Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler DOHOL, ULKER, BRSAN, ISDMR ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ALFAS, GUBRF, SMRTG ve BAGFS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KENT, KLNMA, MARKA, ORMA, ISGSY, SNPAM, SODSN, VANGD ve VBTYZ oldu. En çok kaybettiren hisseler ise QNBFL, KSTUR, BRKO, YBTAS, ATSYH, ISBTR, EKIZ, CMBTN, MRSHL ve SUMAS olarak belirlendi.
1 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü bir dönemde, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, EGGUB, QNBFB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında EGSER, SAMAT, KLNMA gibi hisseler bulunuyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bu bilgiler, piyasa takipçileri ve yatırımcılar için önemli veriler sunuyor.
20 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlenmeye devam ediyor. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında GUBRF, KAREL, SUMAS gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıç performansı da merak konusu.
28 Aralık 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisse senetleri GSDHO, IPEKE, KOZAA, KOZAL ve ODAS oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler YKBNK, ISCTR, KONTR, AHGAZ ve YYLGD olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Temmuz 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından olumlu bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da, en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı. Kazandıran hisseler arasında ERBOS, YKBNK, BRYAT, VAKBN ve AKBNK yer alırken, kaybettiren hisseler ise FENER, PSGYO, SELEC, KCAER ve EKGYO olarak sıralandı.
15 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, ODAS, BRYAT, HALKB ve BERA oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler TAVHL, PGSUS, THYAO, ASUZU ve GUBRF olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
16 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, ALFAS, ASTOR ve CWENE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise IPEKE, ODAS, TSKB, BIMAS ve DOHOL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
18 Ekim 2023

Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul'da seçimlerin ardından değer kazanan hisse senetleri yükselişini sürdürüyor. En çok değer kazanan hisseler arasında GWIND, ASTOR, PENTA, GESAN ve ALFAS yer alıyor. Ayrıca, işlem gören en aktif hisseler ise BRSAN, TOASO, YYLGD, QUAGR ve CANTE olarak sıralanıyor.
8 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BUCIM, BRYAT, ECZYT ve GLYHO oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise AKFYE, CWENE, PSGYO, MIATK ve KAYSE olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
7 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, ULKER, SASA, CANTE ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ALFAS, AKSEN, AKCNS ve KONTR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, KSTUR, INGRM, QNBFB, BALAT, MRSHL, AGHOL ve MAGEN oldu. En çok kaybettiren hisseler ise SUNTK, BRKO, ADEL, ATSYH, EUKYO, TURGG, DOFER, VRGYO, AVHOL ve TABGD olarak belirlendi.
3 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlenmekte. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, MMCAS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında QNBFL, ORMA, KLNMA gibi şirketler bulunuyor.
17 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLINMA, SNPAM, VRGYO, EUKYO, DGATE, RAYSG, KSTUR, POLTK ve INGRM oldu. En çok kaybettiren hisseler ise MRSHL, DOFER, BRKO, BASCM, TETMT, ISMEN, KENT, MIATK, CMBTN ve INTEM olarak belirlendi.
2 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MIATK, SUMAS, RAYSG, CMBTN, MERIT, GRSEL, MRSHL ve MEKAG oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KRONT, EMNIS, MAALT, BMSCH, AYCES, ATSYH, ENSRI, TARKM, SNKRN ve FMIZP olarak belirlendi.
20 Ekim 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, bu görünümünü sürdürüyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler GWIND, ULKER, SNGYO, KOZAL ve SKBNK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TUKAS, BRSAN, ISCTR, GENIL ve SELEC oldu.
12 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BERA, PSGYO, SKBNK ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EGEEN, ALFAS, OTKAR, CIMSA ve BRYAT olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
19 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BRYAT, GWIND, ALFAS ve ULKER oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler EUREN, GUBRF, SOKM, HEKTS ve YYLGD olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
2 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir piyasa hareketliliği gözlemleniyor. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, EKOS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında TSPOR, DAPGM, CEMAS gibi şirketler bulunuyor.
11 Ocak 2024
İşaretlediklerim