, C grubunu ilk iki sırada ABD ve Polonya olimpiyatlara katılmaya hak kazandı. Ev sahibi Fransa da olimpiyatlara doğrudan katılacak.
25 Eylül 2023

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, milli oyuncu Melissa Vargas'ı kadrosuna yeniden kattı. 24 yaşındaki pasör çaprazı, son olarak Çin'in Tianjin Bohai Bank takımında oynamıştı ve 2023-2024 sezonunun kalan bölümünde Fenerbahçe için oynayacak. Vargas, geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Sultanlar Ligi şampiyonluğu kazanmış ve A Milli Kadın Voleybol Takımı ile FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu gibi önemli başarılara ulaşmıştı.
6 Şubat 2024

Kütahya'da bir simit fırını, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselmesini kutlamak için simit dağıttı. Fırın işletmecisi Emrah Yeşil ve çalışanları, yarı finalde İtalya'yı 3-2 yenerek finalde Sırbistan'ın rakibi olan milli takımın başarısını bu şekilde kutladı. Fırında, oyunculardan Melissa Vargas'ın posteri asıldı ve yüzlerce kişiye simit ikramında bulunuldu.
2 Eylül 2023

Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz'i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda Türkiye'nin attığı iki golle maç 2-1 sonuçlandı. Maçın bitiş düdüğüyle büyük bir coşku yaşayan milli takım, hep birlikte 'Türkiye' tezahüratları yaptı.
9 Eylül 2023

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor'a konuk oldu ve karşılaşmayı 5-0 gibi üstün bir skorla kazandı. Fenerbahçe'nin ilk golü 30'uncu dakikada Erdem Canpolat'ın kendi kalesine atmasıyla buldu. Diğer gollerse 42'nci dakikada İrfan Can Kahveci, 65, 77 ve 87'nci dakikalarda Edin Dzeko'dan geldi. Bu galibiyetle Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da çıktığı 19 maçın tamamını kazanarak başarısını devam ettirdi.
29 Ekim 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü haftasında Bayern Münih’i konuk eden Galatasaray, 75 dakika boyunca nefes aldırmadığı Alman ekibine 3-1 yenildi. Maçın sekizinci dakikasında Coman ile Bayern Münih öne geçti. Galatasaray, Mauro Icardi’nin 30’uncu dakikada penaltı golüyle beraberliği sağladı. İkinci yarıda Bayern 74’te Harry Kane ile öne geçerken, Musiala 78’de attığı golle skoru belirledi.
24 Ekim 2023

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Galatasaray maçın ilk yarısında 1-0 öne geçti ve ikinci yarıda iki gol daha bularak farkı 3'e çıkardı. Fenerbahçe bu maçta kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci ile 10 kişi kaldı ve kendi sahasında bu sezon ilk kez gol atamadı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz da maçı tribünden izledi.
8 Ocak 2023

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Euro 2024 elemeleri D Grubu üçüncü maçında Letonya ile karşılaştı ve maçı 3-2 kazandı. Maç boyunca her iki takımın karşılıklı golleriyle skor birkaç kez değişti. Türkiye, maçın son dakikalarında İrfan Can Kahveci'nin kafa golüyle galibiyeti elde etti. Bu sonuçla milli takım, gruptaki puanını artırmış oldu.
16 Haziran 2023

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C grubunda İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Turnuva 28 Temmuz ile 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Türkiye'nin maçları 29 Temmuz'da Hollanda, 1 Ağustos'ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos'ta İtalya ile oynanacak. Maçlar Türkiye saatiyle 10:00'da başlayacak.
26 Haziran 2024

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyatları’nda C Grubu'nda İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Turnuva 28 Temmuz ile 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Diğer gruplarda ise Fransa, ABD, Çin ve Sırbistan A Grubu'nda; Brezilya, Polonya, Japonya ve Kenya B Grubu'nda yer alıyor. Türkiye'nin performansı merakla bekleniyor.
19 Haziran 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile oynadığı rövanş maçında penaltılar sonucu mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. İlk maçı 3-2 kaybeden Fenerbahçe, rövanş maçında normal süre ve uzatmalar sonucunda üstünlük sağlayamayınca maç penaltılara taşındı. Penaltı atışları sonucunda Olympiakos'a yenilen Fenerbahçe, turnuvadan elenmiş oldu.
19 Nisan 2024

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Hande Baladın, sosyal medya üzerinden 'yüzüne asit atılmakla' tehdit edildi. Tehditler, Türkiye'nin Milletler Ligi'nde şampiyon olmasından üç gün sonra başladı. Baladın, can güvenliği endişesiyle İstanbul savcılığına başvurdu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
31 Temmuz 2023
İşaretlediklerim