EURO 2024 son 16 turu maçında Almanya, Danimarka'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maçta Almanya'nın üstün performansı dikkat çekti. Bu galibiyetle Almanya, turnuvada yoluna devam ediyor.
30 Haziran 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları tamamlandı ve Atletico Madrid ile Borussia Dortmund, çeyrek finale yükselen son iki takım oldu. Atletico Madrid, Inter ile oynadığı maçı penaltılar sonucunda kazanarak tur atladı. Borussia Dortmund ise PSV'yi evinde 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, 15 Mart'ta İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.
14 Mart 2024

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) E grubu ikinci maçında Slovakya, Belçika’yı 1-0 yendi. Maçın tek golü, yedinci dakikada Ivan Schranz tarafından atıldı. Belçika’dan Romelu Lukaku’nun 86’ncı dakikada attığı gol, VAR incelemesi sonucunda el gerekçesiyle iptal edildi. Gruptaki bir sonraki maçlarda Slovakya, Ukrayna ile; Belçika ise Romanya ile karşılaşacak.
17 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda İspanya, Gürcistan'ı 4-1 mağlup etti. Gürcistan, 18. dakikada Le Normand'ın kendi kalesine attığı golle öne geçti, ancak İspanya 39., 50., 74. ve 82. dakikalarda bulduğu gollerle maçı kazandı. İspanya, çeyrek finalde Almanya ile karşılaşacak.
1 Temmuz 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün çeyrek finalde iki önemli maç oynanacak. İlk maçta ev sahibi Almanya, İspanya ile karşılaşacak ve bu mücadeleyi İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. İkinci maçta ise Portekiz, Fransa ile Hamburg'daki Volkspark Stadı'nda karşılaşacak ve bu maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Bu maçların galipleri yarı finalde birbirleriyle karşılaşacak.
5 Temmuz 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün son 16 turunda Fransa-Belçika ve Portekiz-Slovenya maçları oynanacak. Fransa-Belçika maçı Düsseldorf Arena'da saat 19.00'da, Portekiz-Slovenya maçı ise Frankfurt Arena'da saat 22.00'de oynanacak. Her iki maçın da hakemleri ve muhtemel 11'leri açıklandı. Tur atlayacak takımlar çeyrek finalde birbirleriyle karşılaşacak.
1 Temmuz 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) A grubu ikinci maçında Almanya, Macaristan'ı 2-0 yendi. Almanya'nın gollerini Jamal Musiala ve İlkay Gündoğan kaydetti. Macaristan, turnuvadaki ilk maçında İsviçre'ye de yenilmişti ve henüz puan alamadı. Almanya, A grubundaki üçüncü maçında İsviçre ile karşılaşacak, Macaristan ise İskoçya ile mücadele edecek.
19 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Gürcistan ile Çekya arasındaki karşılaşma 1-1 sona erdi. Maç Almanya'nın Hamburg kentindeki Volkspark Stadı'nda oynandı. Gürcistan, ilk yarının uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu golle öne geçti, Çekya ise ikinci yarıda köşe vuruşundan attığı golle eşitliği sağladı. Bu sonuçla Gürcistan, Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk puanını elde etti.
22 Haziran 2024

Fransa, EURO 2024 çeyrek final maçında Portekiz’i penaltılarda mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maçın normal süresi ve uzatma dakikaları berabere tamamlandıktan sonra, penaltı atışlarında üstünlük sağlayan Fransa, turnuvada yoluna devam ediyor. Bu sonuçla birlikte Fransa, EURO 2024'te yarı finale çıkan ikinci takım oldu.
6 Temmuz 2024

EURO 2024 çeyrek finalinde İspanya, ev sahibi Almanya'yı uzatmalarda 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Stuttgart Arena'da oynanan maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı. İspanya, 51. dakikada Dani Olma'nın golüyle öne geçti, Almanya ise 89. dakikada Wirtz'in golüyle eşitliği sağladı. Maçın uzatma dakikalarında, 119. dakikada Mikel Merino'nun golü İspanya'ya galibiyeti getirdi.
5 Temmuz 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maçta Merih Demiral, 57. saniyede turnuvanın en hızlı ikinci golünü attı ve 59. dakikada bir gol daha kaydetti. Avusturya'nın tek golü Michael Gregoritsch'ten geldi. Türkiye'nin çeyrek finaldeki rakibi Hollanda olacak ve maç 6 Temmuz'da Berlin'de oynanacak.
2 Temmuz 2024

Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen'e penaltılarla 5-4 yenilerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti. İlk maç İsviçre'de 0-0 bitmişti ve rövanş Trabzon'da oynandı. Maçın normal süresi 1-1 sona erdi ve uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltılara gidildi. Bu sezon Konferans Ligi, klasik grup formatı yerine lig usulüyle düzenlenecek ve Türkiye'den sadece RAMS Başakşehir mücadele edecek.
29 Ağustos 2024

EURO 2024 yarı finalinde İspanya, Fransa'yı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. Maçta İspanya'nın üstün performansı dikkat çekti. Bu sonuçla İspanya, turnuvanın finalinde mücadele etme hakkı kazandı.
9 Temmuz 2024

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) açılış maçında Almanya, İskoçya'yı 5-1 mağlup etti. Maç, Almanya'nın ev sahipliğinde Allianz Arena'da oynandı. Almanya'nın gollerini Florian Wirtz, Jamal Musiala, Kai Havertz, Füllkrug ve Emre Can kaydetti. İskoçya'nın tek golü ise Rüdiger'in kendi kalesine attığı golle geldi. Almanya, A Grubu'nda üç puanla turnuvaya başlarken, İskoçya puansız kaldı.
15 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B grubu mücadelesinde İspanya, Hırvatistan’ı 3-0 mağlup etti. Maça baskılı başlayan İspanya, ilk yarıda Alvaro Morata, Fabian Ruiz ve Dani Carvajal'in attığı gollerle galibiyete ulaştı. İspanya, gruptaki ikinci maçında son şampiyon İtalya ile karşılaşacak, Hırvatistan ise Arnavutluk ile mücadele edecek.
15 Haziran 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda her iki takım da ikişer gol attı. Beşiktaş'ın gollerini Gedson Fernandes ve Al-Musrati kaydederken, Lugano'nun golleri Steffen ve Beşiktaş'ın kendi kalesine attığı golle geldi. Rövanş maçı 29 Ağustos'ta Tüpraş Stadı'nda oynanacak.
22 Ağustos 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 22 Haziran'da üç maç oynandı. Gürcistan ile Çekya 1-1 berabere kaldı, Türkiye Portekiz'e 3-0 mağlup oldu ve Belçika Romanya'yı 2-0 yendi. Türkiye, gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Belçika ise turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.
23 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) bugün B Grubu son maçları oynanacak. Hırvatistan, Leipzig Stadyumu'nda İtalya ile karşılaşacak ve bu maçı Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek. İtalya'nın gruptan çıkması için beraberlik yeterliyken, Hırvatistan'ın galip gelmesi gerekiyor. Aynı saatte Düsseldorf Arena'da Arnavutluk, İspanya ile karşılaşacak ve bu maçı İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetecek. İspanya gruptan çıkmayı garantilerken, Arnavutluk'un gruptan çıkabilmesi için İspanya'yı yenmesi ve Hırvatistan – İtalya maçının sonucunu beklemesi gerekiyor.
24 Haziran 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) bugün E ve F gruplarında dört maç oynanacak. Türkiye, F grubu üçüncü maçında Çekya ile karşılaşacak ve galibiyet ya da beraberlik halinde grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselecek. Diğer maçlar ise Slovakya - Romanya, Ukrayna - Belçika ve Gürcistan - Portekiz arasında oynanacak. Portekiz, gruptan lider çıkmayı garantilemiş durumda.
26 Haziran 2024

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile, Başakşehir ise İrlanda ekibi St. Patrick’s ile golsüz berabere kaldı. Her iki Türk temsilcisi de ilk maçlarını deplasmanda oynadı. Rövanş maçları 29 Ağustos’ta Türkiye’de oynanacak. Turu geçen takımlar turnuvanın yeni formatı olan lig aşamasında yarışacak.
22 Ağustos 2024
İşaretlediklerim